Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

DOA LIVE!

Kdyby někoho zajímalo táák, DOA5: Last round je gold! tak si to užíjte na pc (byly petice?) mně to na Xboxu celkem bavilo... pěknej příběh postavy a trochu se člověk i zapotil na klávesách asi nemyslitelné no.
  • MickeyMutant

Ron Nakada (Senior softwarový inženýr studia Blizzard) prohrál boj s rakovinou.

Tyhle smutné zprávy z Blizzardu ve mně vyvolávají vzpomínku na slavnou kondolenci proslulého velekněze říše Chromaggus jménem Moroldonfarm. RIP.
  • Keyz

Gejzír o Kingdom Come (čas 16:25+)

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10805121298-gejzir/215562235000011/video/
  • Průmyslové konsorcium Khronos Group vydalo multiplatformní API Vulkan (nástupce OpenGL). Nvidia i AMD již má připravené ovladače.

Super , pokud bude pod Windows 7 , tak si může Microsoft desítky narvat do špic ...
    • Spades
      Vulkan pod Win7 určitě bude, ale jelikož jsi píča, tak asi nevíš, že na 10kách není nic špatného
      • A musí to být pravda ? Když ty to říkáš , s tak skvělou argumentační rétorikou ;)
    • Asi tě zklamu, ale to ani náhodou, DX12 je budoucnost. Navíc tohle jsou jen beta ovladače a první testy dopadly dost blbě - http://fs5.directupload.net/images/160216/mpfbzrmx.png
      • Tak tebe asi spíš štve, že Fury X pod Vulcanem drtí GTX 980 Ti, viz tvůj obrázek.
        • Co že mě to? :D Navíc nikdo nikoho nedrtí, spíš naopak, v reálných hrách to drtí 980Ti s o dost menší spotřebou atd. ... FuryX si prakticky nikdo nekupuje, když už chceš načínat tuhle stupidní debatu.

Poslední 2 roky jediné místo, kde AMD něco drtí, jsou tak leda tyhle všemožné grafy ....
          • Haha to se tě asi hodně dotklo, když hned musíš vztekle vytahovat aktuální prodeje Fury X. Přitom je řeč úplně o něčem jiném. Tonoucí se stébla chytá.. Mně je úplně jedno, jaký má prodeje AMD, jejich kartu nemám. Já jen konstatuju fakt, že v těch grafech co jsi sem sám dal AMD drtí NVidii.
            • Asi pozdní stádium schizofrenie.
  • Red Orchestra 2

Nezlobil bych se za mensi clanek k novemu velkemu updatu pro tuhle hru , kterou muzete navic tenhle vikend koupit na Steam za cca 230 Kč :)
  • Joshua

AoF World Online

*12* *12* *12* *12* 0N7IH-8F7VY-END30 *12* *12* *12* *12*
    • No to je hrozný Metin 3??? to by měli dávat jako bonus při registraci na Steam :-D
  • Assassin's Creed 3 nabídne o něco brutálnější útoky než předchozí díl.

už se těším na ty boje jak by měly ty boje vypadat snat jako ve zaklinačovi to snat ne ac. má nejlepší bojový systém ze všech her uš se těším!!!!
    • To i CoDko má líp udělanej combat na blízko... Press dat one čudl and stuff is gonna happen...
    • Hezky po jednom hosi! Netlacte se. Na kazdeho se dostane.
    • V Arkham City je lepší. Ezio u toho dělá tanečky jak Xena.
      • Xena ale nedělá tanečky, jen spoustu salt a házení samonaváděcím čakrámem :P .
  • CS:GO - Update

Co říkáte na nový update? Hlavní novinkou je asi modernizovaná mapa Train a oslabení CZ 75, což je škoda, zrovna jsem ji začal aktivně používat.

Jsou tu různé změny cen zbraní (přičemž je asi změna ceny M4A1-S na 3100 $ nejzásadnější). Dále tu jsou samozřejmě některé opravy a také nám update opět přinesl do CS:GO Vánoce.
    • SalemCZ
      jako CZ75 alespoň že má víc zásobníků ty dva bylo málo
      Hele když to tak vezmu tak ten Train je skoro jenom přeskinovanej, maximálně ten posunutej plant a upravená short na A plant, jinak je to spíš textury
      • Jazz
        Aha, takže... 3 zásobníky po 8 nábojích je něco jinýho než 2 zásobníky po 12 nábojích?
        Řádek o Trainu nehodlám raději ani komentovat, snad ti jen doporučím návštěvu očaře.
        • Draken69CZ
          Já tomu moc nerozumím, ale 2 po 12 je lepší než 3 po 8.
    • CZ-75 je konečně docela cajk, ale tec-9 je OP. Train má před sebou ještě hodně dlouhej vývoj než se z toho stane regulerní mapa pro turnaje.
  • nějak jim nedochází že atakem na velké společnosti neškodí jen jim ale i všem zákazníkům...
  • Zdravím všechny, potřebuji poradit. Jelikož je před Vánoci, a já si jako pařan přeji pod stromeček nějakou pěknou hru, nevím pro co se rozhodnout. Rozhoduji se mezi předobjednávkou Dying Light a Witcher 3. U obou her jsem si jistý, že mě budou bavit. Čím si nejsem úplně jistý je to, jestli je rozjedu. V HW se moc nevyznám, proto se ptám tady a prosím o radu. Mám i3-4150, GTX 560 2GB, 8GB RAM. Z požadavků na DL moc moudrý nejsem, děkuji za jakoukoliv radu :)
    • Draken69CZ
      Já bych si k Vánocům přál novej počítač (nebo konzoli, ale psss) a v květnu nebo červnu, bůhví koupil W3 *3*
      • Keyz
        Správně "ale psss" *15*
    • Keyz
      To záleží co víc chceš. Jak psal Ucho Zaklínač možná bude ještě odložen... Zase má pěknou sběratelskou edici.

A k tomu HW. Máš 2 jádro a to je největší problém. Zaklínač bude asi náročnější jestli to udělají jako u druhého dílu. Má to být benchmark pro PC podle debat hráčů. Každopádně to asi určitě půjde nějak nastavit ale hrát velkou otevřenou hru na dvou jádru je problém. Dragon Age:I je na tom nehratelné. I konzole nemají 2 jádra...

Měl jsi tohle prodat jakmile vyšli nové konzole. To je vždy ideální čas. To by jsi měl dnes nějakou i5 a byl jsi na tom o mnoho lépe. A možná kartu stejné třídy jen novější.
      • Pocet jader je naprosto irelevantni, je uplne jedno, jestli tech 8 threadu bezi kazdy na vlastnim jadre nebo mas silny dvoujadro, ktery mezi nima prepina. Takova i3 muze byt nekterych hrach lepsi nez tragicky FX-8crap.
        • Keyz
          Zavádějící...Ano FX i když má 8 jader je často horší ale protože to udělali blbě. Ne tak dobře jako Intel.

O tom jsem se bavil. Mít i3 na Dragon Age je hodně špatný. A podle testů to je rozdíl i3/i5. Je to rozdíl i u dalších her, které umí více jader využívat a těch bude větší množství. Protože konzole mají více jader, frekvence se blbě zvyšuje když již máš CPU kolem 4GHz... Pak jedině více jader. Viz nové Intel prosesory které mají více jak 4 Jádra :)

Srovnávat Intel vs AMD podle počtu jader nejde. Tam je mnoho věcí které to ovlivňují a ve specifikacích je nenajdeš. Jedině podle testů zjistí jak to je.
          • Mno vzdyt ano, proto rikam ze pocet jader je irelevantni a jde o celkovy vykon cpu za predpokladu ze aplikace zvladne stejne nebo vic vlaken nez ma cpu jader. *4* Ideal by pak na dnesni prasohry byl jednojadrovy cpu s celkovym vykonem jak naka i7.

A zavadejici to neni, zavadejici je tvrdit ze "dvoujadro je malo". Kdyz uz, tak "tohle (i3) dvoujadro je malo". *3*
            • Ted je to utopie, ale kdyz se podivas na mezigeneracni narusty vykonu u core i tak za par let muzou byt dve jadra i3 stejne vykonny jak dnesni i5. A co mame u AMD? FX ktery je o malo lepsi 8 jadrovy Phenom. *15*
            • Draken69CZ
              Tak psal jsi že by stačilo jedno jádro o celkovém výkonu i7 a jak jinak by jsi to chtěl dosáhnout, už si to moc nepamatuju, ale tam nastoupili nové funkce který to výkonově popohnali.
            • Nejak presne nerozumim te druhe polovine, nikde vicejadrovy cpu nekritizuju, jen tvrdim ze kdyz stupidni hry neumi multithread, byl by idealni cpu jednojadrovy.
              Btw, kdyz prislo core i, tak melo 2x takovy vykon jak core 2 a frekvence prvni i7 byla 2,66 Ghz takze asi 2/3 oproti Qckum. Takze to nemusi byt ani o frekvenci.
            • Draken69CZ
              Takže by to bylo jednojádro s frekvencí nějakých 16-18 GHz *1* No asi by jsi měl napsat do Intelu že něco přehlédli, já sem teda za vícejádrové procesory rád.
      • Já ho mám teprve od léta. Herní pc je dost drahá záležitost a ne všichni si ho můžou dovolit, tudíž rady typu "kup si nový pc nebo konzoli" mi přijdou docela blbý :)
        • Johnny
          Kde to lidi porad berete že herní PC je moc drahý panebože? nesmíte věřit tý mediální masáží že jediná karta která se vyplatí na hraní her je Minimálně za 8000 ... *1* *1* *1* *1*

Slušný PC s grafikou R9 280 za nějakých 11400kč...
        • Keyz
          Když s tím počítáš a kupuješ podle cyklů konzole tak na to máš. Když konzole stojí kolem 11.000 Kč tak za podobnou cenu by jsi to koupil a pak by jsi měl celej cyklus pokoj a těch 30FPS by jsi měl v pohodě jestliže něco tvůrci her záměrně nepodělají :)

Navíc součástky k PC se prodávají dobře.
          • Ke konzoli bych si do pokoje musel pořídit i tv, takže by mě to zase tak levno nepřišlo. A když k tomu připočtu i to, že cena na konzole je o hodně vyšší než na pc, se svým kapesným bych si moc nezahrál :) Navíc přeci jen raději hraji na pc, i když konzole díky svým exkluzivitám a gaučovému hraní s přáteli super, to nepopírám.
            Spíš mi šlo o to, vybrat si jednu z těchto her. Obě sleduju a věřím, že budou super, tak mě zajímalo, jestli má cenu to předobjednat nebo ne, abych si to pak vůbec měl na čem zahrát. Každopádně díky všem za reakce, ještě si to promyslím a uvidím, možná nakonec sáhnu po něčem jiným :)
            • MickeyMutant
              Nic nepředobjednávej, kup to, až to vyjde. Aspoň budeš mít jasno, jak ti to poběží.
    • ucho
      tak vzhledem k tomu, že W3 vyjde kdo ví kdy (určitě ne brzy), tak k těm vánocům to není ideální dárek...
      • Myslel jsem jako předobjednávku, stejně mám už od léta předobjednaný GTA, tak to mi na pár měsíců určitě vydrží :) Spíš jsem chtěl poradit s těma HW nárokama ohledně DL, jestli to vůbec rozjedu. Witcherovi tak nějak věřím, že optimalizace bude férová a že to i stím co mám rozjedu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit