Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Záleží kdo za ten tier sedm hraje a jak s tím umí... On uvádí tier IX jako protivníka a toho s Tigrem nebo Jagdpantherem dokáži sejmout... Dokonce i tier X jde se sedmičkou zničit... *3* Jen to chce vědět kam střílet... *1*
  • Pokud ti to KV potkam na otevřenym prostoru a nemaš tam to dlouhy dělo tak tě s Pz4 rostřilim na 550-600 m uplně v klidu.Navic sse snim perfektně vidělava a když se zadaři da se stim rostřilet tank o dva tiery připadně dorazit aj 8 tier
  • pisu AAA hry, budgetovky nekupuju... a kdyz uz jsme u toho, tak na iphone a podobny nesmysly jich za 20€ koupis klidne 20....
  • *bez PA*
  • tak na betystu toho evidentne moc nevis - bez AC lez hrat v cete (2 lidi) az tusim od 0.6.7..
  • Jo jo bezne 7 tier (ne arty) nici 9 a 10 :-))))))))))))))) Bud jsi to vubec nehral nebo nejsi normalni
  • XorxoxTalarius
    Jenze to co tvrdite vy, chce skill :) A kdo nema skill ten breci ze nepritel si vsechno plati :)
  • Myslím, že se trošku pletete, skutečně vás nenutí si premium tank koupit, stejně tak vás nenutí si pořídit premium účet... to říkám jako někdo, kdo to dotáhl na IS 4 bez premium účtu a bez premium tanku (ano nyní mám jak premium účet tak premium tank). Jediné co musíte je na nahrání jedné hry s vysokým tierem nahrát jednu dvě hry s nižšími tanky... já třeba vydělával s T34-85 a SU-100... v průměru jsem dělal tak 20k kreditů čistý zisk na jednu hru... bez problémů jsem si za víkend hraní s těmito dvěma tanky (teda tankem a stíhačem) vydělal cca 1-2 miliony kreditů... (počítal jsem si to a byl jsem schopen nahrát 100-150 tisíc kreditů za hodinu hraní v průměru při hraní i za high tier). Takže když jsem o víkendu strávil nad hrou cca 10 hodin (počítám i pátek) tak jsem v pondělí měl o cca 1,5 mega víc... s tím se dá za měsíc vydělat na tier X.
  • Tato hra je dost o zkušenostech, můžete klidně válet s tier VII ve hře kde jsou IX tanky a na uživení tier VII neni potřeba premium :-) Premium je dobrej když se fakt chcete dohravat k top tierum a nechcete grindit penize a xp tak dlouho.
  • Z pohledu neplatiče, přesto poměrně aktivního hráče (hraju i jiné hry), si myslím, že pokud nehrajete ty klanové bitvy v nejvyšších „tier 9-10,“ můžete v klidu vařit do tier 8. Standardní bitvy jsou sice neustále „stejné,“ nové mapy přibývají velmi pomalu, ale zahrajete si dobře. Tedy za předpokladu, že se naučíte žít v bitvách, kde jsou často Vaši spoluhráči slabší článek. Aktivní hráč má / měl možnost nafarmit tank t34, z něhož se v nejbližší budoucnosti stane premium tank. Jestli ho nezmrzačí, uživím i tier 10. Jen nevím proč, když se na klanové bitvy nechystám, a nabyl jsem dojmu, že čím vyšší tier, tím nudnější bitva (výjimky jsou). Závěrem, pokud hru přehnaně nežereš, nesnažíš se být nejlepší Adolf na tankodromu, zahraješ si suprově i zdarma. To se zrovna o moc F2P hrách říct nedá.
  • Autor asi v klanovkách nikdy nebyl a nejvyšší tier tanku má 5? Co jsem pro tiscali kdysi psal, tak jsme museli o hře něco vedět a ne psát nesmysly. Nebo wargaying poslal nějaký prachy do klubové kasy?

"Důvodem je fakt, že dobře pracuje s prémiovou, placenou částí. De facto vás nijak extrémně nenutí ji využívat, ale zase ji nečiní nepotřebnou." HA-HA-HA. Kupte si dnes skvělý prémiový tank (který nutně potřebujete, chcete-li jezdit nagrindit a koupit T10, kterých pro CW potřebujete víc) a my vám ho za pár měsíců osekáme do nemožné podoby. Cvakejte jak mourovatí a zapomínejte na to, co jsme kdy slíbili, že bude....autor by si měl jít vykloktat...
  • No hra se tvari jako F2P ale pokud hru chcete opravdu hrat a to na nejvyssich tierech, tak se ze hry stava bezedna zdimacka na prachy, premko je nutnost, premiovej tank na kredity nutnost, goldova munice skoro nutnost v klanovkach a ted zivit minimalne 2 X tiery(nejlepe 3 X) do klanovek, jelikoz kdyz vas znici musite mit nahradu ...
    Jeden herni mod pro hrace kteri nehraji klanovky je uz pomalu k zbliti.
    Takze to shrnu, ocesali dosti velkym zpusobem vydelky kreditu misto aby se snazili hru vybalancovat, do hry komponuji hov*diny typu maskovani (samo zaplat) klaksony a jine nepotrebne blbosti a tak bych mohl pokracovat.
    Kdys v bete to jeste byla hra ktera zabavila na dlouhe vecery , jenomze dnes je to jen sprosta zdimacka na prachy a co na to vyvojari z WG ? neznam, neni bug, nejsme si vedom, jsou to jen Belorusti sasci.
  • Aha, já to pochopil tak že společně odpočítávali až po připojení do bitvy *5* Díky.
  • nevim taky hraju uz docela dlouho a nemuzu rict ze by ty 300stovky mesicne byla naka neuveritelna zatez na penezenku tak si holt nekoupite pytel travy nebo 3 cigara nebo deset piv..a halt kdyz jdu do prace tak si zahraju pouze dvojnasobky a je to nekdy nehraju treba tejden ale ze bych z toho mel nervy se rict neda..hlavne me prijde ze bez premka bych vysoky tiery jezdit nemohl mam totiz t-54 a i s premkem je ji dost tezky uzivit i kdyz mam naky zabiti poskozeniu a detekci vydelam treba jen 5000 :( zbytek mam vsechno tiery 6-7 a s tema se jezdi paradne nevim jak bez premnka to se me nikdy nestalo:)
  • no nevim hraju to od bety a v cete jde hrat celou dobu....jedine omezeni je v poctu hracu v cete.. 2 jdou vzdy ale 3 jsou uz jen s premium uctem...takze nevim .. ale co si o te hre napred neco zjistit :)
  • pokud kupujete premium tank tak je misto v hangaru v cene tanku... tank proste zabere novou pozici...
  • Jojo, celkem casto to tak delame v klanu s dvema/trema cetama, celkem casto nas to hazi do jedny bitvy (a taky casto proti sobe)
  • Tj naschval. Abys koupil premium a vyexpil to tak rychlejc. *15*
  • Hra mě baví, vydělávám slušně i bez premium účtu a asi bych do toho nešel. Jediný co se mi nelíbí je to, že válčím s tankama o tři stupně výš. Já jim ani nedokážu ublížit a oni mě daj na jeden výstřel. Když sem měl Tier 2 tak sem hrál s Tierem 4, tak sem se těšil, že až ho budu mít, tak to bude snadný s "dvojkama" a místo toho tam mám "sedmičky"
  • Lode muzou byt zajimavy, navyfield me bavil. Ale grindfest + pay to win me spolehlive nici iluze o kvalitnim hrani.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit