Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud uvidíte tuhle hru v regálu na prodejně, doporučuju jediné......RUUUUUUUUUUUN! :-D
  • Působí to na mně, jako reality show ... no uvidíme jestli pokus udělat něco jiného v sérii NFS nebude přešlap ..
    • Jazz
      Větší přešlap už udělat stejně ani nejde :)
  • I když mě série NFS přestala bavit u Carbonu, tak na jízdu ze San Francisca do NY jsem docela zvědavej. *5*
  • Mno od dob Underground vydavaji pomalu to same. Je pekny ze se aspon snazi nejak zakomponovat pribeh do popredi, ale jizdni stranka hry opet pres kopirak z minulych dilu...
    • a to cheš aby tamty auta litali? *1*
  • Hanzales
    Tak zatím jsem akorát hodně zvědavý, co z toho nakonec vyleze a jak se to bude hrát. Nějakou dobu nazpět už jsem nad NFS také zlámal hůl ve smyslu jeho předchůdců, ale musím říct, že krom Carbonu mne ty díly i tak bavily. Teď si třeba střihám iRacing Hot Pursuitem (na večer odreagovávačka dobrá, ba snad i skvělá) a shifty jsem taky přijmul jako pozitivní výplň. ale po něčem, jako bylo Porshe unleashed už se dá jen asi "stýskat"
  • Technologii, kterou mají k dispozici bych dal doruky úplně jiným lidem. Z takových počinů na mě dýchá "americká mentalita" až je to nehezké. Škoda že posledních asi 30 nfs je děláno pro 5+..... Aneb jak ze skvělého krále udělat šunt zaměřující se na prachy vytažené z rodičů tímto způsobem informačně krmeních US děcek. Už se stává tradicí každý rok komentovat ten samej guláš... NFS je prostě historie, nenávratně pryč.
    Námět není zas tak špatněj, ale gameplay alá whipeout + nitro + turbo + napalm + spikes + EMP + DEMENCE..................... r.i.p king :)
  • jízdní model, dobrá grafika, vyvážený protivníky a dobře zpracovaná kariera tolik stačí ke štěstí žádný kraviny tipu příběh, běhání po střechach nepotřebuju závodní hra hlavně musí dlouho vydržet ne ji dojet za dva dny udělat gran turismo 4 na na pc s grafikou odpovídající dnešní době tak udělaj líp (ty 4 hodinovky 12 a 24 hodinovky byli boží jedna chyba a všechno je v tahu ne jak dneska : projel si špatně zatáčku ?? nevadí přetoč si to *1* ) uznávám umělo to naštvat ale o to lepší pocit byl když ste to zvládli dojet.
  • Kdyby aspoň tolik netrvali na nálepce NFS. Jasně, je to zvučné jméno, které přitáhne lidi, ale tohle se na můj vkus až moc odštěpuje od klasických dílů. Působí to na mě dojmem, jako kdyby EA vydali hru FIFA: The Cricket, jen protože je název FIFA více v podvědomí hráčů.
  • michaliuz18
    a popritom si dame pauzu v hoteli, dotankujeme benzin opravime si auto a pokracujeme dalej, takto pri tom budeme sedet 3 dni a 3 noci kym sa dostaneme do new yorku :D
  • Stejně mě pobavuje, jak tu plno lidí zná celou hru a to viděli teprv trailer *1*
    • :) já viděl posledních asi 6 dílů takže i kdybych z traileru slyšel jen zvuk, přesně vím na čem jsem :)....
    • Tak vis jak, kdyz to bude stejne blbost jako poslednich 5 dilu, da to tem lidem co to kritizuji uz z traileru za pravdu, kdyz ne a nahodou to nejakym zazrakem bude skvela zavodni hra s perfektnim jizdnim modelem, dokonale odladena a na urovni Forzy nebo GT5 (jen na PC), tak z toho budou mit vsichni radost a bude to jen dobre.. takze win-win situace :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit