Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sleepless
    Díky všem za připomenutí alternativních řešení, jak rozeběhnout SS na moderních OS. Odkaz na SSP jsem doplnil do článku.
  • Coffin.Corner
    Rozběhnou první díl i na současných OS je dnes velmi jednoduché, protože existuje fanouškovská modifikace SYSTEMSHOCK-portable (SSP)

https://www.systemshock.org/index.php?topic=211.0

Navíc obsahuje volitelné vychytávky, jako mouselook, nebo vylepšené textury, atd.

Edit: Omlouvám se MrSanta byl rychlejší a já jeho příspěvek přehlédl. *3*
  • ;) Koukám a zdravím dalšího sběratele co hry neotvírá . Je fakt že digitální distribucí tohle panenské kouzlo vzalo nadobro za své .
  • Super mouselook .... vyzkoušíme uvidíme . No doufejme že nezareaguje GOG , neprohlásí se majiteli práv a vše pak nacení a zakáže volně šířit ...
  • Ako mozete napisat ze to je upravena verzia povodnej hry ked je to hra postavena na komplet inom engine a pouzivajuca aj ine data ? (mozno vyextrahoval textury z povodneho SS ale v takom pripade pravdepodobne porusil licenciu, ehm). A v zapeti zasa pisete ze sa bude snazit maximalne priblizt k povodnej, pretoze presne iba to je mozne. Zdrojaky z povodneho SS niesu dostupne a je otazne ci sa mu podari uplne skopirovat vsetko podstatne z povodneho SS. Pravdepodobne feeling bude aj tak iny, kedze je to Quake engine. Ale aj tak fajn ze sa do toho pustil.
  • adblock....sice tě budou na tebe budou hrát psychologickou hry abysis to odbloknul ale stojí to zato.
  • v té době to bylo pekelně drahé. Ale nyní máš doma fakt klenot.
  • MrSanta
    System Shock Portable by měl fungovat bez problémů na všech systémech.
    Informace a soubor ke stažení zde: https://www.systemshock.org/index.php?topic=211.0
    Looking Glass Technologie i Origin Systems jsou zaniklé. Práva na System Shock 1 asi nikdo nevlastní. Nebo se k nim nikdo nehlásí.
    Jestil ten remake dotáhne do konce, tak to bude naprosto skvělé.
  • C-BEAM
    skoro som dostal infarkt keď som spomínal na SS2, listoval obrázkami z galérky a odrazu na mňa vyskočila tá Vaša reklama...
  • Corvus
    Absolutně souhlasím! Hra je to geniální a pro mě společně s Planescape: Torment sedí bok po boku na prvním místě nejlepších her všech dob. Do dnes mám doma na polici NEROZBALENOU krabici System Shocku z roku 1994. Hřeb mé sbírky :) Já mám pod DosBoxem / Win 7 64 bit akorát problémy rozchodit v System Shocku češtinu, ale jinak mi to jede jako víno.
  • System Shock 2 v Cry Enginu:

http://www.polycount.com/forum/showthread.php?t=135284

Bohužel je to jen pár screenů, na celou hru nemají práva a ani finance. Představa, že by udělali komplet remake v týhle grafice je silně fapoidní.
  • Tak za prve v DOS BOXu ta hra funguje bez problemu a za druhe existuje patch, ktery ovladani prekope do soucasne moderni potreby. Vice netreba a proto bych vice na tento klenost nesahal. Pro me neexistuje lepsi pribehova hra nez tato a i celkove se drzi vysoko v mem TOP TEN nejlepsich her vsech dob.
  • Nádhera,nádhera,nádhera, Ani ta nejvíc sexy dračíce mě nedokáže rozpálit tak jako pohled na HD screene System Shock. *14*
  • Ak niekto vytvori slusny remake System Shock (i ked mi uz pomalicky zacinaju ist jednotlive firmy na nervy so samymi remakmi... zda sa, ze herni scenaristi sa zrejme uz "vypisali")........ tak nasledne ma zrejme v praci dlhsi cas nikto neuvidi *3* *1* *14*.
  • Pod DOSBoxem to musí šlapat jak hodinky bez ohledu na OS. SS jsem měl original v CD verzi, kde bylo navíc SVGA rozlišení a dabované logy. Bohužel jsem o něj přišel. :[ Remake je ok, ale chtělo by to pořádný remake třeba v UE 4. :D
  • Teda až bude ten Citadel venku?
  • No a nechce to jako Games.cz zkusit taky jako retrogamesplay, akorát že v češtině?
  • Taky mi to neni jasne, kdyz to bez problemu beha pod dosboxem. Nicmene, ta vylepsena verze vypada velice dobre a kecal bych, kdybych napsal, ze se na to netesim :)
  • Proč tragická? S Dosboxem jsem dohrál plnohodnotnou enhanced verzi bez problémů pod Windows 8.1 64-bit. Tragické by bylo, kdyby to nešlo hrát vůbec.
  • Made my day.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit