Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodně,hodně laciné *9*
  • Tohle neni Dragon Age :O ve dvojce přeci měla každá ženská (nehledě na věk) Pěkný velký kozy... a co je to v tom videu jako? :D
    • Spades
      To je Felicia Day !!!
    • A je to vôbec ženská?
  • BoB.2
    Ty plastoví uši a brnění jsou srandovní *5*
  • To není Alles gute? Pořád jsem čekal kdy se tam vynoří Vávra..
    • smejki
      Šumné hvozdy fantaskní *15*
  • smejki
    O_o
  • Tak teď nevím, jestli se smát nebo plakat... ale asi bud plakat - smíchy *2*
  • Jako Feliciu mám hodně rád, ale tahle "vážná" poloha jí opravdu nesedí. Felicia je komediální herečka, The Guild jí sedne jako p*del na hrnec. *4*
  • Plastové záležitosti a věci, které se nedají udělat lépe kuli rozpočtu není třeba řešit. Nicméně je to naprosto nezajímavé, komické a hlavně nezvládnuté. Naopak interiery jsou pěkné, masky povedené (některé ;-) ) a i prostředí obyčejného lesa, které má každý za rohem je nečekaně dobře zpracované. Ale ona "běžecká" scéna je neodpustitelná a ten souboj... ale co také čekat od člověka jenž má na svědomí Flynna Carsena a jinak samou TV produkci.

Někdo se ptal na smysl těchto "fan-záležitostí". No jeden příklad za všechny: Kevin Tancharoen vzal béčkové až céčkové herce, natočil si Mortal Kombat v 8mi minutách po svém a o rok později dostal prachy na web-seriál. Ten vedl k tomu, že člověk, který zprznil již před dvaceti lety zprzněnou Fame má podepsanou smlouvu s Warnery na natočení celovečeráku s odhadovaným rozpočtm 100M. Takže se fanoušci (i já !!!!) konečně dočkají řádného zpracování (ten paskvil z 95. od Andersona za film nepovažuji). Slušný úspěch na "Fan-made" nemyslíte? ;-)
    • no, to těžko, protože Andersonův Mortal Kombat nic nepřekoná, ani kdyby na to měli 500 mega, bude to totální odpad, narozdíl od parádního Andersonova filmu
  • Tohle by mel rezirovat Uwe :)
    • to ho urážíš
  • Já nevím co někteří z vás čekali? Je to webseriál. To znamená minimální rozpočet a buď geek herce nebo občasné herce až ne-herce. Pokud někdo čekal, že to bude nový Pán Prstenů tak je to, bez urážky, naivní hlupák.
    • Dobrý web seriál se dá udělat i bez závratných rozpočtů. To já taky mohu smatlat ubohý seriál a vymlouvat se, že jsem bohužel neměl rozpočet. Vždy se dají tyto věci odpustit, ale ten seriál musí mít prvně nějáké kvality. Tohle je k smíchu. Jenže tady se to odpouští jen kvuli "Felícii".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit