Přejít na výpis diskuzí
20 věcí, které jste o PlayStation 4 možná věděli, možná ne
12.7.2013 | Adam Homola
235 příspěvků
-
Ti nehodi nejaky steambox na trh minimalne tak 10let jejich tempem
-
Ta diskuze dole je asi o cenach peciva :)
-
Minimalne stejne tezko :)
-
Já vím, Váš čas ještě nenadešel.
-
Asharak je Veskoslav.
-
Uz sa tesim ked valve hodi na trh svoj steambox, ktory bude vlastne len male pc s menitelnymi komponentami ktore sa pripoji na TV a vsetky konzole pojdu pekne do hajan, hold pc je pc a najlepsi a najrozumnejsi ludia su tam takze sa neni coho bat :)
-
Tak ono PC splnuje většinu podmínek, z pohledu SW jen nejsou pro BFU no. viz. spomínané hot-keys, zkratky. heslo je taky jednoduchá záležitost ne snad? ^
Design je další věc - tady zatím Apple pořát vede, VHSbox radši nezminuji, nebyl by to snad dobrý příklad že ne? *15* Ale i PC mají pěkné case, i mini, ale každý si myslí že koupit nový pc = koupit starou serverovou skříň a narvat tam metrové komponenty vs. koupit "ultratenkou" konzoli (btw. u PC máš možnost si vybrat z různých návrhů, u konzole? ale jdi ty :P) Velikost zase další věc že, ale doufám že se o ničem nehádáme :) Pokud si fanatik do konzolí - pak radši mlčím.
Jinak s tím sleep režimem - pokud je něco uspané, nemůže to pracovat, max. svítit ledka pro stand-by, pokud to bdue stahovat tak max. za nějakého low energy profilu, který používám i na PC. A spotřeba obecně je u PC o něco vyšší, to je fakt (podle činnosti), dokud teda nemá člověk velkou plazmu *1*
Nad vším se dá něco prodiskutovat, jen to neumíte *6* -
Ty jsi mimon, ja to neresim vubec. Jestli ti prijde, ze jo, prihlas se ve vyzkumaku, bude o tobe zajem.
-
Takže se prezentuješ jako hlas moudrosti *3*. O takové tu nestojíme.
-
To mi pripomina vsechny ty wowkiller mmo. *15*
-
Tim to ale jenom zacina, ze?
-
Vsechno stoji nejake penize, neni lepsi je vynakladat ucelneji?
-
Ty *7*, a objednej si rovnou dve.
-
Zatim to resi jen zZz a ty :-).
-
Ne neboj, nepatřím do vašeho imaginárního kroužku.
-
Nejsou, protože na Xbox budou stát minimálně stejně..
-
ach jo......každý má zase plnou hubu keců, ale stejně se tu za 7-8 let sejdeme u nové generace konzolí. A psát " že tahle nová generace zase na sto pro to PC rozdrtí "
-
A to snad nejsou resp. nebudou nejvyšší ceny her na trhu jak jsem psal ? :)
-
A na to jsi přišel jak? Já myslím, že cena zůstane stejná jako teď, tedy u nás 1200-1500 za novinku. Ale nemám to nijak podložené, je to jen můj názor.
-
On nekdo resi cenu konzole? Je tu takovej id*ot?