Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drakersss
    No funguje parádně ať je to chat nebo domlouvání se přes Headset to záleží na tobě tedy pokuď mluvíš o hrách :)
  • Malleth
    Ne nedarmo mají Games PC filtr. Něktří lidé by ho měli začít používat.
  • Keyz
    To pak není uspání, když běží HDD a další věci.

To jako když na PC vypneš monitor, podtaktuješ HW, dáš otáčky větráku na minimum a necháš systém aby se aktualizoval nebo dělal něco jiného co mám v plánu.
  • Jak funguje nebo bude fungovat chat ve hrách na konzole?
  • Keyz
    alt+f4 *3*
  • Koukam co je tady zavistivych PC fanatiku, kterym se z PS4 trese prdelka a tak se musi navzajem ubezpecovat, jak je to na nic :-). Nejvic pobavil veskoslav, ktery za cenu o 30 % vyssi poskladal polofunkcni napodobu PS4.
  • Zklamu tě, ale na mém PC by jsi žádnou nelegální hru nenašel. PC totiž není jen na hraní. Dají se tu dělat i jiné věci. Ale to by jsi mohl vědět.
  • Tax jste to vsichni pochopili blbe. Suspend mod se netyka hry, ale konzole. Je to tedy neco jako uspani PC, coz na PC funguje uz davno. Ale PC behem uspani neumi treba stahovat, PS4 to umet bude.
  • Zavidis :-).
  • PS4, pelíšek a paření do totálního vyčerpání. Takhle bude vypadat můj první týden po koupi *14*
  • Drakersss
    Proč rovnou neřekneš že se ti hry nechcou kupovat ale radči si ji stáhneš ? Taky nehraju každou blbost kterou mi podstrčí,na Ps3 je dosti dobrých her a Ps4 na tom nebude jináč.
  • Mart9
    No já tu funkci pochopil tak, že můžu hru ukončit a ne jen minimalizovat. Ukončit znamená okamžitě a třeba na půl dne.
  • No tak nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat každý týden novou hru jako ty a nehraju každou blbost co mi podstrčí. Jsme náročný na výběr her.
  • Nejdrsnější je v tom videu na 1:23 ten týpek s kabelem...
  • Drakersss
    Není to zvláští já mám taky místečko pro svou konzoli ,bože to někdo čeká pul roku na hru ? Když na to tak dlouho šetříš tak se ani nediví, *1*
  • Drakersss
    už vše vím takže nic nového už se na ní těším :)
  • IMHO grafické ovladače *4*
  • pojďte mi ještě někdo vysvětlit, jak skvěle optimalizovaná bude PS4 na tom serverovém FreeBSD, které bude pohánět pomalé AMD s ovladači, které budou zcela čerstvě napsané (AMD pro BSD nic nemá).
    jistě to bude minimálně 10x výkonnější, jak Core i7 s radeonem 7870 na windows. určitě i ty hry budou lépe optimalizované, když budou stát ne 1500, ale skoro 2000; to chudáci na PC musí kupovat neoptimalizované hry na steamu za pár euro.
    a to ani nemluvím o tom XBone, který poběží na Windows 8, ale bude minimálně 10x lépe optimalizovaný, než hry pro PC.

Inu, marketing dělá divy. kupujete průměrný HTPC, za hry budete dávat min. 2x tolik co na PC, tak se utěšujte. dřívější generace konzolí měla ve své době HW náskok oproti PC, ale to je jiná kapitola.
    raději staré pc s age of empires, quake, unreal... to je aspoň zábava a utáhne to i mikrovlnka.
  • Je to takový chudší bratříček xboxu. Zajímá mě, co Sony podělá tentokrát.
  • Tyhle diskuse jestli je lepsi pc nebo konzole nikdy nezklamou, tolik zhovadilych argumentu z obou campu aby clovek pohledal. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit