Přejít na výpis diskuzí
2K končí s PR agenturou po výhružkách kvůli DNF recenzím
16.6.2011 | Petr Poláček
77 příspěvků
-
sestka na TG neni nadprumer *2* kdyz vezmu v uvahu predchozi hodnoceni je to 1 z 5 *3*
-
-
Nerozumim tomu, proc bys mel brat v uvahu predchozi hodnoceni ... pod znamkou je odkaz na tabulku "Jak hodnotime", kde je slovy popsano, co to cislo vyjadruje.
-
-
to byl vtip jakože tady každej sranec dostane 9/10 :)
-
-
-
PR...twitter..... velkolepý bussiness.... dřív to bývalo jednodužší....
-
Ta hra je dobra. Kdyby to nebyl Duke Nukem, ale nejakej novej, neznamej titul, tak bych to asi nehral, ale protoze je to DN a je tam spousta epickejch veci, ktery se vazou k ty postave a "pribehu", tak to hraju s chuti. Je nutny to hodnotit se znalosti celyho fenomenu, ne jako dalsi tuctovou fps. Pravdepodobne to teda neoslovi hodne mladou generaci, ktera s Duke Nukem neprisla do styku v predchozich titulech. Ale treba pro me je to bomba. Asi bych byl po 12ti letech taky rozcilenej z hodnoceni v recenzich.
-
nechapem, DNF vysiel v piatok, ale recenzia bola az o 4 dni. takze o com tu 2K hovori? to si ten recenzent skor normalne kupi ako by to mal dostat od nich, obzvlast ked dohratie hry trva 8 hodin.
-
-
Panebože, to se zase bude řešit, jak dlouhou herní dobu má ta hra? Děláte si legraci? To už si nikdo z dnešních hráčů neumí hru užít? Vždyť co tak na internetu v podobných diskusích čtu, tak je to pořád dokola, že ta hra má tolik a tolik hodin herního času. To už je ale váš problém, že to prolítnete jak průvan domem. V dnešní hře se z videoher stal jen obyčejnej podělanej konzum. Konzumuje se to, stejně jako boty, auta, chlast a další. Většina dnešních hráčů nejsou žádní hráči, ale hromada poživačných konzumentů, co ani nevěděj, co znamená hrát videohru.
-
-
Legraci si tu nikdo nedělá. Jsme pod novinkou s Dukem, tak k Dukovi. Neletěl jsem vpřed jak blázen, zkoumal jsem předměty kolem sebe, bavil se u miniher a levely poctivě prolejzal. Přesto za 8 hodin konec. Zas tak intenzivní zážitek to nebyl, aby skončil tak brzy. Když vezmu původního DN3D, tak tam bylo spousta skrýší, často obtížně objevitelnejch. Člověk mohl tu hru prolízt 3x a stále bylo co objevovat, stále bylo proč se k tomu vracet. Novej Duke nic takovýho nemá. Kéž by se hry konzumovaly jako boty. Dát mi někdo za ticku kousek, u kterýho vydržím přes 2 roky a bude mít pořád co nabídnout, jsem nejšťastnější hráč na světě *3*
-
-
pokud chce někdo vydělávat, nelze dělat věci, které vydrží dlouho, prostě za rok aby se vydalo něco nového. boty se sice vyrábí taky ještě kvalitní, ale za ty se velmi připlácí a nejsou tak rozšířené. nejhorší to mají s multiplayerovými gamesami, to je pořád nějaký Battlefield a Modern Warfare, nemůže být jedna hra, která se ladí a doplňuje, každou chvíli nový díl. Je s podivem, že Counter Strike a Team Fortress 2 jsou poměrně vzácné výjimky...
-
-
Ale jde, jen to chce zvolit správnou strategii. Vem si třeba Borderlands. Obstojnej single na spoustu hodin, dobrej mulťák a DLC, který vycházely ještě rok po samotný hře a byly poměrně kladně přijaty. Aby ne, když do hry přidaly novou zábavu se stejnou herní dobou (ne-li delší), jakou má většina dnešních áčkovejch fps her. A nemohlo to bejt až tak drahý. Unreal engine, jednodušší grafika, žádná monumentální hudba, spousta renderovanejch filmečků, zkrátka vůbec nic co by mohlo stát tunu peněz. I dabingem se šetřilo a nebylo to na škodu. Na tom museli vydělat jako sviňa :)
-
-
tak ty DLC byly svým způsobem drahé, za ty peníze by se daly koupit i další hry. ale tak proč ne, je fajn, že se vlastně o tu hru dál starají a přináší něco nového. ale s DLC to není u her jednoduché, musí na to být ta hra uzpůsobená, Borderlands naštěstí jakž takž je, takže tam se to dalo využít dobře, u jiných her to může být oříšek.
-
-
-
-
nejsi trochu mimo ? lukas raguje na to ze si recenzent hru mohl koupit a dohrat driv nez jim ji 2K poskytlo
-
-
Kdepak, myslel jsem ten problém dnešních hráčů jako takových, ne recenzenty. Dneska si prostě obyčejný konzumní hráč jde do obchodu koupit hru, kterou začne hrát a do večera nebo do rána ji má dohranou. Ráno ji pak jde prodat zpátky do bazaru a hned si koupí další hru, kterou zase dohraje na počkání a tak pořád dokola. Vždyť takhle si to ten člověk nemůže nijak užít. Nejde o to, jestli hra trvá 3, 5 nebo 8 nebo 150 hodin, jde o to, jak ji umíte hrát. Pokud si to někdo neumí užít jako hráč, ale konzumuje to jako obyčejnej konzument, tak ať to ani nehraje, protože ten nikdy nepochopí, co to je hrát hru.
-
-
Prosimte to ses naucil ted novy slovo "konzum", nebo co? Kolikrat ho jeste uslysime? Ty kdyz hrajes hry, tak nejses konzument? Prokrista, co jinyho jsou hry, nez KONZUM?
To se tomuhle dokazes vzdalit jen tim, ze sam sebe za konzumenta z pochybnejch duvodu nepovazujes, a budes tim tady vsem mavat pod nosem? No... smrdi to.
Ze se da hra probehnout, nebo vychutnavat je samozrejme pravda, ale ta tvoje osveta je tady naprosto nepodlozena, a uplne mimo. Krom toho, ze hraci doba urcite nebyla predmetem toho puvodniho komentare, a ty tady jen zbytecne vysilujes nad okrajovou poznamkou, proste JE rozdil, jestli si za tisicovku koupim DNF se zabavou na osm hodin, nebo treba Red Dead Redemption s takrka trojnasobnou hraci dobou. Hodnota penez ti neco rika?
Pokud chces cinit osvetu, tak to delej slusne, a hlavne tam, kde se to hodi. -
-
No ja si nemyslim, ze rozjet takhle vytrvaly rozsudky na zaklade vety, jejiz (navic vedlejsi, nedulezita) cast rika "obzvlast ked dohratie hry trva 8 hodin" (coz je pravda), by bylo dvakrat "slusny". OK - spatne zvolenej vyraz. Asi jsem ti nechtel rikat, ze jsi tupec : P
Proste places sice hezky, ale ne ze "na spatnym hrobe", ale rovnou uplne mimo hrbitov, nekde na stadionu *7*
Dobre - reagoval jsi vcelku "slusne", ve smyslu "vychovane". Urcite ale ne "slusne" ve smyslu "na urovni" : D
Pokud bych mohl i ja prosit o duvody, tak bych rad nejakej, ze kteryho jsi usoudil, ze puvodni pisatel hrou probehl jak vitr, a "konzumentsky ten konzum konzumoval" : D
Me hlavne irituje, kdyz nekdo s takovejma vyjadrovacima schopnostma remca, jak jsou vsichni blby, nepremyslejici, konzumentsky ovecky.
Tak nebo tak... vzdycky clovek udela lip, kdyz si zamete pred svym prahem, ze... Ja uz mam smetak nachystanej, tak jdu na to. -
A copak jsem nereagoval slušně? Napiš mi tady jeden jedinej důvod, proč bych si měl myslet, že jsem nereagoval slušně.
Jinak slovo konzum se k tomu hodí více než na 110%. A jestli tě to irituje, tak to nečti.
-
-
Tos mi připomněl jeden citát;)
S životem je to jako se hrou. Nezáleží na tom, jak je dlouhá, nýbrž na tom, jak se hraje.
Lucius Annaeus Seneca -
sorry mel jsem na mysli prispevek od tartuse a tvoji reakci na nej :)
-
-
no nevim zrovna kolik recenzentu by si za vlastni kupovalo hry na recenzovani kdyz si muzou uzivat luxusu hrani za pismenka a kupovat si to co chteji a maji odskousene/pujcene od jineho recenzenta ..
-
-
To mi fakt rekni jak u tunelovy strilecky prodlouzis herni doby aby sis to poradne uzil?
-
-
To už záleží na tobě. Je vidět, že tahle hra není pro leckoho. :)
Měl jsem spíš na mysli ten problém dnešního konzumu ve hrách obecně. Dřív se tohle neřešilo, prostě se hra hrála. A jestli vám vadí, že jsou ty hry drahý, tak si počkejte pár měsíců až se zlevněj. -
-
dřív se to neřešilo, protože nebylo co řešit, protože hry byly skvělý, kdežto dnes stojí hry za prd, včetně novýho Duka, proto se to musí řešit dokud se to nevyřeší a hry nezačnou být opět skvělý
-
-
podle čeho definuješ hru jako skvělou? mě DNF připadá skvělý
-
-
Ja nevim pro koho je tahle hra ja pockam az bude o vanocich na steamu za 7 euro a neresim :o)
-
-
ani za 5 eur. pri 2,5 mozno zacnem uvazovat. aj to len ako darcek bratovi k vianociam :)
-
-
-
-
a co by jsi chtěl v DNF tak dlouho dělat? stát na hajzlíku před zrcadlem a poslouchat pořád dokola ty trapný hlášky?
-
-
-
Podle toho co tu čtu si hru užívaj všichni kdo si ji jednoduše stáhli. Tímto způsobem se zavděčí kdejaký patvar, to ano.
Je tu ale někdo kdo za hru zaplatil a stále si trvá na svém že je to "dobrá" hra?
Díky.. -
-
většinou je to naopak, na hru nadávají ti, kteří si ji stáhli. proč by si někdo kupoval hru, proti které by měl výhrady? (demo bylo před vydáním k dispozici). to by musel být dotyčný trotl :)
takže jsi to převrátil.
-
-
Spousta lidi stejne vubec recenze necte. Ja si precetl na Duka tri ceske recenze, jednu anglickou a v zadne jsem nenasel zadny skutecne silny argument, ktery by pro me ucinil z Duka skutecne spatnou zalezitost. Jen fakt, ze se Vavra na cely jeden odstavec zameruje na technickou stranku hry (rozumim tomu, v recenzi se to probrat musi, ale dle meho by se mel udrzet odstup a ohodnotit to nezaujate a neurazlive) mi dal za pravdu, ze pro me ta recenze nebude mit takovy vyznam a pozdeji v clanku se to potvrdilo. Ja si hry za plnou cenu kupuji jen vyjimecne a Duke nebude vyjimka. Ale jakmile spadne s cenou na 600, mam ho doma.:-)
-
Dodatek od 0 do 8
-
-
kde to dostalo nulu?
-