-
Zbraňové vybavení a vychytávky z Battlefield 3.
Lol XD -
David Hayter, hlas Snakea z herní série Metal Gear zjišťoval, jak byste reagovali v případě jeho nepřítomnosti...
To né, ten dabing je prostě boží a úplně ke Snakeovi sedí. Podle mého by to byla škoda ztratit Davida. -
Obrazem: Rozdíl mezi jednotlivými stupni LED podsvícení PS4 ovladače DualShock 4.
Jééééééé ono to svítí a můžu si měnit jak moc, jééééééééééé to chci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Dan Vavra
Dan Vavra v poslednim Fight Clubu rekl, ze se k Zaklinaci 3 vyjadril v Levelu. Ja mam Level 253 i 254 a zadnej jeho clanek o Zaklinacovi jsem tam nenanasel. Tak co to ma byt? -
-
Vyjádřil no, spíše jen trochu... to chce se naučit číst mezi řádky... vyloženě článek o zaklínači to nebyl spíš pochvala jak vznikají takovéhle hry. Jak moc je to dobře atp...
-
-
-
Call of Duty: Black Ops Rezurrection možná obsahuje chybu, kvůli které Vám Microsoft zabanuje konzoli.
Jen tak dál...ještě by tuhle chybu mohlo obsahovat i Modern Warfare 3, ať ta hra dostane, co zaslouží. -
Evolve Alpha
Tak dneska jsem obdržel email s kódem k přístupu do Evolve Alpha, stahování už běží, zabírá necelých 13gb. Tak jsem na tu hru zvědav.. -
Hezké srovnání PS4 a Xbone
http://www.trustedreviews.com/opinions/xbox-one-vs-sony-ps4 -
-
Asi bych to viděl na xbone (kinect + lepší ovladač)
-
-
27 minut z Rise of the Tomb Raider
Obsahuje pár nových cutscének, jinak recyklace starého matroše.
https://www.youtube.com/watch?v=z1ViXbnAHBQ
Jak se zdá, Laru nejde donutit, aby si při vstupu do podzemí vzala čerstvý glowstick. Prostě to musí vždycky skriptovaně zhasnout na přesně definovaném místě. Vítejte v roce 2015. -
Hezký víkend na Steamu:)
C8EEA-IL6KX-79MV6 New Kind of Adventure
HCD6P-4W5PZ-XGW4P Star Chronicles Delta Quadrant
E4JJY-4RHF8-BN9TG Hacker Evolution
KLI5N-5FX37-TDLJM Flesh Eaters
4H4YB-ILAV9-PTNA7 Crystals of Time
6YJLQ-03QJ7-6GRY2 Hacker Evolution Untold
PX3WX-V22IQ-H0EMJ Bermuda
RHP89-PYIT3-IFHCR Terra Incognita Chapter One The Descendant
Napiště pak, jaký kód jste si vzali, aby lidi zbytečně nezkoušeli. -
-
Vánoce *15* *14* *3*
-
-
Tvl to není možný :D
-
Kámo jestli mlýny opravdu melou, tak tebe čeká něco strašného.
-
-
Peklo, kde za všechny hry se musí platit, už nikdy nic zadarmo? *2*
-
-
Bude muset dohrát vše co vyzobal (a to nonstop) jak holub před obchodním centrem. To bude peklo.
-
-
-
-