Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nehovorim, ze boje niesu pekne....su prekrasne a fakt na nich nechcem nic vycitat.....taktiez cely system boja je fajn a tak.....len ako hovorim, mne by sa osobne pacilo viac utokov naraz....clovek by musel byt aspon pozorny, vsimat si aj ostatnych.....a bolo by to....realnejsie....ale ako hovorim, nenadavam, to bolo len take moje zelanie....takisto aj v AC by som prijal utok viacerych protivnikov naraz...boje by sa spestrili, mozno aj zrychlili v niektorych pripadoch....neboli by tam hluche miesta, kedy clovek caka na utok supera, aby urobil protiutok....no ale co uz....
  • mirroj
    Mne sa tento bojový systém páči a určite nie som sám *1* . A mimochodom. Keď to hráš na hard tak tam tie blesky nie sú *5*.
  • vyzera to fajn, ale tie boje....zas je to tak, ze stoji batman proti piatim....ale bojuje len jednym, ostatni sa prizeraju.....a uz ked sa niekto odhodla skocit do batmana, tak sa mu obtocia hviezdicky okolo hlavy, aby zdoraznili, ze chce zautocit....takze vy viete o jeho utoku este skor, nez on :/ jeden superov "utok" trva 10 sekund....
    to je tak tazke urobit tie boje tak, aby utocili vsetci naraz?? a vyuzit to v prospech?? nejake komba....schytit protivnika, skryt sa za neho, popripade umlatit dvoch naraz...
  • Skoda ze zde neni Batmobile v prvnim dile by mozna nemel vyuziti ale tady zkratka chybi jinak zatim to vypada velmi dobre po vsech strankach i tak prekonat prvni dil nebude vubec snadne
  • Jenže ty by si měl nejdřív pochopit smysl něčího komentu než ho začneš urážet ;) On to myslel tak že ne z ps3 ale at davaj videa z PC. I když ten tvůj uplne první post je sám o sobě hloupý jelikož na games.cz asi těžko ovlivněj jestli to vývojáři natočej z xboxu,ps3 nebo pc. ;)
  • jake z pc??se podivej debilne na cem to asi hraje je tam zelene A atd. tlacicka se poradne kukni a pak neco pis sleponu!!!tupy
  • delej! *1*
  • Pecka uz se tak tesim!
  • Grafika je stejně laděná jako v jedničce to se mi hodně líbí :) Souboje vypadají ještě líp a určitě se budou i líp hrát.Skvělá hra to bude :) Jednička patří k mým nej hrám.
  • Pete.palis
    souboje vypadají výborně!

a two-face za jedna!:)
  • BoB.2
    Akorat mě trochu nesedí že Batman někomu skočí na ksicht z 50 metru a on se ještě zvedne ale jinak bomba a moc se těším.
  • miker17
    ubohá snaha Calibose na sebe upoutat pozornost....ale jediné co dokázal je ze sebe udělat idiota *3*
  • Muhehe
    Tvy dedukcni schopnosti bych chtel mit : D Je to az kouzelny, jak jsi se vsim hned hotovej.
    Neni dne, abych nedekoval Bohu, ze jsem dost velkej nerd na to, abych umel spravne kliknout, a nesvadel chyby zpusobeny moji omezenosti na nekoho jinyho : )
  • Ale ma pravdu, bud sa nauc poriadne pisat a klikat, alebo sa zaregistruj. Urazanie je z tvojej strany velmi nedospele, hlavne ked ti Croock poskytol riesenie - ktore si odignoroval ako trollovanie. A ako je to s tym nebom?
  • ja zase nebouru Slavka Bouru ;)

hele a jaky to v tom nebi teda je?
  • díky, ale komentáře od někoho kdo trollí mě nezajímaj. Nějak mě nebouru nerdi co celej den sedi u PC a nebe znaj akorát z her. Ale diky za názor. Je k ničemu :D.
  • Odulin
    Jednička se mi moc líbila...nebudu si kazit překvapení, prostě se nepodívám. *3*
  • B.o.b
    Prostě paráda *4*
  • Nebudu se na to dívat věřím,že to bude pecka stejně jako jednička,kterou považuju za jednu z nej her všech dob!Čekám jen na možnost předobjednat zběratelku-těším se jak sviň:-)
  • Mozna se zkus zaregistrovat, puclicku.
    A ze blbe klikas je taky jen o tobe. Trollim tady celou vecnost, a ze by me to hodilo mimo vlakno se mi nikdy nestalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit