Přejít na výpis diskuzí
1. epizoda Dragon Age seriálu představuje zápletku a Tallis
11.10.2011 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Mě se to v rámci možností a na to že je to FAN líbilo. Každopádně srovnávat s kvalitou videí asiana Wonga asi moc nejde, ale zase se mi teda lépe dívalo na zrzku než na Freddieho. :-)
Mimochodem: http://www.youtube.com/user/freddiew#p/c/627F181E0CB37E19/49/NKogQf9ooR8 Ach jo... -
cekal jsem to teda podstatne horsi... a horsi nez xena ? tak to snad opravdu ne, tady je citit urcity nadhled, ze to co hraji je takova jako legrace.. kdezto v ty xene se u tech kravin co rikali tvarili desne vazne.... za me celkem + ( ne ze bych si shanel dalsi dily :) )
-
-
To se teda Xeny musim zastat! Tohle si prave mysli skoro kazdej, videl jeden dil, hruza nazdar. Jenze on ten serial byl prave dobrej v tom, ze hoooodne si z toho casto prave delali legraci a to byly ty nejlepsi dily, za ktery mam ten serial i rad :)
-
-
ok, ja jsem zrovna ten pripad co videl jeden dil (a necelej) a nazdar :) . Pro me tyhle kasirovany a sterilni fantasy serialy nejsou.. kdezto tohle mi pripada vod ty holciny jako lehce parodicky, prave pro ty s vaznou tvari pronaseny kraviny ( jako to delali treba monty pythoni - samozrejme kvalitativne na uplne jiny urovni)
-
-
Se mrkni treba:
http://www.youtube.com/watch?v=714xRl7FxYA
Po tomhle at mi nikdo nerika, ze Xena byla myslena smrtelne vazne :)) -
-
no jo, ale vzdyt je to skoro stejny :) az nato ze se v tom nezpiva - stejne (levne) udelany masky, prostredi, zbrane :) a stejny herecky vykony, aspon podle tech youtube ukazek. No a ta usata elfka je mi mozna trochu sympatictejsi, ze vypada tak normalne, zadna kozata superherecka
-
-
Jasne, ja nerikam, je to levny, je to Bcko, ale casto ten scenar az prekvapil takovejma silenostma, ktery jsem nikde jinde nevidel, ale to fakt clovek oceni, kdyz vidi minimalne jednu serii. A ono to taky prislo myslim az pozdeji. Ze nejdriv to brali spis vic vazne a v dalsich seriich uz to zacal bejt docela odvaz, ze poznali, ze papundeklovejma kulisama a srandovnima kaskaderskejma kouskama to nikam nevytahnou, tak scenaristi zacli vymejslet silenosti :)
-
-
-
-
-