Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    a pripravme sa na to, že i na ďalších 6-7 rokov sa 30fps etabluje ako štandard, takže ešte v roku 2020 budú ľudia s konzolami hrať hry s nižším framerate ako PC hráči na prelome tisícročia a dokonca i v skoro rovnakom rozlíšení !

Toto keby mi niekto v roku 2000 povedal, že o 20 rokov pobeží väčšina hier na 30fps tak by som ho bez váhania vysmial. Dnes sa už ale nesmejem...
    • walltar
      A to na PC už začíná přicházet 4K hraní ... Sice to ještě bude trvat, ale kdy 4K budou zvládat s touhle rychlosti konzole? Dalších 15 let?
      • del0
        PS5 bude propagovat 4K a 30fps. Realita = 1440p, 24fps. *15*
  • Ubohé to takhle argumentovat. Na to se nedá snad nic už říct. 30 FPS je snesitelný, říkám snesitelných!, možná jen u závodních her, ale u série AC je to blbost.
    • 30fps je dobry na sachy a mozna na retro hry
  • mám PS4 a Ubisoftu by som najradšej odtrhol hlavu...ked to dokazu ini, tak preco nie aj oni...to je len vyhováranie na neschopnosť
  • 30 FPS? To považuju hru za téměř nehratelnou.

Je to pech, že hned co vyšla nová generace konzolí, staly se v podstatě zastaralé. Ale chápu to. Cena konzolí musela být nízko a za takové peníze se prostě dost dobře nedá sestavit nějaký pořádný stroj. Jedině solidní optimalizace her to zachraňuje, ale stačí aby vývojáři "uklouzli" a bude problém s výkonem.
  • MickeyMutant
    "30fps je pro hru podle Ubisoftu jednoduše lepší, protože to vypadá líp."

"...ale důvody, které slyšíme teď, jsou pořád výrazně lepší a uvěřitelnější, než to, co vypustil z úst Pontbriand na začátku."

Jak může někdo, kdo hraje hry, píše o nich a má slušný přehled, napsat, že je něco uvěřitelnějšího na tom neskutečném blábolu, že 30 FPS je "lepší" než 60 FPS? V jakémkoliv vesmíru. Adame Homolo, není. Je to prostý technický downgrade. Kdyby se ten člověk z Ubisoftu omezil na výrok, že rozdíl mezi 30 a 60 FPS u AC není až tak velký a byl obětován třeba ve prospěch dalších technických aspektů, tak je to věc subjektivní a k diskuzi. Pokud řekne, že 30 FPS vypadá líp a filmověji, je to PR kikot. A už vůbec nevím, co si mám myslet o těch, kteří jsou "od fochu" a žerou mu to.

TLDR: 60 FPS > 30 FPS v naší Galaxii i ve všech přilehlých vesmírech
    • Overwatch
      Uvěřitelnější na tom je to, že pro hru typu AC 30fps může klidně "stačit". Respektive není to tak žílytrhající, jako kdyby běžel multiplayer CoD ve třiceti. Jen pro upřesnění, protože jsme se asi nepochopili - já mám na mysli uvěřitelnost těch jejich řečí, sám osobně jsem do textu nikde nenapsal že můj názor je 30fps > 60fps (není). Jeden pantáta z Ubi tvrdí že to je filmovější, druhý tvrdí že to mají kvůli technické stránce věci a třetí tvrdí(l) že to je kvůli tomu aby nebyly řeči. Já tvrdím že bych preferoval 60, ale když zrovna u Assassína bude 30, tak se z toho nezblázním.
      • MickeyMutant
        Vím, že jsi nevymyslel 30 FPS > 60 FPS, že jsi citoval Ubisoft. Tvoje preference a nároky při hraní Asasína (30 FPS nevadí) vůbec teď nechci zpochybňovat. Nad čím se hluboce podivuju je fakt, že podobnou do nebe volající blbost (30 FPS je lepší, filmovější) přejdeš bez mrknutí oka a nakonec k jeho absurdnímu prohlášení připojíš doušku, že tohle vyjádření je "lepší a uvěřitelnější" než jeho původní blábol o sjednocení rozlišení kvůli zamezení diskuze.

Z toho je mi smutno.
  • Pochopitelně bláboly a mazání čehosi kolem huby (med to neni), co zapáchá. Něco podobnýho kdysi blábolili i hoši vývojářský pod tlakem hochů manažerskejch ve "slavný" ÍEJ, když tvrdili, že ten jejich ultra high engine nezvládne žádné PC. No a letos FIFA 15 ejhle s enginem Ignite pro "nextgen" krabičky přišla na PC, nikde žádný problém, hra vypadá snad lépe než na krabičkách... co dodat.

Zkrátka stejný scénář jako snad u 99% slavných herních sérií. První díl vyjde na PC. Přinese něco revolučního, neokoukanýho. Má to zajímavou hratelnost nebo nápad. PC značce série defacto udělá jméno, no a pak se od druhýho, přinejlepšim od třetího pokračování na PC platformu a její komunitu s*ere z vysoka a všichni se jen soustředí na ty rádoby nextgeny.. Kolik těch sérií bylo? AC, COD, GTA, a tuny dalších. smutně vtipná situace *1*
    • Jak říká kolega Sidney, o rok dřív na konzolích. Takže tímto už na to může pokálet pejsek.
    • S celým příspěvkem rozhodně polemizovat nebudu, ale AC rozhodně nevyšlo první na PC. Od začátku to bylo stejné jako u každého dalšího dílu, tedy nejdříve konzole a o nějakou dobu potom na PC. Dokonce mám dojem, že jednička tehdy vyšla na PC až po novém roce a oproti konzolovým verzím tam přibylo jen pár vedlejších úkolů navíc, protože už stihli zareagovat na stížnosti na repetivnost.
      • Díky za postřeh ohledně AC. Už je to pár let, člověk zapomene.. čestná výjimka a omluva Ubisoftu. V tomto případě se na PC komunitu kálelo hned od začátku *5*
  • Ristoro
    Proboha proč :((((. Tohle je ta největší hovadina, co se rozšířila. Chci vidět toho idiota, co to vyslovil jako první... Pochopím když mi to sem tam dropne na 20 - 30 fps, ale hrát stabilně ve 30fps, jakoukoliv hru, kde je tolik pohybu, to je totální hov4dina.
  • JustinBieber
    30FPS je nuda
  • megaUltraLOL. welcome in next generation :DD se po*Eru.
  • misho8723
    Och bože zase toto obhajovanie toho, že prečo konzoly nestíhajú na väčšinu hier a preto musia bežať v 30 fps a treba to obhajovať.. keby v pohode stíhali 60 fps, tak by zase vývojári vychvaľovali do nebies aké je to skvelé hrať v plynulých 60 fps... škoda, že vďaka tomuto trpia aj PC verzie hier, napríklad ako The Evil Within
    Takisto toto obhajovanie nemá zmysel ani pri "filmových" hrách.. hry sú hry, filmy sú filmy... pre filmy je úplne v pohode 24 fps, 30 fps pre hry je prinajlepšom ok, ale istotne nie ideálne a je jedno o aký žáner hier ide

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší