Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson

Výkonný ředitel Microsoftu Steve Ballmer potvdil, že Kinect půjde připojit k PC. Jen zapomněl...

Ha, topinkáři, to jste v zadku :P :D
  • Scany 14ti stránkového preview singleplayerovky The Elder Scrolls V: Skyrim z Game Informeru.

Recenze z warezu a linky na scany. Nice!
  • Nedávno odložený Deus Ex: Human Revolution se nakonec zpozdí jen o pár týdnů, vyjde počátkem...

By ma zaujimalo odkial mate tuto informaciu... nikde na nete som ju nenasiel.
    • Nedávno odložený Deus Ex: Human Revolution se nakonec zpozdí jen o pár týdnů, vyjde počátkem...

Pravda je taková, že hra vyjde už v ÚNORU, tak alespoň tvrdí aktualizované datum vydání na Steamu. Jinými slovy, pokračování jedné z největších herních legend se s největší pravděpodobností dočkáme už za měsíc...
    • novinářské zdroje, paříklad twitter vývojáře

Ok, dufam ze sa to potvrdi aj "verejne". Thanx za promptnu odpoved.
        • oin.odin
          čo je na twitter-y to je verejne ... tajomstvo
          • Kdo se moc ptá, málo googli :D

Pytat sa je predsa normalne - plus neviem ci je rozumne povazovat Twitter za doveryhodny zdroj.

Kdo tomu věří, ať mi dá mínus *1*
  • smejki

JoWood je v insolvenčním řízení, management doufá, že do 90 dnů vyřeší své dluhy a najde...

JoWood mi připomíná Interplay svého času. Zabili a zlikvidovali svoje nejvýznamnější značky buďto jejich zmražením se slovy, že tento koncept teď nejede, nebo je přetvořili v konzolové sračky* a táhli do pekel.

*hloupé koncepčně primitivní hry bez jakékoliv návaznosti na předchozí díly značky vydané primárně pro pitomce a pro zdánlivý výdělek bez ohledu na následky. tímto neříkám, že konzole jsou platformou pitomců a primitivních her. Inteligentní konzolisté s vytříbeným vkusem jistě sami, co tím myslím.
  • Portal 2 bude podporovat pohybové ovládače.

no to sem zvedav kolik lidi u toho skoci z okna :)
  • MrSanta

JoWood je v insolvenčním řízení, management doufá, že do 90 dnů vyřeší své dluhy a najde...

JoWood taky podal žalobu na Koch Media o 2,36 €melounů + úroky.
  • REDAKCIA

HALOOOOO REDAKCIA!!!!!! vymazte toho idiota v killzone diskusii co prezradil koniec heavy rain nez sa tam zase niekto napali ako ja!!!! V PONDELOK MI MA DOJST HEAVY RAIN, ZACALOVAL SOM ZA TO 30EUR A TU TEN K*K*T MI TU PREZRADI KONIEC!!!!, A KEBY STE ASPON DISKUSIE MODEROVALI TIEZ BY NEZASKODILO DO P****!!!
    • Jako není sice pěkné smát se cizímu neštěstí.. ale docela jsi mě pobavil, díky chlape :D
      • oin.odin
        @David.Lemon ale n tak trosku sústrasti bo sa ti to vráti aj s úrokmi ... karma je karma
    • smejki

použils tlačítko Nahlásit?
      • Neviem ako registrovanym uzivatelom ale ja tam ziadne take tlacitko nemam... a toto ma fakt dozralo, tak som sa velmi na HR tesil..................a tento slizky pablb mi to takto zkazi.....ach :(
        • JoWood je v insolvenčním řízení, management doufá, že do 90 dnů vyřeší své dluhy a najde...

Co ti řekl? Že vrahem je Scott Shelby, ten tlustý policajt? Tak to by mi taky zkazilo celou hru :-)
          • REDAKCIA

To vam je naozaj jedno ze vo vasich forach sa takto nehorazne spoiluje? Ked nechodite po diskusiach a seriete na moderovanie na co vobec robite tuto pracu? Ved tym kvalita tohto fora razatne straca, mozete sem davat tisic noviniek za den, robit recenzie, ale ked sa vam tu v diskusiach bude povalovat tolko sopliakov co sa tesia ked mozu niekoho nastvat, kvalita webu bude stale velmi nizka, a ludia si o tiscali budu zmyslat ako o "lacnom" webe, kde sa na vsetko kasle, hlavne na kvalitu.... Toto by ste mali zmenit, pretoze v poslednom case som sem zacinal chodit naozaj rad...
            • sleepless
              Vase rozhorceni chapu, ale sam uznate, ze nemuzeme ohlidat vsechno, to bychom nedelali (pisu v mnoznem cisle ale prakticky to znamena 1-2 lidi max!) nic jineho, nez procitali diskuse. Bez pomoci ctenaru to nejde, proto - jak psal vas kolega o par radek vyse - maji registrovani uzivatele moznost nahlasit zavadny prostredek. Popripade je v paticce stranky mail na redakci, ktery lze rovnez vyuzit.
        • registrovaní uživatelé mohou nahlásit příspěvek, mají na to speciální tlačítko *3*
  • Na CES byly odhaleny dvě nové Playstation Move zbraně a univerzální ovaldač (nejen) pro PS3.

Spíš ovladač, ni? *3*
  • Amylee.Anderson

S novými televizemi od Panasonicu si můžete s pomocí dálkového ovladače zahrát "jednoduší"...

Tohle má naše 15 let stará televize Nokie :)
    • Přesně, není to žádná novinka, na Samsungu LCD to mám taky, sice je to nová televize. Ale víš jak,dneska se dá novinka ze staré věci udělat tak že ji ohlásíš jako novinku a lidi tomu budou věřit. viz slevy v supermarketech
    • Nemáš nějaký link, nebo aspoň obrázek? To bych docela chtěl vidět, jak to vypadá :).
      • Amylee.Anderson
        Mno, co já vim, tak tam byla had a tetris, má ji doma táta, dřív byla naše. Taková jednoduchá grafika :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit