Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • schumicrast
    Přijde mi že z Watch Dogs už jsem viděl snad všechno. Další videa vynechávám, rád bych si taky zahrál něco co jsem ještě neviděl. Ubi to dávkuje v tak velkejch porcích že jsem se už přejedl.
  • Paul_cz
    Ubisoft efekt v akci - hra vypadá mnohem hůře než při prvním E3 revealu, když všem vyrazil dech. Stejná věc jako u FarCry 3. Nevím zda je toto PS4, PS3 nebo PC verze (ano, popisky jsou z PS), ale ten agresivní pop-in, špatný stíny a hrozný aliasing prostě razantně kazí dojem. A nejhorší ze všeho, gameplay vypadá také jako typický sanitizovaný open world Ubisoft(tm) design - akorát věže z AC a FC tu supluje dvou vteřinové "hackování" terminálů. Shallow to the bone.
    • Pokud si dobře vzpomínám, na E3 ukázce byla noc. To znamená, že všechny ty světelné efekty udělaly moc dobrý dojem. Tato ukázka je z bílého dne, světelné efekty se nedají tak dobře využít.
    • God-of-War
      To video bylo urcite tezce upraveny. Jedinej grafickej rozdil mezi next gen a PC bude v pocasi. Na kompu to bude vypadat o neco malo lip, takze tenhle gameplay bude holt finalni podoba hry... nic neudelas:)
      • ty budes tezkej odbornik zda se *8*
        • God-of-War
          Staci projizdet net .
  • Vím, že to o grafice není ale přeci jen to má něco do sebe když vidím tu nádhernou vegetaci všude,vyrůstající trávu z asfaltu a všemožné další malé detaily, tak gta působí strašně staře.
  • BoB.2
    Trochu mě vadí to pomalí dokreslování textur asi video z konzole. *1*
    • Miserius
      Je to z nextgen konzole (nebo pc) pac to ma efekty ktery rikali ze na ps3/xbox nebudou
      • Mato1987
        ps4 footage, je tam evidentný aj ten markantný distantný object popup, presne ako v infamous second sun videu.
    • To mě taky hned praštilo do očí, to snad musí bejt z obstarožní X360ky *1*
  • BoB.2
    0:47 jak se mu vlní ten roh kabátu to hledá něco zuřivě v kapse? *15*
    • Miserius
      Šourek *1*
      • FAP time! *1*
  • Těším se, ale přeci jen už ne tolik jako po prvním představení této hry.
  • Už mám předobědnáno
    • Miserius
      Teď už bys měl spíš večeřet než obědvat
      • já a mateřský jazyk,long story
  • Miserius
    No, proste 15 minut toho co videli novinari pred asi 2 mesicema akorát hrany jen trosku jinak... Úžasnýýýý *7*
    • God-of-War
      Taky mi to uz leze krkem. Kdyby aspon ukazali neco novyho.
      • Miserius
        Hlavně jak rika Xkrát Toto neni mise, můžete dělat cokoliv chcete!! A děla zase to stejný co dělal před 2 měsícema v těch 3 videích který vlastne byly tohle rozdělený na 3 casti...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit