Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dilinja

Steam pořádá výprodej Deus Ex her. Zatímco Human Revolution si můžete nakliknout za 155 Kaček,...

jsem asi slepej ale Human Revolution tam maj za 24 ecek.
    • Steam pořádá výprodej Deus Ex her. Zatímco Human Revolution si můžete nakliknout za 155 Kaček,...

akce už skončila..redakce to sem dala chvíli před koncem té akce..trochu nepochopitelná a zbytečná zpráva
  • Cvicme_v_rytme

Zdrojový kód Social Clubu od Rockstaru naznačuje existenci PC verze Red Dead Redemption 2.

Na tom odkazu píšou:

"JakoMako51 notes: 

"You can search for "RDR2_PC" in the following link". He notes that RDR2_PC_Accomplishments are mentioned in the source code, too."

Tak jsem se tam podíval a našel třeba tento text:

"Whether you’re discovering Grand Theft Auto V or traversing the world of Red Dead Redemption 2, track your progress on the Rockstar Games Social Club. View your achievements and compare with your friends to see just how far you’ve come."

• SalemCZ
    Neporadil by mi někdo, chtěl jsem si porubat pár zombíků v prvním Dead Island, před tím mi to při načítání hry vždycky spadlo. Tak jsem doufal že po restartu Windows by mi to padat nemuselo, ale pořád to padá. Nevíte co by mi mohlo pomoc to opravit?
    vypnul jsem steam cloud, smazal jsem userdata/91310, věci v dokumentech, ale furt to padá.
    • solomon.short
      Nekde na steamforu pro hru to urcite uz nekdo resil. Nekdy pomuze nastaveni kompatability, nekde se musi editovat cfg soubory... Takto z fleku tezko rict. Verze win? Na 8.1 funguje steamova verze bez problemu, alespon u me
      • SalemCZ
        už jsem to našel, mohlo za to to že mám ve steam jménu znak kterej nepodporuje DI, takže jsem to všechno smazal a kvůli jednomu znaku ve jménu
  • Několik indicií nasvědčuje tomu, že se Uncharted 3 bude odehrávat v poušti.

To je jak z Indyho *3* Doufam, ze skutecne Uncharted 3 oznami, chci ho a moc!
  • Zdar lidi, nepamatujete si někdo na 3rd person adventuru ve které byl i boj mečem proti nějakým kostlivcům. Hrálo se za chlápka a pokud si dobře pamatuju tak to bylo ze současnosti a bylo to trochu hororové. Může to být tak zhruba 10 - 12 let staré. Nejsem si jistý ale možná to bylo i česky dabované. Nevíte někdo?
    • Lukyz
      Ten popis mi něco říká, ale nedokážu si k tomu pořádně nic přiřadit...
      Nemohl by to být Shade: Hněv andělů? Byla to tuším i plná hra kdysi v Levelu.
      • YES přesně ono díky chlape, máš u mě zlatého bludišťáka *3*
  • B.o.b

Treyarch už údajně hledá nové zaměstnance na vývoj druhého dílu Call of Duty: Black Ops.

Ach můj bože taková horzná hra bude mít pokračování to snad...
    • Nové off-screen záběry z L.A. Noire.

Třeba se poučí a nepůjde ani zapnout.
  • Jack1947

Horší než jsem čekal?...

http://bonusweb.idnes.cz/recenze-carmageddon-reincarnation-d5s-/Recenze.aspx?c=A150520_150338_bw-pc-recenze_anb
    • Nulová inovace? Vždyť tam je novinek spousta. Například mnoho módů proti AI, která funguje. Nové PUPs, nejlepší destrukční fyzika... ten člověk tomu moc času nevěnoval.
      • A prý, že v předchozích hrách bylo precizní ovládání aut, zatímco v nové jsou auta jak na ledu. Proboha, vždyť je to přesně naopak. C:R má nejlepší jízdní model z celé série, který člověka nutí aplikovat skill na každé vozidlo zvlášť. Ten recenzent je v celé recenzi tak mimo, až to bolí. Absolutně odfláknutá práce z jeho strany.
  • Nová Zelda možná od Retro Studios

Fuck yeah.
    http://www.industrygamers.com/news/miyamoto-says-retro-might-get-a-crack-at-legend-of-zelda/

Udělali Metroid Prime, čímž oživili a inovovali značku Metroid. Udělali Donkey Kong Country Returns, čímž inovovali i vzdali čest značce Donkey Kong.

Retro ví co dělá a může přinést do série nutný novinky a inovace a zároveň zachovat vše, co dělá Zeldu skvělou.
  • První screen z NHL 12 odhaluje, že půjde hrát zápasy pod otevřeným nebem a novinkou bude rovněž...

Hlavně, ať udělají nějaké radikální změny... to jsou pořád nějaké dílčí změny, které na hratelnosti mění jen minimum.. a když už tyto dílčí změny, tak ať aaspoň udělají ofic. dresy na MS a správné soupisky...
  • michelangelo
    Nechysta se BioShock Ultimate Rapture Edition i pro PC? Nikde jsem ji nenasel, ale koupil bych si radeji PC nez PS3 verzi.
    • braveman
      PC verze se (alespoň zatím) bohužel nechystá.
    • jesusek
      Taky jsem to hledal, ale zřejmě nechystá. Bohužel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit