Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale bude umet. Ono je to uz totiz umi. Je pravda v tom ze lidem co si to koupi je to jedno ale dulezity sou ty co jim to jedno neni. Konzole jako takovy casem zaniknou pac uz je nerozeznas od pc a ze sony a podobnejch firem se stanou uz jen dodavatele sluzeb,her a prislusenstvi. Ty rikas roztristenost ja rikam variabilita.
  • Cerpam z dlouholetych zkusenosti a znalosti s vetsinou hernich platforem. Co bys nerekl je vcelku nedulezity a ver, ze rozsahle tymy inzenyru Sony i Microsoftu to maji velmi dobre promyslene a nepouzili by PC kompatibilni architekturu, kdyby to melo ves k zaniku konzoli, jak si myslis. Mezi PC a konzoli znacne rozdily, at jsou pripojene k monitoru nebo televizi.
  • Tak konzole jsou pocitacem uz od zacatku. Proste jsou to takovy osekany pocitace urceny ke hram, kterejm se rika konzole. Maj operacni system, hardisk, procesor vsechno...A next gen konzole se vsema funkcema? Joo doby, kdy sem do ps1 pouze vlozil cd a hral, jsou davno pryc... Dneska uz i konzole "otravujou" s aktualizacema, registracema, instalacema a kdo vi cim. Holt vyvoj.
  • Veskoslav
    Ano náš Jejdásek a jeho křišťálová koule:) Co nám ó mocný ještě povíš o hnusné budoucnosti pc:)
  • smejki
    Drow edition?
  • Veskoslav
    Jediný důvod, proč vydavatelé vydávají převážně exklusivky na konzole je to, že prolomit ochranu je docela těžké a to nemluvím o systému cracnutých her na konzole. Ale to nebrání tomu, aby takový Last of US se stal nejstahovanějším torrentem měsíce června například:) Všechno je o penězích, jakmile by se prolomila ochrana konzolí a počet "pirátů" by se vyrovnal, tak konzole ztratí své kouzlo pro studia. Není to jenom o optimalizace, ale hlavně o zisku. A co si budeme nalhávat, já je chápu:)
  • PC pripojene k televizi je o nicem a konzoli ti nenahradi ani po strance her, ani po strance funkcni ani po strance sluzeb. Je zcela bezpredmetne, jestli je v konzoli x86 procesor nebo neco jineho a naproste vetsine hracu na konzolich je to uplne jedno. Jestli je neco zajima, tak jen druhotne duseldky typu vysledna cena konzole. Sice se PC herni platforma snazi nektere sluzby napodobit, ale nikdy skrz svou roztristenou podstatu neni schopna dostat na uroven konzoli. Konzolova platforma ma jednoho vlastnika, ktery se o tuto platformu stara, cilevedome ji nekam smeruje a drzi ji sjednocenou a z toho plynou ruzne vyhody. Tohle PC neumi a nikdy umet nebude.
  • Tenhle hate mě už štve... Hry na konzole se třeba dají po dohrání přeprodat dál... To u PC nejde, protože jsou navázány na různé účty... To se zatím povedlo "veřejnému mínění" - (potencionálním) zákazníkům u konzolí (prozatím) odvrátit. Tím pádem to zase není finančně tak nevýhodné. Dále - je to optimalizovaná platforma, všechno by mělo běhat, pokud to neběhá je jasný co tomu je - je to rozbitý... Sony i Microsoft dokáží "uplatit" velká studia aby dělaly exkluzivně pro ně (viď R*), případně mají svá vlastní která pro ně vyrábí hry které na PC nebudou (protože by si tím sami pod sebou podřízli větev.) Dále netřeba platit drahý OS (Ano, valve nabídlo hry pro linux ale kolik jich tam opravdu je ? Bez woken to prostě nejde...) A přiznejme si - ono to s tím PC hraním není tak skvělé-co třeba umělé omezení/umělá nekompatibilita abyste nemohli některé hry hrát na starším (ale stále výkonějším HW ?-viz. Crysis 3, který na PC nespustíte bez DX 11 ale na konzolích běhá na HW který má jen DX 9c... (Nebo ani ne ?) Ano, PC za odpovídající peníze vždy převálcuje konzoli ale je to něco za něco a někdy mám pocit že my PCčkáři jen smutně stojíme a koukáme cože to ti hráči na starých pomalých krabicích hrají a co dokázali vývojáři s grafickým subsystémem (třebas série Forza) s jehož PC obdobou si na PC už ani neškrtnete... U konzolí si vývojáři málokdy dovolí řešení - uděláme konverzi, hlavně rychle, ono to třeba nebude optimalizované, ale nešť...Hlavní jsou $ !(Viz Dark Souls nebo neuvěřitelně zpackaná původní GTA IV...datadisky už běhaly lépe...). Nemluvě o tom že konečně po letech mohl někdo do woken dát tu možnost abyste mohli hrát a hra by se nainstalovala mezitím na disk, mělo to být kdysi dávno ve Vistě, máme tu skoro W8.1 a není to tam dodnes, přitom zrovna tohle instantní hraní má své kouzlo ! Takže suma sumárum - proč nenávidět konzole nebo PC ? Kupte si oboje a hrejte co to dá,pak vám cosi jako herní sucho rozhodně nehrozí. S pozdravem váš Starej Pařan...
  • Veskoslav
    Úpadek pc? Aha, GGG má zase ban, tak si změnil nick a jede na tomto hloupém nicku. Mnohé by to objasnilo. Stejně debilní "znalosti", IQ tykve, fanatický Sonyboy. No GGG jak vyšitý:)
  • Optimalizace HW je jedna věc, optimalizace her druhá. HW stejně většinu lidí nezajímá, protože když si kupuješ konzoli, tak hlavně kvůli exkluzivním hrám a hlavně - ten na druhé straně má ve většině případů stejné prostředky a možnosti, takže se poměřuje skill, což je za mě největší výhoda hraní na konzoli.
  • Veskoslav
    Pologunkční? No hlupák jsi asi dostatečný:)

P.S: Proč by se mi měla třát "prdelka" z PS4 naprosto nechápu. Možná nám to tvá brilantní dedukce objasní, jak tvá trolí mysl uvažuje;)
  • A cerpas z ceho? Nerek bych ze to neni podstatny pac se tu bavime co to konzole v tom pripade je. Nova generace je podle me krok k zaniku. protoze pak uz ti zbyde jen pc pripojeny k televizi coz uz nekery lidi dneska stejne delaj. A sluzby? treba i lepsi ale porad to budou sluzy k pc.
  • A tys tomu nasadil korunu. Nevim proc by se mela nekomu z PS4 "trast prdelka", ale to asi pochopi jen sony fanatici.
    Normalni clovek si tu PS4 koupi, pokud ho tam ty hry zaujmou, misto toho, aby se mu "trasla prdelka" a musel se "ubezpecovat, ze je naprd".
    Fanatik oznacuje ostatni za fanatiky, to je vzdycky nejvetsi sranda *1*
  • Mozna jsi to prehledl, ale tohle je clanek o konzoli a hate je tu veden ze strany fanaticky omezenych PC hracu, kteri nejsou sto pochopit vyhody konzoli :-). Na tom jestli je konzole postavena z pc komponent nebo ne vubec nezalezi. Na konzolich je podstatne jejich zacileni, obchodni model a s tim souvisejici doprovodne sluzby. PC jako herni platforma si uz upadkem proslo a ted ho ceka upadek i na strane hw.
  • Celkem by mě zajímalo jestli tohle hádání mezi burany je jen u nás nebo je to po celém světě.
  • saburo
    21. otvirak na pivo (jak tak koukam na ty skviry) :)
  • bavi me super hate mistnich konzolistu. Pritom je videt ze s kazdou generaci konzoli se konzole stavaj malym mene vykonym pc. To jak se pokazdy vitezoslavne rve ze s pc je konec bych obratil. Nakonec se udela mala platforma k tv ktera se bude skladat z pc komponentu.
  • Ja osobne hraju na PC rad, ale uz jsem se nemohl divat jak me utikaj naprosto vyborny hry, tak jsem konzoli koupil a nelituji ani koruny.Za takovej MGS4, Heavy Rain, Uncharted, Little Big Planet, The Last of Us, Red Dead Redemption, GT5, God of War, multak v Killzone a treba snovej Journey to proste stalo, ted se jeste treba hodne tesim na Beyond a GT6 a nesmim zapomenout na GTA V, to snad bude jednou i na PC, ale dalsi cekani na tuhle hru uz bych nedal. :-) Takze konzole rozhodne ano a do PS4 jsem jiz ted rozhodnuty jit.
  • Mart9
    dobrý vtip *1*
  • Drakersss
    Ano to vím dobře budu ti věřit :) sám mám Pc sice ne na hraní ale to mi nijak nechybí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit