Přejít na výpis diskuzí
15 minut záběrů z Watch Dogs ukazuje herní klišé i zajímavý souboj s živým hackerem
4.9.2013 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
Knoxx: "o grafice to není, ale..." - tak záleží pokud řešíš samotnou kvalitu grafiky nebo prostředí (víc detailů atd).. každopádně souhlas, vypadá to mnohem (vizuálně) líp, než GTA V, které je jak samotnou kvalitou grafiky (navíc ty hnusné pastelové barvy všude), tak leveldesignem o třídu níž.
A hra samotná, asi jako většina, čím víc toho vidím, tím víc mě to nebaví... -
ps4 footage, je tam evidentný aj ten markantný distantný object popup, presne ako v infamous second sun videu.
-
a zas ta hlupa slepa a hlavne Hlucha AI , sak ubisoft ...
nic nevnimaju nic nevidia maju svoj blby skript, a naschval otocenie chrbtom aby sa stealth hral lepsie , a dokonca sa nedaju ani odtiahnut, ale to neva nikto si mrtvolu nevsimne, zorne pole asi jeden meter ... dalsia ukazka ako streli na auto, henten si sedi na lavicke akoze nic, asi ma v usach ultra HQ sluchatka pri ktorych nepocujes ani hlasny vystrel z pistole za jeho hlavou , omg...ale sak riesim detaili zabite ma ale bije to strasne do oci
jazdny model je tiez chabý, alá mafia2 ..(ta ho ale mala horsi) - arkada
ale po ostatnych strankach sa mi hra mrte paci, a hlavne ma laka spoznat ine mesto nez len otrepany nudny trapny onicom newyork ktory je v kazdej prvej hre -
bieda a šeď resp. nič moc, myslel som źe tieto gameplay videá majú potencionálneho hráča/kupcu navnadiť, no skorej ma čoraz viacej odradzujú, postrehol som tam zopár prvkov z fc 3, assasins creed, splinter cell a mnohých iných hier od ubisoftu, je vidno, že ubisoft sa nebojí vykrádať svoje vlastné hry a to nie je dobré. Moderné/mladé publikum to určite zaujme, no mne to nejako príliš nevoní.Radšej si počkám na recenzie alebo ako tu už niekto spomenul na nejakú zľavovú akciu za 10 euro.
-
Pokud si dobře vzpomínám, na E3 ukázce byla noc. To znamená, že všechny ty světelné efekty udělaly moc dobrý dojem. Tato ukázka je z bílého dne, světelné efekty se nedají tak dobře využít.
-
Sandbox :)
-
Po E3 jsem si říkal: "to je boží, to musim mít, už aby to vyšlo" a teď si říkám: "až to bude za 10 éček v akci, tak tomu možná dám šanci." Čím víc toho ukážou, tím míň originálnější to je.
-
Člověk neví jakou hru si koupit jako první, letos na podzim tolik dobrých her a tak málo peněz....Ale tohle prostě musím mít i kdyby na chleba nebylo. :-D
-
Staci projizdet net .
-
po tom čo týpek vystrieľa štyroch strážnikov, pomaly sa pohybuje po meste a hľadá "potential crime activity"?
-
prečo je celá ctOS centrála ovinutá ostnaným drôtom, len tam vzadu nad úzkymi dvierkami ho 50cm chýba? O_o
-
Na tuhle hru jsem po (GTAV.) samozrejmne hodne zvedavy, tak snad to bude super,duper parba.
-
Přijde mi že z Watch Dogs už jsem viděl snad všechno. Další videa vynechávám, rád bych si taky zahrál něco co jsem ještě neviděl. Ubi to dávkuje v tak velkejch porcích že jsem se už přejedl.
-
ty budes tezkej odbornik zda se *8*
-
FAP time! *1*
-
To video bylo urcite tezce upraveny. Jedinej grafickej rozdil mezi next gen a PC bude v pocasi. Na kompu to bude vypadat o neco malo lip, takze tenhle gameplay bude holt finalni podoba hry... nic neudelas:)
-
Je to z nextgen konzole (nebo pc) pac to ma efekty ktery rikali ze na ps3/xbox nebudou
-
Ubisoft efekt v akci - hra vypadá mnohem hůře než při prvním E3 revealu, když všem vyrazil dech. Stejná věc jako u FarCry 3. Nevím zda je toto PS4, PS3 nebo PC verze (ano, popisky jsou z PS), ale ten agresivní pop-in, špatný stíny a hrozný aliasing prostě razantně kazí dojem. A nejhorší ze všeho, gameplay vypadá také jako typický sanitizovaný open world Ubisoft(tm) design - akorát věže z AC a FC tu supluje dvou vteřinové "hackování" terminálů. Shallow to the bone.
-
To mě taky hned praštilo do očí, to snad musí bejt z obstarožní X360ky *1*
-
Vím, že to o grafice není ale přeci jen to má něco do sebe když vidím tu nádhernou vegetaci všude,vyrůstající trávu z asfaltu a všemožné další malé detaily, tak gta působí strašně staře.