Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to takový chudší bratříček xboxu. Zajímá mě, co Sony podělá tentokrát.
    • (Neber to jako urážku,hned na začátek upozorňuju) A v čem je chudší? Například já jsem mohl mít X360,ale koupil jsem si i tak PS3 :) Tady je to podle mě spíš o tom jaký hry chce člověk mít, a ani jedna konzole na tom není špatně :) U mě rozhodlo Gran Turismo 5 a mulťák zadara, a taky nižší cena kupovaného kusu *4* Jediný mínus snad je,že ta moje PS3 je těžká jak pneumatika :D
    • IMHO grafické ovladače *4*
  • pojďte mi ještě někdo vysvětlit, jak skvěle optimalizovaná bude PS4 na tom serverovém FreeBSD, které bude pohánět pomalé AMD s ovladači, které budou zcela čerstvě napsané (AMD pro BSD nic nemá).
    jistě to bude minimálně 10x výkonnější, jak Core i7 s radeonem 7870 na windows. určitě i ty hry budou lépe optimalizované, když budou stát ne 1500, ale skoro 2000; to chudáci na PC musí kupovat neoptimalizované hry na steamu za pár euro.
    a to ani nemluvím o tom XBone, který poběží na Windows 8, ale bude minimálně 10x lépe optimalizovaný, než hry pro PC.

Inu, marketing dělá divy. kupujete průměrný HTPC, za hry budete dávat min. 2x tolik co na PC, tak se utěšujte. dřívější generace konzolí měla ve své době HW náskok oproti PC, ale to je jiná kapitola.
    raději staré pc s age of empires, quake, unreal... to je aspoň zábava a utáhne to i mikrovlnka.
    • Optimalizace HW je jedna věc, optimalizace her druhá. HW stejně většinu lidí nezajímá, protože když si kupuješ konzoli, tak hlavně kvůli exkluzivním hrám a hlavně - ten na druhé straně má ve většině případů stejné prostředky a možnosti, takže se poměřuje skill, což je za mě největší výhoda hraní na konzoli.
    • Zavidis :-).
  • Drakersss
    už vše vím takže nic nového už se na ní těším :)
  • Nejdrsnější je v tom videu na 1:23 ten týpek s kabelem...
  • Čau, nevíte, jaký hry z PS3 bude nová konzole podporovat?
    • Pokud vim, tak zadne. Tedy ne primo, ale casem by mela byt vetsina (?) dostupna skrze stream sluzbu gaikai.
      • Takže jen digitálně a ani neni jistý, jaký hry to budou... Takže si rovnou můžu koupit ještě "starou" generaci konzole :D Díky
        • *1* Však právě na to bude Sony zpočátku hodně sázet . O business a zisk jde v první řadě , o hráče až potom *10*
          • A přitom my jsme hybnou silou :D
      • Ad. Gaikai ... kdepak asi budou nejbližší servery .... *13*
  • A zapomněli dodat, že v 21. století to zase opět nebude v češtině!!!
    • A to je v 21.stoleti pro mladeho cloveka porad problem?
      • A to je pro Sony v 21. století takový velký problém přeložit menu PS4 do češtiny, když už se překládá kde co???
        • Tim to ale jenom zacina, ze?
      • Problém to není, ale bylo by to hezké.
        • Vsechno stoji nejake penize, neni lepsi je vynakladat ucelneji?
  • 19. Filmová Sony Pictures Entertainment pracuje na novém obsahu a unikátním přístupu k video obsahu na PS4.

Hmmm no měli by s tím rychle hnout . Teď je na PS Storu streamovaných trailerů minimum a stahovat videa na disk, kvůli tomu abych se na ně podával *7* .... Navíc po posledním updatu FW PS3 se stream už ani nechce spouštět s dostupnou rychlostí na mobilním internetu :(
  • Koukam co je tady zavistivych PC fanatiku, kterym se z PS4 trese prdelka a tak se musi navzajem ubezpecovat, jak je to na nic :-). Nejvic pobavil veskoslav, ktery za cenu o 30 % vyssi poskladal polofunkcni napodobu PS4.
    • Tak veskoslav neumí stavit PC levně a výkonně, zas to tak nehrot, to musí vědět hodně znalců, ikdyž u tebe bych váhal *3*
      • Prave ze nejde jen o pomer vykon/cena, ale i pomer vykon/spotreba, hlucnost, design vhodny pro televizni stolky nebo ruzne featury typu stahovani v sleep rezimu. Rada omezenych pc fanatiku neresi nic jineho nez vykon a neuvedomuji si, ze pro spoustu lidi jsou dulezite i jine vlastnosti. Treba jednoduchy rodicovsky zamek nebo jednotny repozitar software. Pokud chce nekdo pausalne nahradit konzole pcckama, pak to musi resit komplexne a ne jen z pohledu jednoho parametru.
        • Tak ono PC splnuje většinu podmínek, z pohledu SW jen nejsou pro BFU no. viz. spomínané hot-keys, zkratky. heslo je taky jednoduchá záležitost ne snad? ^
          Design je další věc - tady zatím Apple pořát vede, VHSbox radši nezminuji, nebyl by to snad dobrý příklad že ne? *15* Ale i PC mají pěkné case, i mini, ale každý si myslí že koupit nový pc = koupit starou serverovou skříň a narvat tam metrové komponenty vs. koupit "ultratenkou" konzoli (btw. u PC máš možnost si vybrat z různých návrhů, u konzole? ale jdi ty :P) Velikost zase další věc že, ale doufám že se o ničem nehádáme :) Pokud si fanatik do konzolí - pak radši mlčím.

Jinak s tím sleep režimem - pokud je něco uspané, nemůže to pracovat, max. svítit ledka pro stand-by, pokud to bdue stahovat tak max. za nějakého low energy profilu, který používám i na PC. A spotřeba obecně je u PC o něco vyšší, to je fakt (podle činnosti), dokud teda nemá člověk velkou plazmu *1*

Nad vším se dá něco prodiskutovat, jen to neumíte *6*
          • Nechapu narazku na zkratky a hot keys. Ale rodicovsky zamek neni to same co heslo. Rodicovsky zamek napr. umoznuje spoustet hry max. s navolenym ratingem, treba +7. A podobne omezovat i dalsi cinnosti jao pristup k internetu a podobne.

Co se tyce sleep rezimu, tak PS4 na to bude mit navic nezavisly specialni low power procesor vcetne prislusnych obvodu, ktery bude v cinnosti i kdyz hlavni stroj bude uspany. Ale bude pomahat i za provozu, bude treba zajistovat streamovani/ukladani videa aniz by zatezoval hlavni procesor. Tedy neco podobneho co umi Fraps na PC, ale diky hw nezavislosti bez toho hloupeho zpomalovani vykonu, ktere se deje na PC. Takze jak vidis, i kdyz je neco uspane, muze to pracovat.
            • Takže tam bude vedlejší čip, který pojede imrvére nezávisle na konzoli, něco jako je baterka v PC pro BIOS, nebo ledky v zařízeních, to beru, taky bych rád něco na noční stahování no *1*

Hot keys a zkratky vs jednoduché ovládání u konzole, které ji má činit nadřazenou v tomto směru.

No jinak u PC je úplně to samé, u nastavení účtu, jen to asi nikoho nezajímá, tady věřím spíš na chybu Microsoftu, že na to nějak moc nepoukazuje (možná jo já na nic takoveho ale nenarazil, reklamu nebot ak něco), můžeš nastavit podle ratingu, omezit internet, přístup na weby, zákaz instalování (nejdůležitější věc), a pod..
    • Veskoslav
      Pologunkční? No hlupák jsi asi dostatečný:)

P.S: Proč by se mi měla třát "prdelka" z PS4 naprosto nechápu. Možná nám to tvá brilantní dedukce objasní, jak tvá trolí mysl uvažuje;)
      • Pro hlupaka vsichni hloupy :-).
    • A tys tomu nasadil korunu. Nevim proc by se mela nekomu z PS4 "trast prdelka", ale to asi pochopi jen sony fanatici.
      Normalni clovek si tu PS4 koupi, pokud ho tam ty hry zaujmou, misto toho, aby se mu "trasla prdelka" a musel se "ubezpecovat, ze je naprd".
      Fanatik oznacuje ostatni za fanatiky, to je vzdycky nejvetsi sranda *1*
      • Protoze je to vyznamna konkurence. Kdyby nebyla, tak jim bude PS4 volna stejne jako treba LEXIBOOK a nebudou to resit a hatovat a snazit se vysvetlovat az vnucovat ostatnim domele vyhody PC :-).
        • Konkurence komu? Pc hracum? Co to je za kravinu? Copak si pc hrac tu konzoli nemuze koupit nebo co?
          Kdyz me PS4 hry dostatecne zaujmou, aby mi za to ta konzole stala, tak si ji prece koupim, misto toho abych na ni nadaval na forech jen z toho duvodu, abych se vnitrne ujistil, ze to za to vlastne nestoji.
          Vazne na hlavu postavena argumentace. *3*
          • Konkurence pc platforme. Normalni (pc) hrac si konzoli koupit muze (a podle me vetsina normalnich hracu ma oboji, pokud to nejsou socialni pripady), ale omezeni fanaticti hateri konzoli nikoli, ti se svou omezenosti sami omezuji a tak jim pak nezbyva nic jineho, nez tento hate.
    • Malleth
      Ne nedarmo mají Games PC filtr. Něktří lidé by ho měli začít používat.
  • Takze Ps4 bude mit par veci, ktere ma Xbox 360 od roku 2006? Velka gratulace! *1* *2* *15*
    • TheGGG
      Až bude mít nový xbox to co měl už PS1 tak mě řekni *3*
      Ano mluvím o exklusivitách *3*
  • Ježiš, co je to za blbej článek?
    Já čekal něco zajimavýho, ale tohle je, jako kdyby sem někdo opsal info z krabice od PS4, ne článek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit