-
Ronox jelikož nemůžu reagovat po dobu banu (dovolil jsem si na demokratickém games.cz slušně říct svůj názor), tak to tu nechci svinit, kdyžtak email..., myšleno to bylo, že dotáhl vybavení v té ceně, ne jen sondu, ale to je nepodstatné.
S tím půjčením sondy nevím, jestli je rozumné to dělat sám, řekl bych, že určitou velkou roli tam taky hraje know-how, vím třeba, že on má jako jeden z mála THX certifikát a opravdu ví co dělá, je do toho fakt zažraný a zajímá ho to. Tím nechci říct, že jiní to udělají špatně, to vůbec. Ale sám bych si třeba na něco takového podle návodu z netu netroufl.
Chce si to zjistit info, já tohle až tak nesleduju, jen se snažím navést ty, kteří netuší vůbec. -
-
To máš zase ban? *15*
Za co? -
-
Asi mu nekdo z prace zase reagoval na jeho prispevky...
-
-
Nene, nereagoval
-
-
Prováděl anální sondu.
-
-
To dnes banuje za specifické sexuální touhy? To je teda doba... *3*
-
-
za blbost dostal, on je schyza
-
-
Nehraj to na nás LV všichni víme, že jsi to ty.
-
-
Mirror's Edge Catalyst closed beta
Hážu do placu dva kódy, kdyby měl někdo zájem. Oba jsou na Origin.
7CQQ-MR7L-6MAE-3DLY-FS48
DCT3-AG52-LZBL-NA56-LZ4S -
-
Dík
-
Diky, vzal jsem si ten prvni :)
-
-
Kdyby si nekdo chtel nahodou osahat WII U, nebo si zahrat NFS most wanted, tak ma moznost jiz zitra na vystave FOR TOYS (PVA EXPO PRAHA). Dneska sem tam byl na brigade a nikde sem tu informaci nevidel.
-
PS4 vs PC
https://www.youtube.com/watch?v=Zu8lqtE-2m4
Na to, že Gothic skoro 5 let stará hra, tak promiňte, ale to PS4 verze je fakt ošklivá a pokud je to kvůli výkonu konzolí, tak je to o to smutnější.... -
-
Totální nesmysl, výkonem to není. Vývojáři jsou prostě flákači, protože pokud PS4 rozjede v takovéto skvělé kvalitě Zaklínače, nemůže mít problém s 5 let starou hrou...
-
-
Ale může. Rozhodně si myslím, že například vyšperkovaný Skyrim by ani konzole neutáhly, protože prostě na to nemají výkon a mobilní procesor by to prostě nezvládal. Optimalizací a flákáním vývojářů to jistě může být. Osobně si myslím, že nevycházeli z portu na pc, ale toho, co byl na PS3.
-
-
Ale to už se nebavíme o původní neupravené hře, ale o zmodované, kde se ti logicky prostě ty nároky na HW zvýší (zvlášť pokud do hry narveš kdejakou ptákovinu), takže ani nerozumím tomu, proč jej vůbec zmiňuješ. Pokud předělávka 5 let staré hry dopadne takto, vývojáři jsou kopyta, protože PS4 na tohle výkon má v klidu...
-
-
Zmiňuji to proto, že konzole prostě nemají ten výkon. Nevím jak je Arcania (Gothic 4 pro neznalé) v současné chvíli náročná, ale v roce, kdy to vyšlo, tak to docela solidně žralo z CPU. A jak říkám, myslím si, že vycházeli z portu na PS3, ne na PC. Ale tak trochu si myslím, že to vykreslování tam může dělat docela paseku u toho mobilního CPU u konzolí. Jaguar byl původně určený pro novou generaci tabletů a to je průšvih. Ale to už zabíhám. Nechtěl jsem za každou cenu hanit konzoli, to prosím ne....a ani vyvolat nějakou hádku, to se kdyžtak omlouvám. Jenom jsem chtěk poukázat na nové video u tak staré hry. A jak píšeš, nejspíš to bude lenost vývojářů.
-
-
*15* co ještě povíš pěkného nebo si rovnou naklíkáš?
-
Alterego od GGG dorazilo....
-
ty jsi diletant *15* 7870 v PS4 že by na to neměla. už se neztapnuj a podívej se jak vypadá Infamous ty tragéde
-
-
-
-
-
Můžu se zcela vážně zeptat, jaké kroky vedly vývojáře dělat port na PS4? Já žil v přesvědčení, že to ani z hlediska prodejů nebyl žádný hit (natož tak po obsahové stránce).
-
-
Podle mě zjistili, že to portnout nebude tak těžké a vypočítali si, že to v každém případě koupí dost konzolistů na to, aby se to vyplatilo.
-
To osobně netuším. Já se přiznám, že jsem to zjistil vlastně jenom díky odběru toho kanálu. Sám jsem na pc Gothic 4 ani nedojel a mám tam ani ne 3 hodiny....
-
-
-
PS+
Assassins Creed 3 k PS+ je slusnej dárek, pokud nekdo nehral multiplayer, doporucuju vyzkouset *3* -
-
celkem výsměch XLive, kteří nabízeli AC2 :) ještě nějaký hry na září se ví?
-
-
The Binding of Isaac rikali ze bude na PS+, preslechnul jsem kdy, ale hadam ze to rekli protoze bude ted
-
-
to vychází až na jaře. bohužel asi ne na PS3, ale stejně si koupím steam verzi s věrnostní slevou
-
-
-
Ví se, kdy to pujde stáhnout?
-
-
4. zari predpokladam
-
-
-
Obrazem: Dvě nové screeny ke hře Destiny.
Dvě? Jinak ten druhej screen je ''Masnej Efekt''. -
-
Trash Talk pro X360 Vám dá možnost hlasově buzerovat spoluhráče na XBL pouhým stiskem tlačítka...
jj ... tohle mam doma uz nejmene 3 roky ... fakt aktualitka ... :) -
Dynasty Warriors 9 nyní na Steamu nabízí Trial, který zdarma umožňuje hrát Online i Story Mode za velmi omezený počet postav (v řádu jednotek z celkových cca sto).
Pokud jste si tedy chtěli tuto (podle mnohých nejhorší) Musou hru zahrát, nyní máte možnost to udělat bez utrácení.
-
Zdejší redakce trestuhodně zapomíná na opravdu zajímavé a důležité newsky! Viz tohoto oznámení, které je sice už konečně oficiální, jenže ani ty zajímavé povídačky kolem zdejší pisálky nezajímaly.
http://www.pcgamer.com/2013/08/21/xcom-enemy-within-announced-a-huge-expansion-to-enemy-unknown/
Hlavně, že tady je denně tisíc informací ohledně call of battlefield: script flag -
Valkyria: Azure Revolution
Je oznámená nová Valkyria exkluzivně na PS4, první díl je fantastická hra...