-
Kde na tyto nazory chodite,to je mi zahadou. Jakoby si jen u nas stezovalo tisice hracu na smer,kterym se BIOWARE(pod taktovkou EA) ubira. Na zahranicnich forech je ''narku'' dost. A pokud se pamatuji,tak pri vydani Dragon Age 2 si BIOWARE promazavalo negativni ohlasy na ofic forech. Pravo na to maji,ale tim to spise jen vyhrocovali.
Zaver? Ano,BIOWARE ma sve fanousky a od jiste doby ma spoustu fanousku novych,ale take jich spoustu ztratilo. Moc dobre si pamatuji na oficialni reakci kde tvrdili,ze ""ANO ztratili jsme spoustu hracu,ale stejny pocet jich diky nasim novym titulum(DA2,ME) pribyl.""
Takze jdete prosim uz s tim,ze jen na TISCALI si na BIOWARE stezuji,nekam.
Vetsina lidi si ulevuje jen proto,ze je jim lito kam se jejich kdysi oblibene studio riti. Nic vic v tom neni. -
Jediná hra která se za posledních pár let Bioware nepovedla byla DA2.
I přesto to nebylo špatné RPG bráno v porovnání s konkurencí.
Nevidím duvod, proč by nová hra měla být sračka, at už to bude cokoliv.... -
nie kazdemu sa musia pacit ich nove hry.
-
pretoze ME 1,2 ho asi nebavili tak ako aj mna cize predpoklada ze pokracovanie bude tiez nudne.
-
teraz robia uz len akcne filmy
-
to náhodou bylo v AP vyřešený výborně - v 90% případů mike všechny fuckoval , jen jsi vybíral jestli to udělá drsně nebo vtipně *3*
-
Mne to priponmenulo World of tanks... zeby sa snazili konkurovat rusom???
-
Trochu silná slova (tedy hlavně ten nulový vliv předchozích rozhodnutí), nebyl by odkaz?
-
Indoktrinace zneužívaná jako příběhová berlička, nulový vliv rozhodnutí z minulých dílů, konec kde vše vysvětlý deus ex machina...
-
Ještě že BW stačí, že si jejich tvorby ceněj všude jinde, pofidérní odsouzení bez rozumnejch argumentů od skeptiků s žaludečníma vředama v tiscaligames diskuzích je asi moc nevytrhne.
-
Mně ty tři vteřiny first look videa nebetyčně připomínají Command & Conquer, nemůžu si pomoct. GDI stranu konfliktu.
-
Chcelo by to pokracovanie supreme commandera, ale v style prveho dielu a dvojku nechat spat ako zaujimavy ale nie prilis vydareny pokus doviest takto masivnu rts na konzoly.
-
od "EAware" nic dobryho necekam
-
jaj beriem spat :)
som to spojil s otrasnym DA2 -
Jenže on mluvil o otřesném scénáři.
-
Snažíš se hezky, ale neodpověděl si na otázku.
-
ze assasini su tankovia, obnovovanie priseriek, genericke prostredie, vyuzitelnost 3? kuziel, "rozvetvenost" dialogov, a vseobecne - preco hra musi vyzerat ako film? :)
-
CaC at nechaji odpocivat na hrbitove, co udelali se 4. je zverstvo.
-
Kujva, to mě právě štve, čekám na dobrou strategii už dlouho, chtelo by to nového Command and conqera, company of heroes, nebo ufo .
-
RPG uz opustili davno