Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vůbec se toho neboj. To že tady jeden Joe pod několika nickama plaší kvůli tomu, že 2sec animace postavy je příliš mířená na teenagery :-D z té hry ještě nedělá nic špatnýho. Je to starej dobrej Deus Ex.
  • Postřeh. Je to Deus Ex: Human Revolution. Deus Ex je na steamu.
  • Asi tak...vse jsem mu rozumel bez sebemensich problemu...takze chyba vazne bude v tom typkovi co pise o neco vyse *3*
  • Kdyby to byl Kanaďan z Quebecu, tedy zejména francouzsky mluvící, tak mi věř, že bys mu angličtinu rozuměl mnohem, mnohem hůř. To vím z vlastní zkušenosti :))
  • Tohle není Deus Ex.
  • Doufám, že to žluté orámování všech věcí které můžeš udělat se dá vypnout, ale co mi nejvíc vadí jsou ty animačky když někoho odděláš "potichu". To to mohli rovnou udělat jako third person shooter. Snad se neopakují pořád dokola jen 4 druhy.
  • ps1
  • PS 2 footage ?
  • Tak to si ma celkom potesil lebo tieto komentare ma mierne vystrasili. Videjko som necekoval, nechcem prist o zazitok z hry :)
  • smejki
    Víš... on Eidos Montreal se nachází v Montrealu, který se nachází v Quebecu. A v Quebecu je plno... ale už jistě víš. *3*
  • Ale ot máš zbytečný. Je třeba rozdělit dvě věci - když s eněkomu De3 nelíbí. A když někdo krátí čas rozdmýcháváním hádek na fórech. I ten muciQ (alias Joe) to už má dávno objednaný, preview verzi dvakrát dohranou. A teď tu jen dráždí.
  • Neviem ako ty ale ja mu rozumiem vsetko :) chyba je asi v tebe
  • Vsetkym haterom: Stiahnite si uniklu betu a zahrajte na obtiaznosti Deus Ex. Koli videam som bol skepticky a zrusil som predobjednavku na original, povedal som si ze stiahnem, zahram a zanadavam ale po dohrani bety som objednal zberatelsku. Ta hra je plnokrvny Deus Ex 1. A ak vam vadi grafika tak tento styl hier asi nieje pre vas.
  • buh zehnej klavesnici a mysi. To otaceni na gamepadu je fakt tragicky, takhle jsem se dlouho nepobavil. Nebo to je nejaky slow-motion?
  • Spíš to bude francouz.Rozumím mu ale dobře.Měl by jsi nejdřív projít angličtinu na základce než budeš takhle kecat...
  • Hanzales
    hm, a holku by jsi chtěl asi taky nelépe aby uměla všechno, měla ráda přesně to co ty, byla nádherná, chytrá, zábavná, ráda hrála na PC a ovládala všechny kuchyně světa cuž? :)
    Pokud se tento díl srovná s dílem prvním, je to v dnešní době naopak úspěch a modré z nebe.
    Takový System Shock využívající možnosti dnešního HW a potenciálu dlouholetého hráče pamětníka bych taky strašně rád. Bohužel "ideály" na stromech nerostou.....
  • čím jsem starší, tím jsem náročnější, ale v nynějším herním průmyslu, založeným jen na pubo-marketingu a penězích, mám bohužel smůlu..zkusil jsem a viděl jsem dost na to, abych věděl, že tento nový díl má velké problémy se vůbec alespon s rovnat s prvním dílem...12 let po jedničce mám být rád za to, že je jí nové pokračování alespon podobné?..tolik dnešních možností, ale totálně nevyužitých?..viz stracraft 2, diablo3(které už dost smrdí ještě před vydáním)..to si děláš srandu, že

ostatně jsem zvědavý, na kolik FPS tuto hru upotí i ta "slavná" GTX580, byt vizuál je dosti směšný
  • Konzoloidnosti se nebojím, PC port se vyvíjí souběžně, pracuje na něm zvláštní studio a vypadá dobře (viz. např: http://jpgames.de/2011/05/deus-ex-human-revolution-pc-interface/)
  • Já mu rozumím dobře, závada bude jinde. *3*
  • konzoloidovatost srší i z tohoto, pokud sis nevšiml..za svůj život mám už tolik zkušeností, že mi k posouzení stačí opravdu i jen málo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit