Přejít na výpis diskuzí
15 minut záběrů z Watch Dogs ukazuje herní klišé i zajímavý souboj s živým hackerem
4.9.2013 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
Proboha proc vas musi v kazde hre vodit doslova za rucicku? - Postavy viditelne skrz zed, kazda interaktivni vecicka musi vselijak svitit, blikat, hucet, bzucet a nevim co....uz me ty nove hry vazne serou, vzdyt jsou delane pro uplne dementy nebo co.......
-
-
Čím dřív se s tím smíříš tím líp. Žijem v době, kdy vydělávají Skylanders, Call of Duty, Just Dance, Kinect Adventures a Disney Infinity. Bohužel je tomu tak. Jsem rád aspoň, když tam vývojáří dají obtížnost nebo možnost tyhle zjednodušení vypnout, ale ne vždy tomu tak je.
-
-
Vím, že to o grafice není ale přeci jen to má něco do sebe když vidím tu nádhernou vegetaci všude,vyrůstající trávu z asfaltu a všemožné další malé detaily, tak gta působí strašně staře.
-
A papundeklová krabice hacknout nejde?
-
-
Si musí něco nechat pro DLC.
-
-
Po E3 jsem si říkal: "to je boží, to musim mít, už aby to vyšlo" a teď si říkám: "až to bude za 10 éček v akci, tak tomu možná dám šanci." Čím víc toho ukážou, tím míň originálnější to je.
-
Ubisoft efekt v akci - hra vypadá mnohem hůře než při prvním E3 revealu, když všem vyrazil dech. Stejná věc jako u FarCry 3. Nevím zda je toto PS4, PS3 nebo PC verze (ano, popisky jsou z PS), ale ten agresivní pop-in, špatný stíny a hrozný aliasing prostě razantně kazí dojem. A nejhorší ze všeho, gameplay vypadá také jako typický sanitizovaný open world Ubisoft(tm) design - akorát věže z AC a FC tu supluje dvou vteřinové "hackování" terminálů. Shallow to the bone.
-
-
Pokud si dobře vzpomínám, na E3 ukázce byla noc. To znamená, že všechny ty světelné efekty udělaly moc dobrý dojem. Tato ukázka je z bílého dne, světelné efekty se nedají tak dobře využít.
-
To video bylo urcite tezce upraveny. Jedinej grafickej rozdil mezi next gen a PC bude v pocasi. Na kompu to bude vypadat o neco malo lip, takze tenhle gameplay bude holt finalni podoba hry... nic neudelas:)
-
-
ty budes tezkej odbornik zda se *8*
-
-
Staci projizdet net .
-
-
-
-
ja chci taky mobil kterym muzu otevirat zachodovy prkynka. jsem jediny komu to prijde strasne primitivni a bez jakekoliv vyzvy ? alespon tim jak se to doposud prezentuje.... *6*
-
prečo je celá ctOS centrála ovinutá ostnaným drôtom, len tam vzadu nad úzkymi dvierkami ho 50cm chýba? O_o
-
-
po tom čo týpek vystrieľa štyroch strážnikov, pomaly sa pohybuje po meste a hľadá "potential crime activity"?
-
-
Aiden je spíš takový typ rebela.čily bojuje proti vládě nebo proti komu to v té hře dělá ale to neznamená že nemuže pomáhat lidem. i když ten sled akci je dost nelogicky
-
Sandbox :)
-
-
-
Úplně první video bylo senzační. Čím se ale zveřejněná videa víc a víc blíží finální verzi, tak se mi to líbí míň a míň.
-
a o AI ani nemluvim...hlucha, slepa, NPC nereagujici na to co delate.. vsak ono je normalni, ze typek jen tak skoci pres plot do strezene zony a v ruce ma zbran a dela vselijake kotouly premety atd... nu coz...
-
No, proste 15 minut toho co videli novinari pred asi 2 mesicema akorát hrany jen trosku jinak... Úžasnýýýý *7*
-
-
Taky mi to uz leze krkem. Kdyby aspon ukazali neco novyho.
-
-
Hlavně jak rika Xkrát Toto neni mise, můžete dělat cokoliv chcete!! A děla zase to stejný co dělal před 2 měsícema v těch 3 videích který vlastne byly tohle rozdělený na 3 casti...
-
-