Přejít na výpis diskuzí
15 minut záběrů z Watch Dogs ukazuje herní klišé i zajímavý souboj s živým hackerem
4.9.2013 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
Přijde mi že z Watch Dogs už jsem viděl snad všechno. Další videa vynechávám, rád bych si taky zahrál něco co jsem ještě neviděl. Ubi to dávkuje v tak velkejch porcích že jsem se už přejedl.
-
bieda a šeď resp. nič moc, myslel som źe tieto gameplay videá majú potencionálneho hráča/kupcu navnadiť, no skorej ma čoraz viacej odradzujú, postrehol som tam zopár prvkov z fc 3, assasins creed, splinter cell a mnohých iných hier od ubisoftu, je vidno, že ubisoft sa nebojí vykrádať svoje vlastné hry a to nie je dobré. Moderné/mladé publikum to určite zaujme, no mne to nejako príliš nevoní.Radšej si počkám na recenzie alebo ako tu už niekto spomenul na nejakú zľavovú akciu za 10 euro.
-
Trochu mě vadí to pomalí dokreslování textur asi video z konzole. *1*
-
-
Je to z nextgen konzole (nebo pc) pac to ma efekty ktery rikali ze na ps3/xbox nebudou
-
-
ps4 footage, je tam evidentný aj ten markantný distantný object popup, presne ako v infamous second sun videu.
-
-
To mě taky hned praštilo do očí, to snad musí bejt z obstarožní X360ky *1*
-
-
0:47 jak se mu vlní ten roh kabátu to hledá něco zuřivě v kapse? *15*
-
-
Šourek *1*
-
-
FAP time! *1*
-
-
-
Knoxx: "o grafice to není, ale..." - tak záleží pokud řešíš samotnou kvalitu grafiky nebo prostředí (víc detailů atd).. každopádně souhlas, vypadá to mnohem (vizuálně) líp, než GTA V, které je jak samotnou kvalitou grafiky (navíc ty hnusné pastelové barvy všude), tak leveldesignem o třídu níž.
A hra samotná, asi jako většina, čím víc toho vidím, tím víc mě to nebaví... -
Veď toto už ukazovali. Ten istý súboj hackovania s iným hráčom tu: http://games.tiscali.cz/video/vzajemne-hackovaci-a-honicky-v-multiplayeru-watch-dogs-63252
vniknutie do toho istého komplexu, len zostrihané tu: http://games.tiscali.cz/video/sest-minut-akce-stealthu-a-hackovani-z-watch-dogs-62823 . Tiež je tam aj nabúranie sa do súkromného počítača, len k inej rodine, náhodný zločin, len tu mu nezabránili a to že si vás predavač všimne v telke už bolo tiež viackrát.
Vykradnutie bankomatu a záchrana slečiny pri náhodnom zločine zas bolo tu: http://games.tiscali.cz/video/dalsi-video-z-watch-dogs-ukazuje-obycejny-den-na-ulici-62121 Takže toto video bolo zbytočné a neprinieslo nič nové.
W@mp: súhlasím, neviem prečo mnohé hry robia tak zjednodušené, ako keby bol cieľový zákazník niekto, kto nikdy predtým nehral žiadnu hru. Ale na druhú stranu, stále lepšie toto, ako koridorové navádzanie z bodu A do bodu B v celých leveloch niektorých hier.
Každopádne to môže byť zábavná hra, aj ak nebude tak dokonalá, ako to pôsobilo po prvých informáciách. -
Už mám předobědnáno
-
-
Teď už bys měl spíš večeřet než obědvat
-
-
já a mateřský jazyk,long story
-
-
-
Těším se, ale přeci jen už ne tolik jako po prvním představení této hry.
-
Člověk neví jakou hru si koupit jako první, letos na podzim tolik dobrých her a tak málo peněz....Ale tohle prostě musím mít i kdyby na chleba nebylo. :-D
-
No z pociatocnych prezentacii a ukazok to vyzeralo dost zaujimavo a originalne. Bohuzial cim viac ukazuju zo samotnej hry, interaktivity a vobec ako to spracovali, tym viac mi to pripada nezaujimavejsie. Respektive ta hra ma az moc zjednoduseni a ocividnych skratiek a o to viac to bije do oci kedze hra ma pomerne "dospely" a seriozny vyzual ako z nejakeho thrilleru. Zacinam sa obavat ze aj Divison bude nakoniec herne skor splacanina na postavena v peknych kulisach.