Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Bluepoint vyvýjí pro současné herní systémy klasiku od Sony, pro next-gen má připravenou úspěšnou herní...

a na anticenu Křišťálové Lupy máme nominovat bleskaře games.cz?
  • Heist mód pro GTA Online vyjde 10. března.

Za týden: Heist mód pro GTA Online byl odložen na ... *2*
  • Tafaraj

Battlefield 4 je v tuto chvíli stále populárnější než novější Battlefield Hardline.

Nj a trojka je pořád populárnější než 4ka ..
    • Vojta_Ilavsky
      I tak se jim toho prodá tolik, aby za rok vydali zase další.
  • Návštěvníci Metacritic opět sabotovali uživatelské hodnocení, tentokrát to odneslo Call of...

Jak jako sabotovali??? Tím že napíšu co si o hře myslím ji sabotuji? Tohleto musel psát nějaký cod příznivec........
    • přece každej, kdo píše, že je to jen zrecyklovanej shit, je hater a snaží se sabotovat pocity pozitivně smýšlejícího hráče/sr*če... vymaž si z hlavy, že by CoD měl přinést vůbec něco nového a utíkej si to koupit *7*
      • Sigh ... znovu opakuji, bez si precist co tam ti tvoji "hateri" napsali. Prakticky nikdo z nich tu hru nehral, a uz tam smoli recenze. Ja v zadnem pripade COD nepodporuji. FPS nehraju. Ale myslim, ze balanc je dulezity. Chapal bych, kdyby tomu davali 5, 6 bodu za rumernou recyklovanou hru. Ale tam je strasne moc jednicek a dvojek, coz take myslim neni tak uplne spravne. No ono se to nakonec hezky zprumeruje, a kolem tech 5 (coz si COD zaslouzi, to asi mit bude).
        • no dyť to píšu.. správné hodnocení je 5,6 max 7, s tím že od CoD přece nemůžeš nic nového než recyklát čekat... ty co tam hážou 0 a 1 ajsoublbci, protože asi něco nového čekali a teď to sabotujou z nasranosti... kritici a recenzenti chtějí evidentně podpořit tenhle styl her a s tím spojeného prodeje a tak dávaj 100.. už je to jasný i pro ty, co FPS vůbec nehrajou ale mají potřebu se k tomu vyjadřovat, prosím pěkně? *16*
        • Mechwarrior_bw
          no veď práve preto že si zalúži okolo 5-6 je sú tie tie jedničky pochopitelné... keď sa pozerám na recenzie kde dostáva i 95-100 tak sa vôbec nečudujem, že vzniká protipól ľudí čo už toho majú pokrk.
    • A precetl sis co tam vlastne psali? Ja bych nemel nic proti tomu, kdyby ti navstevnici napsali sve zazitky se hrou. Maji to prece byt uzivatelske recenze. Tohle jsou ale vetsinou lide, kteri nenavidi danou hru a proto tomu budou davat spatne hodnoceni.
  • Vojta_Ilavsky

Mod: Vyjměte z fyzického enginu hry Bioshock omezení na 30 FPS - nastavitelné hodnoty jsou 60, 120 a 144 FPS. (+ video)

Není to trolling, ale nikdy jsem si toho ani nevšimnul, že by to běželo 30..
    • Mam pocit ze sou to animace fyziky jenom to nekdo spatne napsal
      • Vojta_Ilavsky
        Viděl jsem video, ale nijak extra jsem si toho když jsem to hrál nevšiml, tím spíš nechápu hejt na ubi kvůli locku fpsek oblečení u Syndicatu na 30, kór když fyzika je důležitější.. Holt jiná doba.
        • Draken69CZ
          Těch vybuchujících věcí tam není tolik, ale v AC se ti to houpe před očima skoro celou hru.
      • Video: Grafické srovnání PS2 a iOS verze GTA: Liberty City Stories.

Ano, mysleli fyziku, i já jsem si všimnul "trhané" fyziky když jsem to hrál a to jsem převážně konzolový hráč.
  • Norský vrah Anders Breivik použil videohru Call of Duty: Modern Warfare 2 jako trénink pro jeho střelecké...

Tak to sa potom čudujem, že niekoho vôbec dokázal trafiť...
  • Need for Speed nabídne opět možnost projet se v BMW M3 E46.

Och děkujeme, to bude radost jezdit s takovým autem, hlavně ten plavající jízdní model stejný pro všechny auta dá ten opravdový pocit, že řídím konkrétně tohle :) Třista z místa a náhodný zvuk to jen umocní :)
    Jinak auto super, já teda z M trojek řídil jen E30, z novějších jsem bohužel neměl možnost, ale v akci jsem tyhle stroje viděl mockrát, parádní hračky.
    • E30 prodavaji na e-bay za 150 € nejlevnejší, to by sis snad mohl dovolit (když nebudeš mesic žrat)

*1*
  • 6 minut nových záběrů ze zrušené hry Star Wars: Battlefront 3.

Nova taktika spolecnosti, o hre mlcet, pak ji zrusit a az pote ukazat svetu videa a fotky *2* Ale vypada to teda suprove
  • cumpi3

ARKHAM KNIGHT

Včera se hra znovu po ctyrech vypustila do prodoje...dle ohlasů na steamu je hra stale neoptimalizovany bug
    • Veskoslav
      No propady až k 5 fps dají znát, že za 4 měsíce vyřešili jenom to, jak to vrátit zpátky na Steam za přepálenou cenu.
      • ale i tak je to pořád lepší a atmosferičtější hra než Witcher 3...
    • V recenzi pisou, ze nekterym nejde udelat ani jeden z prvnich ukolu, ze hra pri tom crashuje. Very good job, po 4 mesicich oprav *15* *15* *15*
      • A v mém oblíbeném plátku to dostane lepší hodnocení, než Zaklínač 3 *1* (recenzovaná verze byla PS4, přičemž byla mezi PC recenzemi, toto jsem opravdu nepobral..)
      • třeba po tom průšvihu vyházeli všechny původní vývojáře, a ti noví zase už nevěděli, jak se k těm bugům dostat :D
    • Lukyz
      Včera jsme tomu dal asi 2-3h a zlepšení je tam opravdu znát resp. dá se to už hrát, ale k "dokonalosti" to má ještě pořád daleko.
      A musím i dodat, že jako fanouška Arkham série mě zatím nijak neoslnila ani hra samotná.
      • Gorilla

nevím, jak daleko jsi se dostal, ale samotný příběh se rozjede až tak po šesti hodinách, kdy ti to začne vše dávat smysl

stojí to za to
        • Lukyz
          O příběh mi ani tak nejde, spíš mě mrzí některý změny herních prvků jen aby to bylo cool.
          Nejvíce do očí bijící je samozřejmě Batmobil, jako přibližovadlo po městě, výskoky z jedoucího auta přímo do letu, jsou fajn a paráda, ale tanky v ulicích, jízda po střechách a nastavování plošinek abych mohl přeskočit na druhou střechu , dále puzzle Batman + auťák na dálkový ovládání na shození zdi resp. na všechny věci na které stačil v minulých dílech Batclaw. O jízdách Riddelra raději ani nemluvě.

Batmobil mi tam přijde prostě strašně agresivně našroubovanej.

Další věc co mě praštila do očí, je ten jeho 60x60 holografickej monitor na ruce. Tahle fíčura prostě nemá absolutně žádný opodstatněný, jen to prostě vypadá cool. Baví na tajňáka s Oracle, která se tam promítá ve vzduchu a 2m od něho je Gordon, ale nikdo si ničeho nevšimne *1*

Jsem v tomhle rejpal, ale mně to brání v zažrání se do hry, uvidím co tam na mě ještě čeká.
          • Jack1947
            ?mě nejvíce šokovalo až ke konci odhalení Arkham knighta Jason Todd jistě byla to trochu nastavená kaše ale bylo tam furt co dělat dokonce jsem po cestě plnil a splnil některé nepoviné úkoly ale když si vezmu konec ten byl zase celkem přitažený za vlasy. Halušky s Jokerem neměli chybu.
          • Pod tohle se podepisuju a davam tomu razitko ryzi moudrosti a moudre ryzosti!
            • Samozrejme! O tom bych si nedovolil pochybovat ani na pet a pul minuty.
            • Osviceny
              Nápodobně. Odemne to má samozřejmě větší váhu než od tebe
      • cumpi3
        po ctyrech mesicich mi prijde statut "da se to hrat" fakt malo...ja si to zkusim ve sleve, plnou cenu nebudu platit za neco, co melo byt davno venku a jeste je to porad nic moc...
    • stratego
      Tak hlavně, že k tomu dávají nějaké nesmysly do TF *2*
      • A namísto Season Passu zdarma jako omluvu dávají předchozí hry ze série, které už ale asi většina vlastníků AK stejně má. A kdo ví, jestli v takovém případě dostane další kopii jako gift do inventáře nebo mu prostě "propadne".
  • Jez3vec

Návod na zabití prodejů hry, ještě pře vypuštěním: Dejte ji na platformu, kterou používají jen děcka hrající Fortnite. AKA Metro Exodus se bebude prodávat na Steamu, ale na Epic storu.

• Thorleif_cz

Sám za sebe musím říct, že tohle mě donutilo zrušit předobjednávku. Souhlasím s tím, že na celkových číslech pravděpodobně lidi jako já velkou roli hrát nebudou, ale tohle usilovný nahánění oveček do ohrádky se mi fakt nelíbí a svými penězi se do toho nezapojím.

• jindra.veliky

az na to ze hry z predobjednavek by na steamu dostupny byli

..tady si spis nekdo hru ani nepredobjednal a potrebuje si uhajit piratatvi, trapny

• Thorleif_cz

Predobjednávka fyzický kopie ty dodo.

• Mart9

Kdo to chce, tak si to koupí, kdo to nechce, tak si to nekoupí. Steam ne-Steam.

• Vojtzech

Škoda, docela jsem se na hru těšil. S Epic-store můžou jít k šípku.

• Myslím si, že vývojáři si spočítali, že se jim to vyplatí víc, než být na Steamu, takže oni budou v pohodě.

Plus se toho stejně prodá víc na konzolích tak jako tak, takže ono to zase tak dramatické nebude.

• skaven

who cares, aj tak ta hra bude hratelna tak na rtx2080ti

• Proto se na ni těším 😀

• skaven

ja ked som videl tie krvave poziadavky, prestal som vyvoj sledovat :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit