Přejít na výpis diskuzí
20 věcí, které jste o PlayStation 4 možná věděli, možná ne
12.7.2013 | Adam Homola
235 příspěvků
-
Je to velice zvláštní, ale představ si, že na PC mám speciální místo u stolu.
-
A jak to mas s PC? To hazis kam??!!
-
meleš blbosti. jaká optimalizace, proboha; vždyť to poběží na BSD, ke kterému musí AMD napsat nové ovladače. to konzolisti budou dělat betatestery.......................... (ano, umím i více tečet, než ty)
-
Nebo si neumím pořádně představit, jak na tom někdo hraje CW :D. Pak stejně bude zapotřebí PC, aby někdo napsal na web report... Na gamepadu by se mu psalo asi špatně.
-
Procesory AMD patří do charitativních notebooků pro děti v Africe.
-
U konzolí vidím jako problém to, že za to človék dá 11 000 Kč k tomu si koupí hru za 1 500 Kč. Tyto singleplayerové hry člověk většinou dohraje za 20h a co pak? Konzoli hodim pod postel a čekám půl roku, než vydají novou hru.
-
Někdy dokonce funguje i Pravej Control + Esc. Tak má dokonce na výběr :)
-
Playstation 4 na věčné časy a nikdy jinak !
-
První várka už se vrátila z testů a v pořádku:)
-
Ale jdi ty pinďourku :)
-
Prvně to vyzkoušej na sobě. A jestli pak trefíš do Prahy bude to OK *3*
-
Osobně si myslím, že to bude těch 11000, jak píšeš, větší cena by se podle mě nevyplatila. Ono záleží, pakliže by PS4 byla stejná pro náš a německý trh, tak bych asi nakoupil v Německu, protože většina e-shopů tam má poštovné v rámci EU zdarma:)
-
tak to mas pravdu,pocitam cena tak kolem 11 990 ,pokud budu optimista tak 10 990
-
Dopálili jsme malinovici, tak až budu v Praze, dovezu soudek:-D
-
rikal jsem ze to nekteri nepochopi co jsi psal ,viz kolega nahore,ktery si vzal zas jen to co se mu hodilo a asi si to cos napsal ani poradne neprecetl..hlavne cerveny cisla panove,zelena me totiz neco pripomina *1*
-
No takže jdeme na sestavení herního pc, které konzoli strčí do kapsy. Navíc k tomu nemusím koupit kvalitní televizi, pouze monitor, který vyjde levněji, hry mě vyjdou levněji a mám nákup na více distribučních kanálech než konzole. A sestava: AMD FX-6300 (2700 Kč, což je 6 jádro o taktu 2krát vyšším než má mít konzole mimochodem), ASUS M5A78L-M/USB3 (1389 Kč+intefrovaná grafika od ATI Radeon HD3000), EVOLVE DDR III 16GB 1333MHz (KIT 2x8GB) Zeppelin GOLD (2800 Kč paměti), TRANSCEND 32GB SSD disk, PSSD, ZIF, MLC (970 Kč SSD disk), Seagate Momentus Thin 500GB HDD 2.5", SATA/300, NCQ, 16MB cache, 5400 RPM, 7mm (1300 Kč, klasický disk), ASUS GTX660-DC2T-2GD5 (grafická karta 5200 Kč), skříň, zdroj a mechanika dalších 2000 Kč, takže cena dohromady je +-16 000. Ale cena her ti pc zaplatí během roku ten rozdíl a to nemluvím o tom, že je pc daleko použitelnější a v tomto případě i výkonější. Každý ať si hraje na čem chce. Každá platforma má své pro a proti;)
P.S: To, že cena byla stanovena na 400E neznamená, že u nás bude taky taková. Počítej minimálně 50-100E navíc, jak je u našeho specifického trhu obvyklé. -
:D:D:D
-
jo....ale na čem si myslíš že to všechno pragramujou......na PC .....bez PC by nebyly konzole už vůbec -_-
-
Švestky pouze v tekuté formě, děkuji. :)
-
Tak jestli ti cca 600E za 4x vykonnejsi i5+660/7870 prijde jako neporovnatelne vyssi suma, tak mame rozdilne definice slova neporovnatelne vyssi.
Herni pc i pres neprizen cen gpu nikdy nebylo tak levny a vykonny jak dneska. Prakticky za tech 600E je mainstream s hiend cpu. Pokud nekdo neumi nainstalovat ovladac a musi kvuli tomu kupovat lowend konzoli pak chapu.
Btw, APU co ma v nabidce Amd ted stoji 120E, je to grafika i gpu. Bez a zaplat za pc na nem postaveny 400E. *15*