Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, rekli si 3 2 1 ted, zmackli join match naraz a modlili se aby je to hodilo spolu.
  • Predtim neslo hrat v parte kdyz jsi nemel premium. Co takhle si o tom nejdriv neco zjistit. *7*
  • Naprosto souhlasím *15* system Free2Play mi naprosto sedí. Viz League of Legends *14*
  • KV +100% osádka +vše vyzkoumáno = nezničitelné monstrum
    (samozřejmě mluvím o tieru 5 ) skvěle se sním farmí
  • co takhle dat si partu? hm? 100% uspěšnost
  • Máš pravdu tohle časové omezení mě taky přímo štve *16* co když zrovna nemám čas hrát ?práce atd..... Měli by to nastavit na ingame čas ;) *11*
  • To zírám, že něco takového jde, přitom vůbec nechápu, jak je možné se pomocí hlasového komunikátoru trefit do stejné mapy? *8*
  • ze začátku je to strašně zábavná hra, ale od středu tech levelu a vejš je to neskutečná nuda než se nový tank upgraduje. Do tý hry bych nedal ani korunu, zas takový šlágr to není... PS: na lodě jsem hodně zvědavej...
  • S tebe bude asi jednoduché dostat peníze:)
  • Pořid si SU 85, na svůj tier má super kanón, a náklady na opravu jsou sranda, za to co vydělal mám už tři stroje tier X, a to hraju 90% času bez prémiového účtu a patron, takže zdarma:)
    Free to play v této hře funguje na jedničku, jediné co mi vadí, je zoufale nízký počet map.
  • XorxoxTalarius
    Jo taak, tak to beru. Zni to dobre, diky za info :)
  • Anal.S
    No to se mi chce těžko věřit. Asi to jde, ale já se zatím prokousávám Tierem VI a jde to dost z tuha. (VK3601). Spíš si vždycky musím farmit penízky na Stug3 a Pz3/4 abych si vůbec mohl pár matchů s VK3601 dovolit :D
  • Jasny a za tech 20-40 E se vubec neda nakoupit nekolik her... *7*
  • Fyzika má být implementována tak, že například tanky budou při rychlé jízdě na terénních vlnách nadskakovat, tank se může na svahu i převrátit, strmý sráz tě nezastaví ale spadneš a podobně. Viděl jsem nějaká videa z prvních testů nového fyzikálního modelu a celkem to bylo maso.
  • Argument, že trpíš problémem s tím, že se neumíš od placené hry odtrhnout, je dost tvým problémem, řekl bych :)

A to, že někdo má lowe neznamená, že ten hráč je nula a i globalizace na "často" je dost z cesty (někdy se podívej na počet bitev těch hráčů).

A fyzika... Jj, fyzika létajících ptáků mi tam taky chybí :) Jinak nevím, na co jiného bys jí chtěl... Možná na to ještě spadnout ze skály s pěknou fyzikou pádu ;)
  • XorxoxTalarius
    To mi prijde jako scestny argument "Koupil jsem si premium a nutilo mne to hrat" :D
    Akorat by mne zajimalo jaky mas problem s fyzikou, mne tam zadny nenapada ... tezkej tank potrebuje silnej motor aby vyjel kopecek, atd ... nevim co by jsi tam chtel vic ...
  • Skús lobotómiu, to vyjde narovnako *4*
  • Raz som si kupil premium na tri dni (akcia za cenu jedneho dna) a hovoirm, nikdy NIKDY viac, pretoze vas to strasne nuti to stale hrat, ked uz ste si to zaplatili tak vam bezi cas, tak predsa ked som si zaplatil tak to musim hrat.

Kupim znova len vtedy ze sa system zmeni nie na casove premiove obdobia, ale na pocet bitiek po dobu ktorych budete mat preimum bonus. Potom to mozem vypnut aj na par dni aj po dobu zaplatenia.

V tej hre casto plati ze kto ma premium tank (lowe, typ) tak to nevie hrat. Can pay - cant play.

Cakam strasne na fyziku, hra je onicom, stale o tom istom, obcas pridaju mapu a hotovo, ziadne nove mody. S fyzikou sa hodne zmeni gameplay tak to zas bude zabava.
  • melny
    Vůbec netuším
  • Tak to teda nevim. Mit takove stavy, bych fakt nechtel.
    Ja asi radsi zustanu u sveho osvedceneho modelu *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit