Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    30 fps je rozhodně lepší když ty vaše "next-gen" systémy nezvládají stabilní 60, protože skákání třeba o 20 fps je znatelné a naprosto to kazí zážitek. Na druhou stranu nevím, koho se snaží tímhle přesvědčit.

To, že si konzolisti nechají kálet na hlavu je normálka, protože nemají moc na výběr. Ale tady ty PR kecy jak je to úžasné by si mohli lidi nechat. Co takhle vyvinout hru na 60fps 1080p a potom nechat lidi v options změnit to na 900p 30fps, pokud se jim to víc líbí?
  • del0
    30FPS by teoreticky na některý hry "stačilo", ale muselo by to být stabilně, nikdy to nesmí klesnout pod 30, jinak je to v řiti.
  • Já chápu, že HW next-gen konzolí opravdu není nic převratného a spoustě vývojářů se navíc ještě nepodařilo z nich vytáhnout maximum, ale ať sakra nepoužívají tyhle debilní výmluvy. 30 FPS na hraní v pohodě stačí, ale rozhodně to není lepší než 60 FPS a nejde o žádnou výhodu, takže by mohli prostě přiznat nedostatky na straně SW či HW a přestat oblbovat hráče takhle stupidní výmluvou.
  • Jack1947
    Furt lepší než bejt natvrdo locklej v pc portech, *3* , njn no co se dá dělat nemůžeme mít všechno že. *4*
  • Asharak
    Tak na AC podle mě v klidu. I jak jsem měl slabší komp a druhyAC jel na 25-40 to vypadalo dobře. Skyrim se s VSync a 30fps hraje díky těm oku 'zpomaleným' pohybům celkem dobře. Po tom, co jsem si zvykl, že to není přesné jak v csku, se mi to i líbí, asi ze mě bude low fps fil za chvíli ._. Ale každé hře sedí jiné fps, takže by mohli mít pravdu. Jen není dobré ji nějak nutit všem.
    Ale kdo dokáže nabítnout volbu mezi více variantama že *7*
  • C-BEAM
    prečo 30 ? práve filmové fps je predsa 24, nie ? *7*

samozrejme oni vedia, že je to bullsh*t ale takisto vedia, že majorita im to zožerie. A buďte si istý, že o výkon konzol tu nejde, aj keby boli 2x výkonnejšie tak by výkon vrazili do lepšieho vizuálu a furt by sme boli na 30. Vizuál predáva, fps nie ... a dokým si konzolisti nevydupú vyššie framerate tak to aj zostane.
  • Vymyvani mozku vesele pokracuje a nadsene meceni ovecek se stupnuje
  • Jack1947
    Když už tak 24,5 nebo 23,9 25 je zase trochu moc.
  • Asharak
    Aby za chvíli fakt nedopočítávala 200fps jako dopočítává 1600Hz *1*
  • vonTossis
    nebuď směšný *4*
  • jasne, pc-hráčum bude radši nevolno pri 60fps než aby uznali pravdu.
  • vsak jo i Ultra HD 4K na konzoli rozjede sice jen 1fps, ale zbytek dopocita chytra TV a kdyztak ji pomuze server v cloudu *14*
  • Zase tahle pitomost už se fakt probuďte při 30FPS je dost znatelný input lag takže ne.
  • victor
    Pochybuji o úmyslu , ale spíš v tom vidím hranici minimálního framerate pod kterou už prostě jít nemůžou , pokud si chtějí na nextgen konzolích udržet "filmovou" komplexnost scény .
    Neříkal tu snad již někdo hodně dávno , že grafický výkon AMD APU bude konzole výrazně limitovat ?

" ...900p a 30fps .... a .. jsou rádi, že toho u AC: Unity vzhledem ke komplexním systémům, spoustě NPC a obří Paříži dosáhli.
    O filmovém vzhledu, který řešil například Alex Amancio, nepadlo na blogu ani slovo ..... "
  • nakoniec dojde max a povie ze jemu fps dopocita samsung tv. lebo je "smart" :D
  • tedy jen co se framerate tyce *2*
  • rovnou mohli rict ze 25fps konzolakum staci! Hry pak budou mit filmovou kvalitu *3* *1*
  • nj, co ine konzolistom ostava. len trepat hovadiny ze 30fps je lepsie a ze oni rozdiel nepoznaju...taktiez ani fps dropy nepoznaju. zachvilu dojdu ze najlepsie je 10fps.
  • nojasne a proto se prodavaji speciali herni monitory bezici na 120Hz a neni to rozhodne jen na hry ve 3D
  • uz sa v tom jednotlive oddelenia ubisoftu nejako zamotali :) a dolezite je pritom len to aby to nesekalo.. end of story

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit