Přejít na výpis diskuzí
12 minutové video z hraní Batman: Arkham City
2.7.2011 | Petr Poláček
69 příspěvků
-
Nechci vypadat jako kverulant, ale neni to uplne to same video co tu bylo jako "novinka" uz tyden pred timhle? :)
-
To jsem jeste nezazil, aby moderator troloval.
-
Zda se, ze spousta lidi nepochopila maji stejnou uroven inteligence jako Šenkstr.
-
Bum, prásk! Bum, bum prásk! Zííív! Uninstall! Původní AA bylo zajímavý všim kromě soubojů:)
-
Pochopil si vůbec předchozí komentář?
-
No .. taky bych se klidně nechal zmlátit *5*
-
Hlavně že ty si nedrsnější když píšeš dynamicky s měkkým I *7*
-
Eh...a nejde spíš u her o ten pocit z hraní a ne jen o to abych to dohrál a byl king ? lol
-
Ty vole... Že ty si ten spamerský buzerant, čo przní diskusie na zive.cz...
-
Staci se kouknout na par videi co oni vydaji a mam dohranou hru.
-
C-orak : Hele že ty seš ten z eurogameru tam si totiž psal na chlup to samý ( souboje nejsou dinamický a všichni ste tvrdáci) já věděl že nejseš normální :-)
-
Jednička byla revoluční hlavně stím že přišli s novým stylem soubojů.. ale popravdě jsem čekal že na tom zapracují nějak víc a dotáhnou nějaké fatalitky, nebo odrážení, vykrývání ran, úderů od vícero lotrů... Ale Catwoman má kurnik pěknej arsenál kopů a skoků.. jen škoda že v té hře nefunguje gravitace, nebo že by měla silikony? Protože jak je vzhůru nohama nad tou žíravinou, nebo co to je, tak z toho extra velkýho výstřihu by jí na 100% alespoň jedno prso muselo vypadnout... ale co :-D To jsou detaily
Jinak pravda, v jedničce mi nepřišel tak nabušenej, ale tady asi celej večer žral steoidy a je nějakej extra muskulární..když už je to takový ho.ado jako kulturista první třídy, tak by nebylo naškodu, mu udělat těžkopádnější chůzy a pohyb, protože s takovýma křídlama a prsama bych chtěl vidět jak udělá salto, nebo jak chodí po laně :-)) -
Jasně fášku :)
-
Přijde mi že batman zní jinak :/ a přijde my až moc nabušenej :D jinak parádička :) a to že tu je hodně animací?nebál bych se :) v AA byli pasáže kdy jste desítky minut jen hráli a pak třeba 5minut animace
-
dobry panove nejen ze mate potrebu tahat jednu diskuzi z jineho webu sem na games ,ale jeste mate anonymne me urazet vkladat slova co jsem ani nerek a prekrucovat co jsem napsal. Takze az zas zacnete tady moralizovat zamette si nejdrive pred vlastnim prahem pak se mozna budem moct pobavit na nejake urovni.
-
Aha. No to je preci normalni... : )
A nelezte proboha na eurogamer, cunata! ; D -
Crook: přečti si jeho splašky v batman diskuzi na eurogameru pak pochopíš. Nikdo nic neví jen copák je tvor dokonalý a to co řekne on je jediná správná možnost a pokud řekneš něco jiného tak si deb*l a nechápeš jeho úžasné texty!
-
No ja tady teda nechapu vubec nic : D
Muze to nekdo vysvetlit aspon mne, kdyz prichazim v miru? -
Ty tvoje fašistický bláboly chápe možná tvůj doktor.
-
Reakce na Miker17: Tedaa jestli jsi to myslel jen ze srandy tak ok *3* . Jestli jsi to ale myslel vážně tak jen kroutím očima nad tím, co všechno se dá ještě svést na konzolisty *7* . Ať už si konečně někteří lidi uvědomí, že ne každej konzolista je lempl co neumí hrát, stejně tak že ne každej PC hráč je frajer co by nepustil hru na nižší obtížnost než na extra hard, to by pak asi těžko vzniklo tolik stížností na obtížnost Zaklínače ...
Zkrátka někdo má rád hry těžký, někdo zase lehký a je přece úplně jedno na čem hraje ;)
Jinak píšu to jen proto, že ty názory se tu objevujou docela často, ikdyž vím že to žádný význam mít nebude =)