Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Pěknej obleček. V tom bych si dokázal představit filmového Batmana jak dává na budku Supermanovi. Ta "teplákovka" z Nolanovo trilogie nebyla špatná, ale na můj vkus až moc "realistická" a málo comixová.
    • hmm, že to zrovna píšeš, pretože je dosť značné, že sa tvorcovia nechali inšpirovať temným rytierom práve v spomínanom obleku. V tejto hre má tak asi o 100kg viac, možno preto to na teba tak pôsobí.
      • Přesně jak píše tady Wolf, ten oblek je hodně inspirovaný Nolanovým, dokonce i soundtrack je docela v podobném stylu a video kdy Batwing vletí do Batcave, jakoby vypadla ze scény z TDKR, kdy se přižene Batman do jeskyně v The Bat.
    • Tak ona byla pojata celá trilogie Nolanova Batmana "realisticky".
      • cokoliv je lepší než batoblek s vymodelovanými bradavkami ve filmech od Joela Schumachera *1*
  • Ou a co na to tady? www.dinoshare.cz
  • Daniell605
    Mám z toho takový vtíravý pocit nedokončenosti, např. mimika úst..
    • Dulezite je, ze neni nedokoncene to, co rikaji. S nekvalitni mimikou se clovek smiri snaz nez s nekvalitne napsanym scenarem.
      • Daniell605
        Nemohu nijak než li souhlasit, jen doufám že mimika úst bude jedna z mála nedokončených věcí
  • BoB.2
    Teda mohl si v jeskyni trochu zatopit.
  • Přeobjednáno !
  • maros.goc
    ehm kupene :))
  • Malleth
    Podle článku v odkazu má WiiU a PC verze vyjít v Evropě až 8. listopadu. Nevíte někdo co je na tom pravdy?
    Český shopy jsou zatim ve fázi popírání.

http://www.eurogamer.net/articles/2013-10-18-batman-arkham-origins-pc-wii-u-versions-will-launch-two-weeks-late-in-europe
    • maros.goc
      je to pravda ale len co sa tyka krabicovych verzii...steam verzia vychadza 25. 10
      • Malleth
        Což by bylo fajn, kdyby nebyla zhruba o 300 dražší :(
  • http://www.youtube.com/watch?v=Z7yjP-6Uxe8

soundtrack podle mého gusta :)
    • já vlastně zapoměl že na games je to samej metalista..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit