-
Tak jo. Jestli blackbox hodí do tohoto need for speed 3000 mil silnic tak ho koupím. Furt s tím machrují, jinak e-e. *16*
-
zrusil bych EA, tolik doku** her jsem jeste nevidel a ani videt nechci
-
Tuhle hru jsem předem zatratil.Stejně jako předešlé Hot Pursuit a jako to udělám u dalšího Nfs.Tahle série je mrtvá a už nemá čím překvapit.Idioti z Black Boxu tu hru pěkně potopili... *13*
-
az to bude v tescu za 200,- tak ne jako zavodni hra ale spis jako akcni relaxacka to muze byt stravitelne ... treba kdyz potrebujes zamestnat 5 letou dceru co ji bavi volant ... a uprime radeji priznanou mega arkadu jako RUN s hratelnosti Lotusu, nez nepovedeny, jakoze seriozni zavodeni typu Shift2, Grid ci Dirt2 ...
-
http://www.youtube.com/watch?v=W_p4BYHajAs
Vzpomínáte?:) -
-
jj tohle jeste delali lidi vyznavajíci styl "we love cars" namosto stupidnich idi*tu vyznavající "we love money and make bullhsit".... omlouvám se ale jinak to říct nejde.
-
-
jezis co jsme se toho s kamarady na zakladce naparili hodin ve splitscreenu, nejradsi jsem mel tajnou trat holywood kde sel hazet do cesty dinosaurus :D tenkrat jsem uprimne od srdce tvrdil ze je to nejlepsi zavodni hra co znam, to uz dneska o NFS rict nemuzu
-
-
-
NFS:Porsche - to byly absolutně dokonalé závody, které si i dnes s chutí zahraji!To co následovalo potom je odpad (ještě Underground byl vcelku obstojný). Je velmi smutné co se stalo s touto sérií.
-
-
5:Porsche tiež nebol ideálny i keď takisto som ho mal z NFS najradšej (autá mali prvýkrát pekne oblé pneumatiky, nie len valec s plochou textúrou na boku :) ). Ale trate tam boli široké ako štvorprúdová dialnica, že tam autá vyzerali ako hračkárske modely - s tým som sa nejak nevedel zmieriť a kazilo mi to dojem z hry.
-
zastavam se jeste NFS 6 ktere bylo poslednim dilem bez dnes uz vsudypritomneho nitra a se skvelym multiplayerem....UG1 i 2 bylo prijemnou zmenou ale kdyby clovek tusil ze je to zacatek konce :P...
-
Hrál sem jenom MW a ten mě jako arkáda neskutečně bavil tak se chci zeptat o co přesně de že tuhle serii tak nesnášíte?
-
-
Pokud te MW neskutecne bavilo pak si techto komentu vubec nevsimej. Tohle pisou lidi co znaji puvodni "opravdove" nfs, coz uz asi nepamatujes a nikdy jsi nemel zkusit, neni se cemu divit uz je to nakej patek a mladsi generace netusi...
Jako proti gustu zadnej... ale.... rikas bavilo te srazet benzinky, billboardy a stozary a nechat je padat na dotirajici policajty a zabijet je tim? a spoustu dalších cool věcí přímo souvisejících se závodama v rychlích autech?? :) .......................... :( -
-
V tý době mi bylo 15 :D a honičky mě pravda nebavily ale zbytek jo pokud vezmu v potaz že to je arkáda.
Mě jen zajíma co se tak na tý serii změnilo.
-
-
-
-
nejvic co se mi libilo tak bylo to video jak jede a ze skal se sype kameni a pada snich, a co je ohavne je to mesto a zablokovany ulice s ukazatelema kam mas jet
-
0:46 jak vystřižený z Matrixu *15*
-
low budget game asi jo ale od EA?
-
-
Low budget? Jede to na Frostbite 2 - nevím o žádné jiné hře (kromě BF3), která by používala tenhle nadupaný engine...
-
-
3000 mil v kuse? *1* *1*
-
-
pokud kilometr pred cilem vsichni predjedou jak musis jet znova *1*
-