Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já musím říct, že "nedodělaný šunt" byl i první Rome. Zatímco se o něm a nad ním v recenzích učůravalo, hra, přestože v základu fungovala, si nemalé úpravy taky žádala. Na to lidi často buď zapomněli, tahali v té době kačery, nebo jejich nadšená zkušenost nejspíše vychází až z balíku kolekce, kam se všechny zpravující serepetičky, už přidaly. V případě Rome 2 je tu paralelní situace a vzhledem k zapracování samotné hry ne nelogická. Člověk by samozřejmě řekl, že po tolika dílech, by se nemělo už nic takovýho stávat, ale stává se. Koneckonců dělaj na tom pořád lidi, nepříchází to z čistýho nebe se vzkazem o nezkaženosti.

Zklamání, žumpa, sajrajt, hovadiny, ničetel série, ahistorický šunt, a jiné atributy sice vyzývá do hrudi se bijící negativisty, ale jak se po pár úpravách nejspíš ukáže, za nějakou dobu se může každý se svými "zklamaným" Rome znovu cukrovat a měnit názor.
  • Medieval 2 a Rome jsou stále nejlepší díly série.
  • Walldstein
    No tak zkráceníé čekání je jednoznačné +; to ostatní (a že toho je požehnaně) také není k zahození. Nicméně by mě zajímalo zda třeba příští patch opraví konečně chybu kterou jsem reportoval já (a podle toho co vím z okolí tak nejen já), teda pád hry v tutoriálu po smrti generála a snaze o jeho nahrazení novým. Odpověď z technické podpory by se da shrnout asi takhle: Kdzž nepomohl reinstal ani kontrola integrity souborů cestou služby STEA tak si musíte počkat na PATCH..
  • Já spíš pořád nechápu tu recenzi... Jsem schopen pochopit když tomu někdo dá 7, zkritizuje to, ale na konci zmíní, že po hodně a hodně opravách by se to na to na tu devítkovou hru mohlo dostat... Tohle je prostě nevýhoda číslíček.. Dáte tomu 9 protože je vám jasný že po opravách to bude skvělá hra. Ale co když ty opravy nepřijdou? Nebo to rozhasí ještě víc...
  • Pár patchů to nespraví, tady je ještě spousta práce. Bohužel, moje nejočekávanější hra se změnila v moje největší zklamání *13*
  • Veskoslav
    Jsem rád, že jsem zrušil předobjednávku. Za to mi to "hlupé" DLC nestálo. Raději si počkám a koupím si až doladěnou hru. Ale aspoň jde vidět, že makají. Bohužel je to málo platné, protože "nálepku": nedodělaný "šunt" už bohužel tomu nikdo neodpáře. Raději to měli vydat v říjnu/listopadu a bez chyb.
  • Pri hrach ako rome mam pocit ze betatest je prenich neznamy pojem lebo neviem ako toto mohlo cezen prejst. Bugy su pri kazdej hre ale toto je Total bug war...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit