Přejít na výpis diskuzí
100+ důvodů proč Dan Vávra nesnáší TES V: Skyrim
27.11.2011 | Dan Vávra
3437 příspěvků
-
Jasně, Skyrim má mnoho chyb, to se nedá popřít.
Ale takovejhle "Hate" článek od narcisa jenž se zdráhá chodit kanalizacema za to, že je podepsán pod tím flusancem do tváře fanouškům Mafie... -
Konecne to nekdo rekl na plnou hubu.
-
-
Pro všechny, kdo chtějí získat další důvod, proč mě obdivovat či nenávidět, nalistujte si 5. - 6. stránku od začátku diskuze, kde jsem publikoval naprosto objektivní rozbor této hry. *5*
-
-
Ani obdiv, ani, spíš je mi tě líto. Očividně nemáš nic jinýho na práci než chrlit na diskuzních fórech tuny zvratků o hře, která tě nebaví, a možná jsi ji ani nehrál. Jsi akorát pseudointelektuální narcistický kkt a tvoje názory jsou tu skoro všem ty víš kde, tak už tu dej konečně pokoj...
-
A uvedomuješ si že tá 5-6 strana už peknú chvílu nieje aktuálna ?
-
-
a uvědomuješ si, že teď jsem na samém konci diskuse a ne na jejím začátku ?
-
-
človeku ktorí otvorí diskusiu a uvidí trollov príspevok to povie že jeho objektívny príspevok e na stráne číslo 5 ktorá sa samozrejme mení s pribúdajúcimi príspevkami , preto by bolo správna piata od konca ( hoci chronologicky je to začiatok )
-
-
Tak já bych to napsal líp... Poraď jak, rád to změním!
Jinak jsem to pro jistotu uveřejnil znova. *5*
-
-
Když jinak nedají... see above *3*
-
-
-
-
-
Vďaka Vám za tento impozantný článok. Bol to pôžitok čítať a ohromne som sa pri tom pobavil a nasmial. V dobe keď si väčšina recenzentov zamieňa tuposť s genialitou je takáto kritická alúzia naozajstným potešením. Nech sa darí s vývojom Vašej RPG hry. Po tomto máte u mňa predobjednávku.
-
-
Musím naprosto souhlasit s Peterem *3*
Úplně nejvíc mě, ale z toho výpisu chyb dostala ta klíčová dírka...já si furt říkal co je na tom divnýho...já jsem ale takovej de*** *1* , že mě to nedošlo.
Jinak perfektně sepsáno a když se nad tím člověk zamyslí opravdu tam ty chyby takové jsou, jen jim z důvodu opojení nikdo nevěnuje takovou pozornost. Hold je to tak. Snad to dá komunita brzo dokupy. -
-
Právě že americké zámky se otáčí celé, podobně jako ve Skyrimu, ale nikdo tomu designérovi nevysvětlil, že středověké zámky bez "fabek" na tom byly trochu jinak... *4*
-
Holt ty deb1le!
-
-
-
je jasne ze autor cakal super realisticky simulator zivota, urcite ma vo vela veciach pravdu
no podla mna sa moc zameriava na debiliny a tym padom mu unika zabava. kazdopadne som zvedavy na jeho novu hru. 1. - 4. niekomu vyhovoju niekomu nie, ide o zvyk, mne osobne nevadi aj ked by mohlo byt lepsie. 8 - to je plus, ked zoberiem 30 questov to budem oznacene vsetky ? alebo zakazdym len novy ? radsej si to budem robit sam. 10. 11. - quick save (F5) 15. - na perky sa da kliknut - no problem 17. - da sa nabindovat na cisla
18. viz 1 - 4.19 - 21 neda sa suhlasit, treba si znova zapnut oblivion bez modov, navyse krajina je naozaj velmi pekna. 22 - na nvidiach sa da zapnut ambient occlusion
27 - urcite je to lepsie ako oblivion, a urcite sa to vyrovna konkurencii
28 - 29 no comment, mam ulozenu galeriu peknych vyhladov ktore su na kazdom kroku a v dungeonoch som sa este nunudil. 31 - 32 - nema to vplyv na hratelnost
34 - 35 - irelevantne, nema vplyv na nic, nik si to nevsimne, je to obhajitelne. (hlavne ze magie zodpoveda fyz. zakonom) (mozno ano :). 36 - 38 toto nieje chyba ze to vyzera inak ako si to predstavuje autor. 40 - 43 vsetky byty na sidlisku vyzeraju rovnako
45 - 46 grafici maju iny nazor...47 - tak treba pouzivat cesty 50 - otvaraju sa vzdy oproti
58 - 70ti herci. 61 - 62 zbrane a predmety leveluju s postavou... 63 - aby generovali viac zlata a viac kuzelnych predmetov. 65 - khajitsky maju. 69 - na niektore veci existuju navody v knihach, co naco je atd . 70 - upiry ma nakazali a obycajny shrine ma vyliecil. 80 - vacsina hracov nema rovnako predstavu ako tvorcovia preto to nieje problem..
81 - kde je leto a jar ? mne to pripada ze je tam jesen a vo vysokych polohach prirodzene zima. 82 - toto je problem ? co ak ich potrebujem, to ich mam najst len na jednom mieste na svete ? 83 zvyk. 93 - prachov mam v tejto hre tolko ze neviem co s nimi, treba vediet zarabat a nie zbierat boruvky po horach. 95- neplati pri questoch. 96 - 101 kon je naozaj imbecil, ale ked das fasttravel na rovnake miesto kde sa nachadzas tak sa tam objavy s tebou a nezabera to cas. 102 103 - vacsionou menia na zbran na blizko
108 stredovek. 111 - 50 %, nuda to moze byt ked sa ide do dungeonu bez questu, preto chodim len do tych v ktorych mam questy, a na kazdy je nejaky -
Zaujímave by bolo keby to napísal na tu mafiu , nerozumiem prečo taký článok vyšiel keby aspoň vychádzal na každú hru ,písal to naozaj pán Vávra.
-
Pravda, v mnoha bodech. Jenže ono je vždy mnohem jednodušší upozorňovat na chyby druhých, než sám dělat věci pořádně. Mnoho hráčů si dozajista pamatuje Mafii a to jak měla podle slibů vypadat a jak to dopadlo ve skutečnosti... A taky by se dalo připomenout, jak mají na Games.Tiscali stupidně vyřešené obrázky s kontrolním textem na přepsání. Je to vůbec možné u serveru s takovou tradicí? :-)
-
Rád bych věděl jestli si Dan čte komentáře (škoda že není způsob jak se to dozvědět...), ale k věci - čtení je to dobré, ale to už se od Dana očekává, vždy se jeho články četly dobře.
Já Skyrim nehrál a osobně si počkám až na GoTY edici ve které budou zahrnuty ty zlodějské přídavky (čti DLC). Bethesda měla vždy zabugované hry a pravděpodobně to tak i zůstane, takže tímhle se já netrápím, ale musím říct že po této četbě jsem ještě více zvědavý na nový Danův projekt, když ví co každý dělá špatně a o všem ví jak se má dělat správně. Takže očekávám titul desetiletí, který změní definice žánru - už se těším.
Kdy že je vlastně datum vydání? -
-
2020 +- osm, deset let :)
-
-
Vidite pane Vavro jak spatnou hru staci udelat aby jste se sta uspesnym, misto toho aby jste pracoval na svoji "dokonalosti", hledate chyby jinych a hazete spinu koleme sebe. Typicky ceska vlastnost. Kazdopadne davam body za legracni cteni, celkem jsem se u toho bavil (a ted to nemyslim ironicky). Ackoli narazky na grafiku ci arhcitekturu jsou podle me zbytecne, 99,5% lidi tyhle veci neresi, pokud je hra bavi.
-
Parádní článek. Koně bych rovnou zapíchl sám...:DDD Jn někdy si připadám jako prase hýčkané autory, které skončí na porážce. Teď nedávno se mi stala kuriózní věc. Hraji Magicku o free weekend akci na steamu a po slušném orosením čela konečně killnu jednoho bosse, jdu si pro odměnu do jeho doupěte, kde má lednici. Otevřu ji a co se nestane. Dveře ledníce mě zabijí. Po této zkušenosti, abych si zachoval mír v duši, si Magicku radši nekoupím.
-
Keď sa na to človek pozrie naozaj prísne, tak Dan má v 90 perc. prípadov pravdu. Ja sa hlavne stotožňujem s biednym a nehorázne šablonovitým soundtrackom - prežitok rádoby epických skladieb.
Inak keby sme hodnotili takto prísne hry, ktoré vyšli za posledných 5 rokov, tak len veľmi málo by sa ich prehuplo cez 1/10.
Mňa na Skyrime teší hlavne neotrelá atmosféra. Tá to všetko ťahá.
A zaujímavá je aj mytológia nordov, kedže je to čistá analógia nacistického nemecka. Zaujímavé je aj to, že sa dá slobodne vybrať na koho stranu sa hráč postaví. Takže za mňa v hre šup do zbrane a vypráskáme tých imperiálov /EU/ z našej domoviny a Skyrim bude opäť len a len pre Nordov.
Inak tiene v hre sú otrasné, to je vážne hanba. -
-
Mrtvej Stormcloak, dobrej Stormcloak.
-
Jo, a pak přijde Thalmor a Skyrim už nebude pro Nordy, ale jen pro elfy, páč budou Nordi ještě rádi, když jim Thalmor dá loďky, aby mohli doveslovat do Altmory. *15*
-
-
přesně tak, Nordové bojují sice srdcem ale bez mozku a ze záště (sice jsou nasraní oprávněně ale to na tom ve výsledku nic nemění). PS: reakce na ten příspěvek nahoře... nordové že mají něco společného s nacisty? já myslel že jde o inspiraci ze středověkých skandinávců. ale jestli mi něco z dějepisu uniká tak mě někdo poučte
-
-
Nacisti vychádzali mimo iného aj zo severských mýtov. Keď hrá človek hru pozorne a venuje sa histórii nemôže si nevšimnúť jasných narážiek. Nielen na nacistov, ale konkrétne aj na Hitlera a na jednej strane oprávnenosť nordských požadaviek, na strane druhej zasa možnosť zneužitia vznešenej idei kultúrnej a etnickej celistvosti, ktorá zaručuje pre niekoho paradoxne veľkú kultúrnu jedinečnosť a pestrosť. Multikulti je úpadok civilizácie a preto nordovia do zbrane. Zvíťazíme mečom a silou a zoberieme si späť to, čo nám patrí, našu zem, našu minulosť a našu budúcnosť.
-
-
-
Koupě nabo warez?
-