-
Co je na něm otřesného? Pochlub se. *3*
-
radsej nie, zamerali by sa viac na nejake vztahy a super nasnimane dialogy s 3mi odpovedami rozlisenymi farbami,...juj ale by som chcel byt niekedy farboslepy :D
-
Ví hov*o, jenom prudí
-
Nezlobil bych se.
-
Já se těším. DA není kritikou a spoustou fanoušků považováno za špatnou hru, takže tyhlety světonázory z huby několika haterů mi už vážně lezou krkem.
-
Ukaž ten leak. ;) Co já teda vím, tak se nic takové nestalo. Ale fanoušci se těšit můžou a mohli by i po tom leaku. :)
-
Jak víš, že Mass effect 3 bude mít mizernej scénář?
-
Vážně nechápu, jak se někdo po Dragon Age 2, leaku otřesného scénáře Mass Effect 3 a dvou deb*lních teaserech může těšit na hru od EA Bioware.
-
RTS jim na konzoli nikdo nekoupi tak na ne serou
-
Je to sice jen záblesk, takže je ještě předběžné odhadovat žánr/zasazení/příběh, ale už je z toho vidět akčnost.
Touhle nemocí trpí hry od Bioware od prvního Mass Effectu. Časy Baldur's Gate bohužel pominuly...
Jo a u kámoše bejvaj dvě holky co každýmu za pár korun podrží. -
RTS to imho nebude, protoze to je v dnesni dobe dost upozadeny zanr, do ktereho moc nema cenu se poustet. Blizzard sice slavi se Starcraftem uspechy, ale to je dane obrovskou zakladnou hracu, vyborne zpracovanym/balancovanym multiplayerem a obecne kultem Blizzardu.
Jako logictejsi moznost bych videl prave nejake FPS/akcni adventuru, ktera v soucasnem portfoliu Bioware zatim chybi a zaroven je to zanr, ktery maji soucasni hraci v oblibe a generuje velke zisky (coz se o RTS rici neda). -
Hádam nie.. nech sa držia rpg. *6*
-
Shattered Steel 2 by mohlo být zajímavé, tohle jako Baldur's gate 3 rozhodně nevypadá *1*
-
Vzhledem k tomu, že je to od Bioware, tak se nebojim, jen jsem dost zvědavej.
-
Tak nejak z toho citim snahu svest se na vlne popularity tematu moderni valky - aneb velke prodeje BF3 a hlavne CoD...
-
Alpha Protocol 2 *1*
-
Já teda tak, co z toho nakonec vypadne... podle mě to vypadá jednoznačně na nějaké válečné RTS... nebo je to záměr Bioware nás takhle zmást, ale o tom dost pochybuju.
Mno nevím jestli zrovna tenhle typ hry jsem si od Bioware přál, přece jenom po ságach typu Mass Effect nebo Dragon Age si budu muset na tohle zvykat. Uvidíme co z toho nakonec vzejde... -
Jsem zvědav.