Přejít na výpis diskuzí
3. světová z Modern Warfare 3 na čtveřici videí
14.5.2011 | Petr Poláček
131 příspěvků
-
A BF bude uplně stejnej *3* , už se těším bude sranda.Pomlouváte CoD a přitom Battlefieldu jde jen o to se CoD co nejvíc přiblížit a v nejlepším ho i přeběhnout.Chce mi tu snad někdo tvrdit že MW2 nebyla zábavna hra jestly ne napište mi důvod. *6*
-
Ne, motyka nikdy nevystřelí......
-
Já myslím,že máte všichni pravdu..kromě mě,takže zapoměňte,že jsem něco řekl...
-
poslitomen: Od kdy se smí do diskuze přispívat jen k těm hrám, které hraju? Znám poslední díly COD dostatečně na to, abych je mohl kritizovat, případně jejich nástupce, o nichž je už teď známo, že budou jak přes kopírák.
Ten tvůj argument neobstojí a hlavně je úplně nesmyslnej; diskuze jsou od toho, aby se diskutovalo. Ty bys nad vším, co se ti nelíbí jen mávl rukou, ignoroval to a šel o dům dál jo?? Takže by sis tu diskuzi představoval tak, že se bude skládat jen ze samejch fanboyů, co píšou jak to bude ultramegahustý a jak to tam bude všechno hezky bouchat.
Nasrat, COD je koridorovitá srač.ka, kterou dokáže dohrát i sedmiletý děcko. Je to odfláklý, neinovativní a trapný. Dokonce i k příběhu je přistupováno diletantsky. Je to naprostý naplnění pomu POVRCHNOST.
Konec spamu. -
Ale prosimtě ty si tragedie
navíc jsem nikde nepsal že jsem si hru kupoval mimo to ano stahnul jsem ji právě kvuli míňěním jako máš ty ..
Hlavně se nehádejte kdo je zlejší jestli USA či Rusko ja bych totiž bojoval proti oběma *1* *1* -
Tak tu nespamuj když se na tu hru vysereš *7*
-
jenze i motyka nekdy vystreli ... coz COD tezko (dokud bude sypat chechtaky) ... :)
-
Zapomínáš na zásadní věc, a to že prvotním impulsem pro tvorbu hry za sto milionů dolarů není pobavit a vzdělat hráče, ale vydělat sto milionů dolarů a slušný zisk k tomu. Od toho se odvíjí všechno, včetně cílení na co nejširší spektrum hráčů. Kritizovat CoD za to, že je to CoD, je jako kritizovat motyku za to, že je to motyka.
-
Nevim proc to pises zrovna me.Ja na digitalni distribuci nenadavam,naopak posledni dobou kupuji hry jen na steamu a na indie scenu nedam dopustit,protoze v posledni dobe prichazeji inovativni veci prevazne od nich.
Jneze rec neni o digitalni distribuci ani o nezavislych vyvojarich. -
Tak přestante nadávat na digitální distribuce, díky nim máme trh plný nekonvenčních titulů. Ale Men of War AS. Trh ovlivnujete Vy. Kdo z vás podpořil nezávislé vývojáře, třebas herních modu? At si je třeba 20. díl CoD, stále si myslím, že takový Project Reality bude mít stále podporu a bude se hrát. (a jestli už ne, tak jistě každý bude mít PC natolik silný, aby se popral s mody pro Armu2)
-
Sakra...no tal si do živého, taky jsem se dlouho u ničeho tolik nebavil.
-
Je fajn,ze i mezi fanousky cod se najdou rozumni lide se strizlivym pohledem na vec.
Osobne cod nemusim a nebyt tech vysokych prodejnich cisel,diky kterym ovlivnuje cely herni prumysl a potazmo hry v fps zanru,tak bych cod naprosto ignoroval.
Jenze ono to dost dobre nejde,kdyz kazdou chvilu EA a jini vykrikuji do sveta jak porazi cod,spousta fps her se casto cod podobaji vice nez je zdravo apod.
A sice nepatrim mezi ty,kteri by otloukali ostatnim o hlavu ,ze je to spatna hra a at to nehraji,obcas si v nejake diskuzi rypnu na ucet nulove invence a zdimani znacky v poslednich dilech teto serie. -
Treba proto,ze tim jake ma cod prodeje,ovlivnuje cely herni prumysl a potazmo ostatni hry z fps zanru?Nebyt tech prodejnich cisel,tak si myslim,ze lidem ,ktere cod nebere by ta hra byla ukradena az na nektere exoty,co nadavaji uz z principu.
-
Presne,portal 2 je aspirant na hru roku,tolik originality,inovace,skveleho humoru a neotreleych postupu jsem ve hre uz dlouho nevidel pohromade.
-
PORTAL 2 !!! :D
-
no MW1, MW2 ma bavilo tak snad MW3 bude tiez fajn...takze nemyslim si ze je to podpriemer...ved to este ani nevyslo a uz ste to odsudili :D
-
Hmmmm ty screenshoty jsou vážně paráda. Modernizovaný Winchester.. bez komentáře. O příběh se zajímat asi nemusím je to furt to stejné - Američané zachraňují svět před zlýma Rusákama. Btw. předpokládám, že si vezmou svůj oblíbený prvek z MW2 a to jest Akimbo.. nemůžu se dočkat těch "kůl" mariňáků, za kterejma všechno vybuchuje a kropijou do stovek nepřátel dvěma P90kama.
-
Nechápu co čekáte od Battlefieldu taky tam bude tuna skriptu jako v CoD a vůbec mi to nevadí.
Každý CoD mělo zábavnej singl.Je mi uplně u pr*ele jakou má hra grafiku pokud se dobře hraje a grafika CoD mi připadá pěkna navic mi to pěkně jede i na mím pruměrným noťasu.
Koupil jsem si MW2 i Black Ops(druhé koupě docela lituju ale co no).Pokud mi dobře pojede BF2 tak tentokrát koupim ju ale věřím že obě hry budou supr a dost podobný. -
Tak fajn, jmenuj hru, o které si myslíš, že je na dneším žebříčku TOP? Kterou máš nejraději ;-)
-
mozna te to, ty vole, prekvapi, ale kazdy ma pravo kritizovat co chce, zvlast s*acku jako je CoD :)