Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Škoda, že avizovali dotažení se na GT/Forza. Nedostojí tomu tvrzení. Cílová skupina pro Need for Speed bude patrně spokojena, ale hráči (a fanoušci) zmiňovaných her se budou opět jen smát. Ozvučení je (alespoň soudě dle tohoto videa) na velice dobré úrovni (saní u atmosférického V12 od AMG takhle opravdu zní), ale zpracování NS je opravdu velice plastové. Nejblíž se realitě blíží zpracování v GT5. Podivné "plavání" vozu na trati je velice rušivé (pro někoho, kdo hraje zmiňovanou Forzu/GT na konzole nebo LFS/rFactor nebo něco od SimBinu na PC). Zpracování okolí tratě vůbec nemá smysl řešit. Když už má někdo čas všímat si okolí, je hra zoufale nudná.
    • Nemuzu nic jen souhlasit... Podle me to bude zase hrozne arkadove ackoliv se stale snazi tvarit opacne.. Puvodni zpravu ze by se chteli vyrovnat forze / gt uz jsem pri jejim vypusteni nebral vazne a nikdy ani nebudu.
      Je fakt ze pokud je hra dobra, skvela fyzika aut atd. opravdoveho zavodnika (virtualniho :) nezajima jak to vypada okolo trati, pakli ze to ale vyvojari hry zvladnou natolik ze fyzika je ok muzeme se zacit bavit o grafice. Napr. ve Forze jsem unesenej z tech cmaranic na asfaltu zelenyho pekle ktery tam v realu opravdu je. Ackoliv znam Forza verzi tohodle okruhu v podstate naspamet pri sledovani tohodle videa jsem chvilkama nevedel ve ktere casti ten clovek zrovna je.. Z GT5 jsem videl jen screeny z teto trati - taky vymazlenost.
      Kazdopadne kdyz si date nake video napr. Porshe Spyder rekord na zelenem pekle a porovnate trat a jeji okoli napr. prave s Forzou.. Nektere useky jsou temer k nerozeznani.
      Opravdu napr. u Shift 1 ktery jsem hral asi 20 minut na G25 (tenhle volant si nezaslouzi byt pouzivan k takovym hram :D) tak jsem se opravdu musel smat prislo mi totiz ze si trat snad jen nekdo vymselel trat jak ho zrovna napadlo.
      Ti lidi co vedi si toho vsimnou vzdycky, pokud tedy chteji konkurovat GT/Forze meli by brat v potaz fakta.
      Nechci na tuhle hru hazet spinu jeste nez vyjde a stale ji davam sanci. Nicmene muj predpoklad je opet prehnana arkadovost, nedostatek licencovanych okruhu a jedine na cem hra bude zalozena je pohled z kokpitu ktery vypada opravdu hezky, dokonce by melo byt i nejak vic aut v MP na trati... Kazdopadne tohle zavodni hru zavodni hrou jeste nikdy neudelao a asi nikdy neudela.
      Kazdopadne jim preju hodne stesti, cekam na den kdy uznam ze EA udelala konkurence hodny pocin.... Jen doufam ze v te dobe uz nebudu dedecek :D..
      Uvidime.
      • Jeste dodam ze z videa nevidim nic co by se mohlo nazvat simulaci... Nemuzu se ubranit pocitu ze hraje TDU 2 s nahranou trati Nordschleife :D :/
        Porad mi prijde ze se nam hracum co mame radi sim EA stale vysmiva do obliceje :) Tohle omraci ci navodi pocit ze jde o konkurenci spicky pouze totalnimu laikovi ci cloveku, ktery nikdy nemel moznost hrat neco "poradneho" Nemusim byt konkretni at uz jde o PC/PS/Xbox na kazde platforme je po cem sahnout.
        • Jo a muzu vedet jakym aspektem gameplay videa byl autor prispevku uchvacen ? :)
          Ozvucene dobre, ano, palec nahoru. To bychom meli co dal ?
  • Tak ked takto mienia robit nove need for speedy, tak je jasne ze si uz nikdy ziadny nezahram. To co z tej serie spravili je uplna parodia. Posledny diel som hral porsche a potom ma stratil uplne zaujem.
  • I když reálnou trať znám je z videozáznamů tak z mého pohledu vypadá nejlíp ve Forze a nejspíš i v GT. Nicméně oproti té směšné parodii na zelené peklo kterou jsem měl možnost vyzkoušet v Shift 1 (doplněnou parodii na fyziku závodního auta) - což bylo totální katastrofa je tohle 100 a 1. Z tohodle videjka ohledně trati mám taky trošku smíšené pocity, každopádně téhle hře fandím.. A i když mě už EA totálně štvou s jeich jakože závodníma hrama poslední roky, přeju jim aby konečně udělali dobrou závodní záležitost.. Z videi a screenů to zatím nevypadá až tak zle :)
  • Tak jestli bude tuhle někdo z vývojářu nazývat něčím jiným než arkádou, tak je to holej nesmysl... Stačilo mi koukat 2 minuty a v reálném světě by ten expert co to řídí minimálně 5 havaroval. jízda dvěma kolama po trávě a prudké brždění? = neovladatelné auto. Průjezd zatáčkou 2 kolama na trávě? = havárie. A jeho styl plnej plyn a pak dupnout na brzdy, by měl podobný výsledek... Stačí se někdy podívat na některou serii GT, ať už GT1, american le mans series, superstars GT, nebo cokoliv jiného a uvidíte že mám pravdu...
  • Tato hra si "hraje" na něco .. co nikdy nebude... závodní simulátor? rFactor ... trénují v něm i jezdci F1 :):) nehledě na to, že zobrazená severní smyčka má spíš přidáno na "jezditelnosti" než na reálnosti :):)
    • Pač Needy sice populární ale pěkná sračka, můžeš hrát aj na myši bo na klávesnici, pač tě to vyjde na to samý!! *3* *4*
      • ale já vás neznám pane *1* *1*
  • Myslim že to není tak špatný. Čas závodu byl nastavený na večer (dle mého soudu) a i Shift 1 je podobně nasvícený, možná nemá tak teplé barvy. Co se týče plavání vozu...resp že ho neudrží v rovině je určitě tím, že má volant v naprosto debilní poloze. Auto mi plavalo taky, ale slo to pořešit nastavením volantu ve hře. Mimochodem tu trať nejspíš nikdy nejel, nejspíš jel podle mapy. Za ten jeho čas by se měl ale stydět. S netuněným Focusem to zajedu o chlup líp. :)
    A jak tu někdo hlásá ať si zajedem do Brna...ano, jedu teď v dubnu.
  • na hru se teším, to je jasný, ale mám k tomu jeden malej detail, Pagani Huayra nemá takovej kvílivej zvuk, když jste v kokpitu. Já jsem v tom osobně nejel, já jel jen v Zodně, ale mohli to auto alespoň trochu odhlučnit. :))
  • M.Habarta
    No tak je jasný, že týpek řízení neovládá nikterak mistrovsky, a tak lze předpokládat, že si zapnul různé pomocníky -- však se taky nestydí za automatickou převodovku, žejo. Lidi, buďte rozumní a se soudy čekejte na první veřejně hratelnou verzi, kterou si vyzkoušíte na vlastní volant. Pak budeme třeba prskat společně. Teď ale radím, abychom se společně těšili, podle mě zatím máme nač -- tenhle záznam toho totiž neříká tolik, kolik si člověk zprvu může myslet.
  • Ctělo by to ject trochu rychleji a né jse tam ploužit..... *6*
  • Zelenej
    Jééé koukejte,,, sem uplnej dement kterej neumi drzet volant,,, ale hlavne ze je zaber ze to hraju jako spravnej profik na pedalech a volantu... a to že mi řadí počítač toho si nevšímejte *7*
    • Souhlasím, jsi úplnej dement aspon v něčem se shodneme *10*
    • Bože, ty si ale debil!!
      • Zelenej
        to řekni věřícím, budeš ukamenován

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit