Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jozef123

Call of Duty 4 hrané s pomocí Kinectu a Wiimote.

Tak myslím že po pár hodinách hrania by som si zvykol *4*
  • ahola

Ukázka, jak bude vypadat Resident Evil 2 a Ridge Racer na PS Phone.

Škoda že na tom PlayStation Phone nejdou vidět ty přední tlačítka na ukazováček *7*
  • Odkaz na 13:50 Ukázka, jak bude vypadat Resident Evil 2 a Ridge Racer na PS Phone. blbne hází to někam jinam
    • sleepless
      Diky za upozorneni, opraveno
  • Call of Duty 4 hrané s pomocí Kinectu a Wiimote.

to ovládání teda vypadá....a ještě chybí běhání :D
    • Call of Duty 4 hrané s pomocí Kinectu a Wiimote.

Je to nahodou masakr...kdyby to vyladili tak je to bomba.
  • Jagged Allience 2 - relouded

Hra mala vyjsť 31.12.2010. Neviem ju ale nikde nájsť. Viete o nej niekto niečo?
    • Hledej pod názvem "Jagged Alliance 2: Reloaded". Hra by měla vyjít v průběhu letošního roku (2011).
  • Amylee.Anderson

Se zařízením Eagle Eye 360 za cenu 60$ (=1140Kč) si lze již brzy připojit ke konzoli X360 myš...

Again :D Topinkáři se pokakaj :P
    • ty musíš mít asi hodně těžký komplex z toho, že ti na Vánoce nedali konzoli
      • Amylee.Anderson
        No, já na svuj vysněný dárek k vánocům bohužel čekám. Ale budu mít novou základní desku, paměť, procesor..Takže konozole e-e :P
        • Co taky čekat od holky...
          • Amylee.Anderson
            A o čem to vypovídá prosimtě? Konzole je jenom pro tvrdý borce, nebo co?
            • kostejnesmrtelny

Arizonský střelec podle jeho kamaráda nedělal nic jiného než poslouchání hudby a hraní her....

Vypovídá to o tom, že barh dává přednost klukům *5*
    • Až na to že dosti podobná věc už tu je několik let. Už ani nevím, jak se to jmenuje, ale stálo či stojí to 2000 Kč. A i jiných řešení (např. myš a k ní pohybový ovladač do jedné ruky - scorch) je na trhu více.
      Tak si prosím ty své přínosné komentáře s :D nech.
      • nedávno jsem se na to zrovna díval, říká se tomu "sniper" XB360 XFPS 3.0 Sniper Plus (360 Perfect) tohle co jsem teď našel bude pravděpodobně nejnovejší verze. Ale jinak to existuje co existuje 360 jestli se nepletu. A můj názor je že je to <> jak (||), pokud chceš vyloženě něco na psaní na box tak existuje gamepad s malou klávesnicí.
  • beta gears of war

Mám dotaz směřovaný na konzolisty, speciálně xboxaře. Nevíte někdo, zda když si seženu klíč na betu gears of war 3, tak jestli půjde použít na českém live? Ptal jsem se už na vícero místech ale nikde nikdo mi nedokáže dát odpověď jestli to bude další věc, kterou nebudu moci mít. Přeci jenom český live je ještě v plenkách a funguje mu asi 1/5 obsahu oproti ostatním regionům.

Pro flamery typu PC... teď jsem dohral Inquisitora, tak mi dejte pokoj s konzolema vs pc. *1*
    • rage
      no jelikoz 90% DLC pro gow1 a gow2 je region locked tak predpokladam ze si ani betu gow3 nezahrajes (tot muj nazor, na googlu jsem nic o region locku na betu nenasel). Je to prasarna protoze kdyz jsem si koupil gow2 abych mohl parit na live tak k tomu potrebujes DLC(mam koupene spolu s hrou), ktere se v CR/SR neda stahnout a to je takzvane namrdano nachcano:(
      • Jak se pozná pravý fanoušek hry (Gears of War 3) ? Např. si nechá vytetovat herní motiv na rameno.

DLC na ceskem live stahnout jde.
        David.Lemon: To jestli pujde beta i u nas ti asi nikdo dopredu nerekne. MS nebo Epic ale urcite rekne pro jake regiony to pujde. Kdyz ale vezmes v uvahu, ze se na ceskem live nachazi balicky do hry, tak by ta beta jit mohla. Mozna zkus jeste fora ke hre.
      • Kámo nepleteš se? hraní gow2 na live mi normálně funguje, mám český live. Navíc to hraju jenom bez DLC, nechtělo se mi za to utrácet. Je sice pravda že můžu hrát pouze ranked mapy(nějakých 8 jestli se nepletu), protože nemam dlc s novýma mapama, ale hrát se dá uplně normálně. Před pár minutama jsem ho hrál.
  • Jak se pozná pravý fanoušek hry (Gears of War 3) ? Např. si nechá vytetovat herní motiv na rameno.

Nadpis by spíš měl být "Jak se pozná totální vymaštěnec" :-)

Kamarád má například na zádech znak Half-Life 2 a nemá ho kvůli tomu, že by měl HL2 rád (raději měl první díl), ale protože se mu líbil...
    • tohle je ještě relativně normální člověk :D koukni na pár těhle a budeš se divit http://ugliesttattoos.failblog.org/

Aha. Kámoš má přes celý záda Lambdu (HL2) a nikdo o tom nepsal:D Některé weby fakt neví o čem psát.
    • Že není z Prahy 9? :)
    • Tedy - pravý to fanoušek! :) Kdyby se nám (bývale) do ruky dostala fotka kámoše, mohla tu být jeho lambda... škoda.
  • Se zařízením Eagle Eye 360 za cenu 60$ (=1140Kč) si lze již brzy připojit ke konzoli X360 myš...

to je trapas, s tímhle už to vážně přehnali

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit