Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    Všechna čest GGG. Veskoslavovi z tebe hráblo a to se každému nepodaří. Respekt.
    • TheGGG
      Děkuji.
      Smutné na tom ale je že pleskoslav mě uráží i když třeba v diskuzi nic nenapíšu. Jakmile je někdo proti němu hned si myslí že jsem to napsal já pod jiným nickem.
      TAKŽE ještě jednou, nepíšu zde pod jiným nickem než TheGGG už pěkně dlouhou dobu. Nemám na rozdíl od jistého arogantního PC fanboys potřebu si klikat pluska a vytvářet si desítky účtů k chabé podpoře svých názorů.
      PS: Díky bohu sem stále chodí slušní lidé jako třeba 11th_Doctor, Rhulad, sipecka, Trisska atd.
      Budujme spolu lepší games.tiscali již dnes. *5*
      • Hmm, skoda jen, ze ty ses uplne stejnej pomatenec jako ten veskoslav *1*
      • x_ander
        bavíš...:-D
  • PS4, pelíšek a paření do totálního vyčerpání. Takhle bude vypadat můj první týden po koupi *14*
  • GaMa
    ach jo......každý má zase plnou hubu keců, ale stejně se tu za 7-8 let sejdeme u nové generace konzolí. A psát " že tahle nová generace zase na sto pro to PC rozdrtí "
    • To mi pripomina vsechny ty wowkiller mmo. *15*
  • Mart9
    Ten Suspend mod bych potřeboval i na PC sakra.
    • MickeyMutant
      Máš. Alt-Tab.
      • Mart9
        No já tu funkci pochopil tak, že můžu hru ukončit a ne jen minimalizovat. Ukončit znamená okamžitě a třeba na půl dne.
        • Většinou se hodil quicksave a hra se vypla, holt dnes už to tak často nejde ^^
        • Keyz
          alt+f4 *3*
          • Mart9
            dobrý vtip *1*
        • Tax jste to vsichni pochopili blbe. Suspend mod se netyka hry, ale konzole. Je to tedy neco jako uspani PC, coz na PC funguje uz davno. Ale PC behem uspani neumi treba stahovat, PS4 to umet bude.
          • Keyz
            To pak není uspání, když běží HDD a další věci.

To jako když na PC vypneš monitor, podtaktuješ HW, dáš otáčky větráku na minimum a necháš systém aby se aktualizoval nebo dělal něco jiného co mám v plánu.
            • Je to uspani, v uspanem modu bude PS4 ridit specialni nezavisly procesor s minimalni psotrebou. Tohle je nextgen technologie, ktera na pc nema obdoby (resp. trosicku to ma obdobu ve dvou GPU mezi kterymi se podle potreby prepina).
      • KeanuX
        Někdy dokonce funguje i Pravej Control + Esc. Tak má dokonce na výběr :)
  • No PS4 bude mít nejdražší hry na trhu, což s přehledem smaže výhodu "nízké" ceny konzole.
    Neplatí pro ty, kterým koupí konzoli rodiče :)
    A ano rád to budu uvádět v každé diskuzi, kde se cena PS4 bude vyzdvihovat do nebeských výýýýšin. :)
    • frag.ment
      A na to jsi přišel jak? Já myslím, že cena zůstane stejná jako teď, tedy u nás 1200-1500 za novinku. Ale nemám to nijak podložené, je to jen můj názor.
      • A to snad nejsou resp. nebudou nejvyšší ceny her na trhu jak jsem psal ? :)
        • frag.ment
          Nejsou, protože na Xbox budou stát minimálně stejně..
          • njn konzole jedna za 18 druha bez dvou za 20, ale na PC v lepsim provedeni stejna hra minimalne o 500,- levnejsi!!! *1*
            • Jj, gta na pc stoji za ho*no a na konzoli v 800x600 je to 10x lepsi. *15* Se prober, normalni clovek ti na tyhle fanboj blaboly hazi bobek. Jsou PC hry ktery zas nejsou na konzole, vime? Ale to budeme tajit, to se nehodi do kramu ze? *12*
            • Taky na pc ty hry stojej za ho*no, viz GTA 4, RAGE atd. Nehlede na to kdy na pc vyjdou. Uz hrajete 9/10 Red Dead Redemption? Ze ne? Pc vitezi *15*
          • Minimalne stejne tezko :)
    • On nekdo resi cenu konzole? Je tu takovej id*ot?
      • Ty *7*, a objednej si rovnou dve.
      • Zatim to resi jen zZz a ty :-).
        • Ta diskuze dole je asi o cenach peciva :)
        • Ty jsi mimon, ja to neresim vubec. Jestli ti prijde, ze jo, prihlas se ve vyzkumaku, bude o tobe zajem.
  • Vy obludy hejterské, kdo má rád hry, tak je mu jedno, jestli si tahá za přirození u Xbox, PS, nebo PC. Já osobně vyrostl na PC a PSone, ale pokud mě posadíte k čemukoliv jinému, s kvalitní a zábavnou gejmsou, tak budu vrnět a sahat si na něj se stejnou vervou, jak u mojich nejoblíbenějších fláků na PC. Jednání - já mám plejsetjšn, proto jsem nejvíc kůůl a vy ostatní jste jen obyčejná lůza, nedejbože pokud máte "jen" PC, to už jste úplné trosky a Harakiri je jediné východisko (viz. majstr ojeljsemplejstejšn GGG), je ubohé. Velice rád bych si zarubal God of War sérii, Red Dead Redemption, Last of Us nebo luxusně vypadající The Order:1886 a při pomyšlení na PC verzi State of Decay vlhnu jak šestnáctka na koncertu Gaystina Bíbra. Ale pokud nic z toho neklapne, což tak zatím vypadá, tepny si otevírat nebudu. Hraní byla, je a bude hlavně zábava vy UFONI.
    • TheGGG
      Úžasné, hlavně že pácháme Seppuko. *15*
  • Playstation 4 na věčné časy a nikdy jinak !
  • Keyz
    Skvělé, že to blíží více k PC. Lidi se pak naučí další možnosti které PC již umí a budou zase o něco více umět. PC z toho naopak může těžit. Již bude zase o něco méně lidí, kteří budou v prd*li z toho jak neví co a jak na PC dělat aby vůbec mohli hrát a že alt+tab již také znají atd..
    • Koukam ze zatim 6 lidi je butthurt ze nevi na co je alt tab. *15*
  • Ja osobne hraju na PC rad, ale uz jsem se nemohl divat jak me utikaj naprosto vyborny hry, tak jsem konzoli koupil a nelituji ani koruny.Za takovej MGS4, Heavy Rain, Uncharted, Little Big Planet, The Last of Us, Red Dead Redemption, GT5, God of War, multak v Killzone a treba snovej Journey to proste stalo, ted se jeste treba hodne tesim na Beyond a GT6 a nesmim zapomenout na GTA V, to snad bude jednou i na PC, ale dalsi cekani na tuhle hru uz bych nedal. :-) Takze konzole rozhodne ano a do PS4 jsem jiz ted rozhodnuty jit.
  • saburo
    21. otvirak na pivo (jak tak koukam na ty skviry) :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit