Přejít na výpis diskuzí
30 procent hráčů World of Tanks platí za obsah
20.3.2012 | Aleš Smutný
85 příspěvků
-
WoT je hrozna hra.
-
Pěkně napsáno. Jsem vlastníkem premium účtu už víc jak dva měsíce, před tím jsem hrál pár měsíců bez něj, vlastním i premium tank (lowe). Ani jedno mě nikterak nezvýhodňuje oproti ostatním hráčům v bitvách, jen rychleji získávám zkušenosti na nové tanky, rychleji získávám peníze díky lowe, abych si ty nové tanky mohl pořídit, ale žádné výhody jako v případě travianu či podobných. A premium munice... No, jednou jsem potkal někoho, kdo jí měl... A paradoxně to byla artyna :) A k Typ59, ano, tenhle tank je opravdu peklo, ale ten se stejnak nedal koupit, byl nějak limitovaný jako dárek, mám ten pocit.
-
WoT není Pay2Win. Můžeš si koupit Premium tanky, ale ty (snad až na Type 59) zpravidla nejsou nikterak skvělé. Víceméně platí, že když si koupíš Premium acc nebo tank bude více vydělávat, ale to je vše. Budeš mít více penez a expů, ale nebudeš mít silnější tank. Sice zde existuje munice, kterou lze koupit jen za goldy, ale je úplně k ničemu. Zvlášť za tu cenu, co za ní chtějí.
-
kym free to play neznamena - pay 2 win tak s tym nemam problem a kto si chce nieco kupit tak je to jeho vec. ak je to pay 2 win tak ta hra je odpad
-
Když něco funguje, je radost to pozorovat, bavit se o tom, nebo nejlépe to hrát.