Přejít na výpis diskuzí
3. světová z Modern Warfare 3 na čtveřici videí
14.5.2011 | Petr Poláček
131 příspěvků
-
V mw2 je vietnam?
-
Co maji vsichno proti BO? Me se zdalo lepsi nez ostatni CoD, ale multiplayer mi tady nebavi.
-
V MW2 to mohlo být možná na několika málo místech (ačkoli o tom trochu pochybuju), ale minimálně v 90% hry nekonečnej respawn nebyl.
-
neboj, jen u Svobodné Evropy budou bvpcka tahat Zetory *1*
-
pro deticky. chcete poradnej trailer ? jo ? tak tady mate 1.8 GB
http://static.cdn.ea.com/eagl_online/u/f/bf3/noise/vids/Battlefield_3_Fault_Line_Full_Trailer.zip -
Já se těším dost CoD 4 , mw 1 ani black ops sem nehrál protože jsou to tituly jeden jako druhý (všechny nuda a šeď ) ale kralovskou atmosferu měla MW 2 proto se těším na 2* tohoto interaktivního filmu :) který doufám bude mít více konců možnosti voleb a delší hrací dobu sp než 4h
-
to znam v mw2 ve vietnamu kde jsem porad strilel a oni porad prichazeli a ja sem se nikam skoro nemohl ukryt, tak sem to musel rushout.
-
netret chujoviny. cele COD je na tomto postevene. napriklad ked ostanes ne jednom mieste a budes len strielat tak ti kokotkovci budu behat do rany donekonecna... a MW2 je posledne COD co som hral a bolo to tam.
a MW2 aj ostane poslednym COD co som kedy v zivote hral. -
Snad nezapadnou s Pandurem do bahna, určitě nechci trávit půlku hry tím, že budu splašeně mačkat F a vytahovat ho nebo čekat než naši koupí předražený auta na vytahování Pandurů. *9* To dřív Makarov v tom nejmenovanným hradě v českých horách umře hlady protože se bude zdražovat a on musí všude válčit a nebude mít peníze. Potom by se nám určitě na forech smáli. *9*
-
s touhle technologií přestali experimentovat už v MW 2. Jenom idiotští kopírovači z Treyarch to zase vytáhli zpátky, takže téhle věci bych se už nebál.
-
podle mně tam budou ti amici furt říkat bacha na věci všude se krade
-
Co rovnou kdyby vydali nahravky vsech levelu na youtube
-
Spíš jsem zvědavej, co budou mariňáci říkat, až tam budou našinci lítat ve V3Skách *1*
-
Jn,jenze cod je v jednom smeru vyrazne nadprumerny a to v prodejnich cislech,takze se o tom pise celkem dost,bohuzel
-
Donekonecna se spawnujici protivnici opet pripraveni se nechat postrilet jak slepice....to zas bude
-
Sni dál....bude vypadat uplne stejne jako nekolik poslednich dilu.Proc by vrazeli penize do neceho,co jim i tak vydelava nekrestanske penize.Byli by sami proti sobe.
-
Oni ale schvalně neukazují něaké obrazky. Podle mého mají podobnou technologii jako BF. Ukaží ji až bude čas. Myslim že měli připravenou hezkou kampan tohle jim uniklo. Teaster na Prahu není protože to nikoho ve světě myslím nezajíma.
Měl by tu mít něaky svuj hrad(ukryt) takže pokud zde bude něaky boj nebude to nejspíše přimo v Praze. Jinak se teším MW zatím vždy pobavilo. -
"Kdyby raději udělali nějaký nabušený cinematic trailer"
Na jednu stranu rikas,ze chapes ucel teaseru,ale na druhou stranu pises,"kdyby radsi udelali trailer".Ja nevim jak tobe,ale me prijde ,ze si sam protorecis.
Tak nevim,kdo je tady ten mene chapavy *3* -
Takže jako jo, rozumím ti, že místo teaseru chceš vidět trailer, popravdě, kdo by nechtěl, ale není to na místě, páč to chce určo každej. :D
-
Nic na tom není špatné, ty to bereš špatně, je to jako kdybys u traileru zase říkal, že bys raději viděl jak výjde hra..rozumíš teď? Teaser má svůj účel, trailer má svůj účel, hrajem hru. :D