Přejít na výpis diskuzí
20 věcí, které jste o PlayStation 4 možná věděli, možná ne
12.7.2013 | Adam Homola
235 příspěvků
-
svata pravda,bohuzel i presto to nekterym nevysvetlis...
-
Máš. Alt-Tab.
-
postav PC ktore je schopne takeho grafickeho ci vykonnostneho herneho potencialu do 400 euro a budem ti gratulovat.... uprimne ako mozes porovnat pc, ktore v podstate prehrava neoptimalizovane hry v hrubom vykone Hardweru, so specializovanou hernou konzolou s optimalizovanym softverom...... kazdy vie ze su uz aj teraz papierovo vykonnejsie pccka ako su next gen konzoly ale koho to zaujima, ked realne tych pc vlastni mozno 5% pc uzivatelou...... skus si postavit pc s rovnakymi komponentami ako ma PS4 a nikdy sa ti nepodari rozbehat hru ani len v podobnej kvalite ako su tituli na ps4...... napr. taky INFAMOUS SECOND SON...... to mozes akutat tak snivat kedze 20% vykonu na PC ti zozerie len system beziaci na pozadi a zvysok hrubeho vykonu ktory mas dostupny pre PODOTYKAM neoptimalizovany softver v podobe hry funguje nico ako nacrtnik v porovnani s cistopisom na konzolach *4* ......... takze pc budu vzdy vykonnejsie ale za neporonatelne vyssiu sumu..... nie dakujem ja som konzolovy hrac.... uzivam si ich userfriendly system a uzivatelsku pristupnost hrania co sa s pc neda porovnat...... proste dam hru a viem ze mi pojde a nebude odomna vyzadovat ziadny ovladac na grafiku, a ani ubgrade maticnej dosky a ani nic podobne..... proste optimalizacia forever...... nekup si novu graficku kartu a zachranis strom *3*
-
Koukam ze zatim 6 lidi je butthurt ze nevi na co je alt tab. *15*
-
Mě se líbí po všech stránkách.. Konzoli sem chtěl kupovat hned k Vánocům, ale mám nečekané výdaje, dělám doma rekonstrukci a ty mi plány bortí, takže mi snad doma přistane někdy z jara :) ..
-
tu masinu beriem hned jak budu peniaze
-
Ten Suspend mod bych potřeboval i na PC sakra.
-
21: PS4 a Xbox one jsou lowend PC za cenu temer mainstreamu. Takze enjoy. *3*
-
Pomaly ale iste sa konzola meni na pc za chvilu z toho bude uz len pc naco to kupovat..
-
A co takhle kdybys jim ještě poslal pár švestiček ze své zahrádky? *4*
-
Skvělé, že to blíží více k PC. Lidi se pak naučí další možnosti které PC již umí a budou zase o něco více umět. PC z toho naopak může těžit. Již bude zase o něco méně lidí, kteří budou v prd*li z toho jak neví co a jak na PC dělat aby vůbec mohli hrát a že alt+tab již také znají atd..
-
Spíš kolik věcí jsme potřebovali vědět, většinou jsou to informace celkem o ničem. :-)
-
Děkuji za pěkný a zajímavý článek. Myslím, že Tiscali a Level se navzájem skvěle doplňují:) Už aby byl srpen a nové číslo:-D:)
-
Máš překlep v nicku, poslední slovo začíná na "p".
-
Prostě PS4 . PC se může jít zahrabat..