Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • P2W in SW:BF2... orly?!

https://www.youtube.com/watch?v=YMDGPSWWA18
    • kostejnesmrtelny
      Jářku, vypadá to, že tzv. AAA scéna se definitivně odebrala v řiť. Oh well *5*
    • Morraw
      Když jsem se během bety ptal, jak mám vlastně zvyšovat úroveň třídy za kterou hraju (assault, heavy, hero atd), tak mi řekli, ať otvírám bedny. Tak jsem otvíral bedny a úroveň tříd se opravdu zvyšovala.

Doteď nechápu na základě čeho se ta úroveń zvyšuje, ale hlavně mi přijde blbé, že veškeré karty se skilly lze odemknout jen z bedny a ne při bězném lvlování. Hráči, kteří si bedny budou kupovat za peníze budou zvýhodněni podstatně rychlejším postupem. Byť se tam postupně dostane každý.

Hra tentokrát neobsahuje předražený premium pass, ale místo toho tlak na mikrotransakce. Osobně si počkám na recenze, množství obsahu při startu a jak si hra povede i po měsíci od vydání.
      • Ja na recenze cekat nebudu. Recenzenti vetsinou mkrotransakce vetsinou uplne ignorujou a to ani nemluvim o tom ze casto se samotne mikrotransakce spousti pozdeji aby o tom nahodou nekdo v recenzich nenapsal neco oskliveho.
        Tady je to uplne stejny. Dokud mistni recenzenty nikdo nemlati mikrotranskacema pres rozkrok tak to nicemu nevadi a vsechno je v poradku a mezitim se nam latka toho jak se veci delaj a co je u AAA hry za 60+ euro v poradku a normalni porad pomalu posouva.
        U F2P her jako WoT nebo WT si muzes taky urychlit postup kdyz zaplatis ale hrajes s lidma co maji tanky na stejny nebo podobny urovni.
        Prijde mi trochu smutny kdyz F2P je min P2W nez hra za 60+ euro...
        • Jack1947
          Prostě nějak to zkazitmusej GTAV má rovnou P2W sp hry mají urychlující "boost"

Třeba to tady nebude tak hrozné - teda pokud to zásadně nebude ovlivnovat hratelnost. BTW betu prodloužily o 2 dny ;)
        • Morraw
          U EA mi to smrdí o to víc, že se snaží vypadat dobře tím, že budoucí obsah bude zdarma. Každopádně myslím uživatelské recenze a odezvy od běžných lidí. Novinářské recenze upřímně neberu jako relativní pro koupi hry.
    • Jack1947
      Škoda hrál jsem chvíly betu a docela se mi to líbilo... nastává čas že se asi uchýlím k nějaké té non p2w online hře. Sp hry začínají bejt drahej materiál počínaje to pokračování Shadow of mordor a konče Assínem...
  • ucho

Star Wars Battlefront II vyjde na PC, Xbox One a PS4 17. listopadu. Na konzolích si exkluzivně užijeme offline split-screen režim pro dva hráče. Rovněž to vypadá, že ke hře nevyjde Season Pass a projedeme dojde i na jízdu na tauntaunech.

"a projedeme dojde i na jízdu"
  • shmeck

Obrázky tří nových outfitů pro Laru do hry Tomb Raider.

Čekal jsem něco odvážnějšího... *15*
  • Pilgrim66

Warthunder ekonomika

http://i.imgur.com/KqZednN.png

Rusko asi postihla težká hyperinflace, kdy během jednoho patche zdraží o 659%
    • Díky za odpově dole. Takže pravděpodobně přesávám hrát WT, protože tohle je dekapitace celý hry. Na výzkum jednoho jedinýho letadla třetí třídy potřebuju 70 000 RP! A přitom za výborně odehranou hru, kdy sem na prvním místě se skóre přes 2300, mám asi 6000 RP. A to nemluvím o tom, že můžu zkoumat v jednu chvíli jen jedno letadlo na národ. A případný transfér RP stojí neuvěřitelně moc Lvů. Nechť je Gaijin sestřelen z nebe.
      • Pilgrim66
        V klidu, ja 130 000 na bomber od kterýho jsem byl půl ranku daleko.
        • No, u Rusáků sem měl level 10, tam sem radši ještě ani nekoukal. Navíc ta směšně malá částka RP po bitvě se ti ještě dělí na výzkum modulů, a snad ještě i na zvyšování hodnosti, protože mám 18. úroveň, a na další mi to píše asi 91 000 (předtím asi 900 000).
          • Pilgrim66
            Ja 12 u japonců, na G8N Renzan jsem potřeboval půl levelu, teď od nuly 130 000 (aka stovky bitev). Nejvtipnější je, že u toho starýho systému mi ten rank lezl rychlejc (pro všechny letadla) než teď pro jedno.
            • No právě. Starej systém byl nastaven dokonale. Na nový letadlo si se sice musel snažit, ale nechtělo to po tobě strávit u toho život. K čemu mi sakra je přes milion RP, když bych musel prodat ledvinu, abych měl na Lvy, co by ten převod zaplatily? Pokud nevrátej starej systém, a to nevrátěj, tak tu hru zabily svou touhou po mamonu. A jestli na tom tanky, na který sem se tak těšil, budou stejně, ani je nezkoušim.
  • Hambl Bambl BF 3

Origin key Battlefield 3
    6R5M-FH95-6LDM-LD3M-WRMB
    enjoy
    • peterka
      Díky *4*
  • nekromant33

Star Citizen - 25 Mil. USD

Já snad začínám doufat ať už jim tam nikdo nic neposílá, nebo vymyslí a pak naplní tolik stretch goalů, že to fakt nikdy nevyjde *4*
  • zx_spektrum

Chcete získat Arma II, Men of War a Tower Bloxx Deluxe zdarma? Následujte instrukce britského deníku...

No to jste teda fakt nemohli napsat dříve, že?
  • Jeden z hostů Fox News navrhl vytvořit seznam amerických obyvatel, kteří vlastní jakoukoliv násilnou...

Navrhuji vytvořit seznam amerických bezmozků .. ou počkat .. to už se jmenuje USA, tak nic zase mě předběhli. *5*
    • snorgrind
      navrhuji vytvorit seznam vsech co si jako maly hrali na vojaky, musi se to zastavit uz v zarodku jinak se tu kvuli tem hram vsichni pozabijime *1*
    • USA přece není seznam ale název státního útvaru. Dalo se z takovýho foru vytěžit víc
  • Lukyz

Ceny BAFTA 2016 již znají své vítěze. Hrou roku byl vyhlášen Fallout 4. Šampiony dalších kategorií naleznete zde.

Opravdu by mě zajímali hodnotící parametry, protože nemůžu přijít na důvod, za co by mohl Fallout vyhrát cenu za nejlepší hru ?!? *8*
    • MikeR
      Ale tak je ti jasný, že žádný hodnotící parametry být nemůžou, to jsou čistě subjektivní pocity členů poroty. Ale prosimtě, hlavně nadhled, neber ten seznam jako death note. *1*
      • Lukyz
        Já vím a neberu tyhle různý XY Awards vůbec vážně, asi jsem se nechal trochu unést, ale opravdu mi nejde do hlavy, proč nebo s jakou myšlenkou by dali cenu hry roku zrovna čtvrtýmu Falloutu.

Nechci tady rozjíždět hate na F4, jen se tady slušně pobavit a rozebrat, proč by tomu tak mohlo být.

Obzvlášť pokud se podívám na ostatní nominace v téhle kategorii, tak většina byla buď sama o sobě originální (Rocket League, Live is Strange, Everybody’s Gone to the Rapture) nebo alespoň posunuli sérii o mílový kroky dál (Witcher 3, MGS V), zatímco F4 odstranil to co bylo na sérii stěžejní, přidali crafting a stavění ala Sims. Fakt, nejde mi do hlavy, proč by z téhle skupiny někdo vybral právě F4.
        • MikeR
          A ještě taková zajímavost. Podívej na všechny nominovaný v Best Game a jejich nominace a případný výhry v jiných kategoriích.

Fallout 4: Music
          MGS 5: Game Innovation, Artistic Achievment, Audio Achievment
          Everybody’s Gone: Music (vítěz), Original Property, Performer (vítěz a 2. místo), Story
          Life is Strange: Game Innovation, Original Property, Perfomer, Story (vítěz)
          Rocket League: Family (vítěz), Game Design, Multiplayer (vítěz), Sport (vítěz)
          Witcher 3: Game Design, Performer, Persistent Game, Story, Artistic Achievment, Audio Achievment

Takže si můžeš v klidu říct, že F4 dostal Best Game jako cenu útěchy. *1*
          • Lukyz
            To je přesně ono, F4 neexceloval v žádné kategorii, ale přesto vyhrál nejlepší hru *1*

EDIT: Věř že budu spát jak nemluvně, ale jinak pokud něčemu nerozumím nebo mi není jasné, tak se slušně zeptám na názor, pohled na věc ostatních. *3*

EDIT#2: Tohle je poslední věc co dodám, protože to přesně sklouzlo k tomu, k čemu jsem nechtěl...
            Navíc nerozumím, proč vytahuješ toho Zaklínače, do teď jsi jediný kdo ho zmínil, vůbec to k diskuzi nepatří a hned tady střílíš výrazy jako loser nebo fanboy. Chápu, máš nějakou pifku na Z3, ale řeš si to pls někde jinde nebo si alespoň založ vlastní "vlákno".
            • Je docela legracni kdyz pises neco ve smyslu "diskuze hodna PC master race" a podobny veci kdyz tvuj styl je uplne stejnej ale na druhou stranu. Fanatik jako fanatik...
            • Femto
              Ty z toho snad dneska neusneš. *7*

PS. Nechápu, co nechápeš na tom, že Fallout 4 vyhrál a Zaklínač bral poslední místa. Vždycky musí být nějaký vítěz a nějaký totální loser. Fanboys si popláčou, pokud Witcher fanboys nespáchají nějaký teroristický čin na Britské království, tak bude do týdne vše ok.
          • Femto
            a Zaklínač bral poslední místa, protože si to prostě zasloužil *15*
        • MikeR
          No právě mám obavu, že to nelze vypátrat, pokud někdo z těch členů poroty o svých preferencích někde neublogne (a pokud mají vůbec dovoleno se v tomhle ohledu k cenám nějak vyjadřovat).

Ale víš co? Mně ta cena za nejlepší hru přijde úplně zbytečná právě proto, že je tak vágní, multiplatformní, multižánrová, multivšechno. To se netýká jen BAFTA, ale ať už vyhlašuje kdokoliv, třeba i Games. Jo žánrový ceny nebo ceny za příběh, game design, hudbu, umělecký ztvárnění, originalitu - to jsou pořádný ceny, je jasně řečeno za co a taky se u nich dá slušně argum... pohádat. *1* Vybrat nejlepší hru skrz žánry je skoro nesmysl, to nevim, co by se v herním průmyslu muselo stát, aby to některej rok aspoň trochu šlo. Je to prostě vyvrcholení večera, cena za nejlepší hru je sama o sobě hype tý soutěže a jinak nic neznamená, žádnej jinej důvod existence nevidím.

Fakt by mě víc zajímalo, proč se rozhodli, jak se rozhodli, v jiných kategoriích. Ne kvůli tomu, jestli s nějakou cenou souhlasím nebo ne, ale bylo by to zkrátka mnohem zajímavější.
    • 1. aprila uz bylo pred tydnem ne?
    • Femto
      největší hype? Takže buď W3 nebo F4. Tyhle ankety jsou naprosto směšné.
  • Nejede Vám Call of Duty Elite? Zjistěte zda je (či není) závada na Vašem počítači.

Na PC prece elite neni :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit