Přejít na výpis diskuzí
3. světová z Modern Warfare 3 na čtveřici videí
14.5.2011 | Petr Poláček
131 příspěvků
-
souhlasím *3*
-
Neboj, nebudu *3*
-
Kolega poslitomen: Je pravda, že koalice antiCOD hráčů ( ale to se nemusí týkat jen Call of duty, ale obecně jakékoli jiné hry, jenž je viděna v né příliš dobrém světle ) která "zasí*á" každou diskusi určenou pro tuto značku, svými negativními připomínkami a kdy působí jako hejno much, které sice nemají k danému tématu co slušného požvanit, ale takticky se na ní slítnout jako do kusu ho*na, jen aby si rýpli, je sice čím dál tím více na nervy, nicméně nelze se jim co divit. CoD je takové jaké a jeho kvality/nekvality si musí každý posoudit subjektivně sám, stejně jako fakt, jestli v sérii považuje prim MP nebo SP nebo jestli mu záleží na provedení změn v enginu nebo jestli ho zajímá pouze děj atd. Dále se nese kolem této série prapodivná politika, ať už formou ždímání peněz nebo situace ohledně tuctu vývojářských studií, které sice robí díly jak na běžícícm páse, ale kvalita, a to musí střízlivě vidět i ne přímo zarytý, ale oblibou ověnčený, fanoušek této série jako například já, jde dolů a inovace jsou opravdu mizerné. Každopádně ať je to jak chce, každý kdo nemá CoD v oblibě by nad tím vším i mávl rukou a šel si hrát svoje. Troufám si tvrdit, že to by však problémem nesměl zůstávat fakt, že CoD ( a opět znovu sám se k tomu stavím s nelibostí ), zbytečně ovliňuje celou řadu konkurenčních titulů, které se koncepci této značce začínají podobat jako vejce vejci. Sám kroutím hlavou na výroky jiných konkurenčních vývojářů, jak chtějí pokořit CoD tím, že nabídnou to samé v nějaké upravené podobě, protože jak vidno CoD to peněžně prochází a letí na to stále více lidí. Důvod mého nesouhlasu nevidím v tom, že by Cod byl "kraden", ale v tom, že CoD není ( krom prodejů, ale zkuste to někdo vysvětlit kravaťákům) nic víc, než tak nějak dobře zhotovená FPS která se, alespoň v mém případě, dobře hraje a neurazí, ale aby to byla nějaké revoluční bomba, jenž by musela zákonitě určovat standard dalších FPS, které jsou poté jak přes kopírák, včetně chyb, jenž má jejich " vzor ", to rozhodně ne! A proto se nedivím lidem, že jsou alergičtí jak na cokoliv spojené s CoD, tak i komunitu, která se však rozhodně neskládá jen s malých pubertálních dětiček nebo volů, kteří by nevěděli, co je dobré, jak se všeobecně každý správný anticodař domnívá. Proto asi nebude tak jednoduché vnutit lidem argument " Tak to nehraj ", když jim CoD ovlivňuje svým fenoménem i celou řadu her a ne zrovna nějak inovativně nebo pozitivně. Na druhou stranu by také nebylo na škodu, kdyby si tito radikálové uvědomili, že sto lidí se rovná většinou sto chutí a také by k tomu tak měli přistupovat. Na tyhle boje o neustálé přesvědčování, kdy například někdo se snaží přinutit druhého, že Battlefield je lepší než CoD, či poukázat na jinou hru a naopak, s*re pes na oves a celé se to míjí účinkem, protože by si každý měl hrát to, co je mu milejší, ať to má kvalitu takovou, či onakou....
-
Tak to nehraj
-
tak to nehraj *7*
-
tak to nehraj
-
Tak si to nehraj
-
Zdar hrál jsem každý díl Call of duty a vůbec mi nevadí vy od toho čekáte bůh ví co když je to pořád to samý a přitom je to dobrý já třeba hraju SP tak si polibte :p CoDko je vynikající hra a těm co se to nelíbí (znáte to ) stejně předpokládám že u mě budete hledat pravopisnou chIbu aby jste se do mě mohli navážet a CoDka taky tak když se vám to nelíbí tak to nehrajte a nekritizujte VOLOVÉ
-
Vy s tím teda naděláte. Nelíbí se mi, že srovnáváte předchozí díly, když za nimy stálo(a) jiná studio (a). To je jako srovnávat dnešní tatry, když (alespon pro amrádu) je to celej Renault.
Proč ten CoD prostě neignorujete? Prostě Duty Calls. -
uz aby to cod vyslo abych zase investoval do akcií activisionu
-
poslitomen: Co má trailer společného s walkthrough videem? *7*
-
Co je na tom? To nemůžu chápat k čemu je dobrá autobusová doprava, ale raději bych letěl letadlem? V čem si protiřečím?
-
to může být poměrně brzo. pamatuju si, jak před nějakou dobou tvůrci koketovali s myšlenkou COD ve vesmíru
-
Prominout! Já nehovořit tvým jazykem.
-
Dokud to ty penize generovat bude,tak si myslim,ze je zbytecny ptat se,jestli to je nutny.Oni to budou zdimat dokud to pujde a az zacnou klesat prodeje,tak se mozna zamysli a udelaji novy engine a mozna udelas SP kampan o hodinu delsi a zase se to bude prodavat jako rohliky.
At zije invence -
Re:Mr.X : no ja bych rekl,ze SP stoji za ho*no u obou zminenych her...
-
Nic ve zlym,ale po tom co jsi tedkom vypotil ty bych se o retardovanych moc nezminoval byt tebou.
-
Tak tady máme další velké badabůůům, a co dál? Už mě to připomíná SAW. Mlejnek na maso co generuje peníze. je to vážně nutný?
-
Jsi žřej¨mě retardovaný chlapecnáctiletého věku, ta tvoje věta je říct, jako že pekaři dělají pouze pitomé rohlíky pro pitomé lidi...proč na ně nedají třeba džem?
-
No jo no, postiženci dělaj hry....pro postižence! Pouhé uspokojování poptávky...