Přejít na výpis diskuzí
2 miliony stažených modů do Skyrimu za týden
14.2.2012 | Adam Homola
84 příspěvků
-
Nevie niekto o mode na skyrim workshope ktory zvysuje obtiaznost resp. dmg creepov? nasiel som podobny mod na skyrim nexuse,ale ked uz je ten workshop tak sa mi to nechce hentak riesit,ale nic som tam zatial nenasiel,dakujem za pripadnu pomoc.
-
Bodejť by ne, když bez nich je to nehratelný...
(bethesdrony neberu v potaz) -
-
Náhodou hra byla moc dobrá, rozhodně ne dokonalá, jak to píše většina recenzentů (i jinde než na GAMES.cz), ale moc pěkně se hrála, stejně jako předchozí Oblivion. Je pravda, že s menu jsem měl trochu problém a zvykl si, že mnohokrát když v menu na něco kliknu, tak se nechtěně vrátím zpět do hry. Grafika byla hezká, hratelnost dobrá, příběh také celkem zajímavý a ten svět byl moc pěkně udělaný a byla tam spousta tajemných míst.
Někomu to holt nesedne, ale říkat že je to nehratelný... Že by špatný crack a hra nejde spustit? *15* *15* -
To som vážne jediný komu ta hra vôbec nerobila nejaké brutálne technické problémy a stretol sa asi po dvadsiatich hodinách maximálne s pár pádmi a jedným vystrelením na orbitu ? Narozdiel od Oblivionu sa mi to zdalo práveže vpohode hratelné a v porovnaní s napr. Stalkerom alebo nedajbože Gothicom 3 vpodstate výborne optimalizované ? Ono je to asi individuálne a možno ty s tým maš inú skúsenosť ale nehratelným by som to nenazýval
-
-
Ale nejsi. Já jsem nepotkal výraznější bug ani za 80 hodin hraní, katapult na orbitu jsem taky viděl jenom na videu.
-
-
S tím katapultem, stačilo tenkrát zajít k nějakému obrovi. Ono záleželom zda jsi to zkoušel nebo ne a případně, v jakém období to bylo. Jelikož několik bugu se průběžně opravovalo s patchema.
-
-
Začal jsem hrát hned 11. listopadu. Nevím, kdy přesně jsem potkal prvního obra, ale na oběžnou dráhu mě nevystřelil. Prostě mě jednoduše bacil a bylo po mě *1*
-
-
Ono to možná nepusobilo přímo na tebe, už si to nepamatuju, ale možná to udělal mému companionovi.. resp. Lydii.
-
-
-
-
Já to taky hraju naprosto bez problému a to mám nahráno 164 hodin. Dvakrát mi to zamrzlo, ale to bylo spíš kvůli modům.
-
-
čúr@k seš nic jinýho, já nahrál 75hodin na základní verzi hry bez jediného problému.
-
-
Tak to seš bethesdrone jak malovanej. *3*
-
-
Ty jsi važně otrava, ale co proti gustu..
Každopádně já na vydané verzi hrál též 75 hodin a nemůžu si stěžovat. Každopdáně mody vítam jako přizpůsobení hry tomu, co od ní já skutečně očekávám. Rozhodně mohli spoustu věci udělat rovnou, viz věci, které udělali jednotlivý zaměstnanci během onoho blodného týdne. Ať už vylepšená voda, nebo vylepšené dungy (tma, voda, živější uspořádání a zajímavější monstra).
Jinak jsem u TES od začátku a nemůžu si stěžovat na vývoj. Ano poprvé to byl trochu šok a na dost věcí jsem nadával u Skyrimu, oproti Oblivionu nebo Morrowindu se mi jevila jak "casual console game". Ale pak mě pár věcí chytlo, jak už příběhy tak možnosti rozhodnutí a průzkumu (hra v základu není dokonalá a proto jsem se těšil až vzniknou kvalitní mody, který budu sám chtít implementovat).
A přiznejme si to každý hráč má jiné chutě a každý hráč si vylepší hru po svém, ať už vlastními modý nebo těmi, co jsou (byly) k dispozici. -
běž si radši hrát CoD
-
lepší někdo komu se líbí hra, než být d3bil co otravuje ostatní blbejma kecama který nemá ani ze svojí zkušenosti a jen opakuje nadavky ostatnich primitivu
-
-
Já Skyrim hrál tak dlouho, jak mi to moje trpělivost dovolila... No, moc dlouho to nebylo, ale to už není moje věc, že ta hra stojí za houno. *3*
-
-
Jak mé příspěvky hodnotíš, je na tobě... Jakým způsobem se budu chovat a jednat, je zase starost má. *3*
-
Od kdy se trolling povazuje za "odlisny nazor" ? Kdyt si tu chces hrat na frajirka, tak to delej aspon poradne.
-
Jj, odlišné názory se odjakživa trestaly... Ale já se s tím dokážu smířit. *4*
-
Ona to spíš neni naše věc že za houno stojíš ty, tebe by měli zakázat a tobě podobný střílet rovnou za mlada :P
-
-
-
-
-
No jasně, na nějakej tvůj blitek o Skyrimu jsem čekal, jen jsem viděl nadpis *7*
-
-
čekal jsem, že to někdo napíše *1*
-
-
-
Si raděj zahraju hru na doktora a zlobivou pacientku, než se vracet ke Skyrimu. Nejpřeceněvanější hra posledních pěti let....howgh