Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ubohé to takhle argumentovat. Na to se nedá snad nic už říct. 30 FPS je snesitelný, říkám snesitelných!, možná jen u závodních her, ale u série AC je to blbost.
  • mám PS4 a Ubisoftu by som najradšej odtrhol hlavu...ked to dokazu ini, tak preco nie aj oni...to je len vyhováranie na neschopnosť
  • Jak říká kolega Sidney, o rok dřív na konzolích. Takže tímto už na to může pokálet pejsek.
  • 30 FPS? To považuju hru za téměř nehratelnou.

Je to pech, že hned co vyšla nová generace konzolí, staly se v podstatě zastaralé. Ale chápu to. Cena konzolí musela být nízko a za takové peníze se prostě dost dobře nedá sestavit nějaký pořádný stroj. Jedině solidní optimalizace her to zachraňuje, ale stačí aby vývojáři "uklouzli" a bude problém s výkonem.
  • S celým příspěvkem rozhodně polemizovat nebudu, ale AC rozhodně nevyšlo první na PC. Od začátku to bylo stejné jako u každého dalšího dílu, tedy nejdříve konzole a o nějakou dobu potom na PC. Dokonce mám dojem, že jednička tehdy vyšla na PC až po novém roce a oproti konzolovým verzím tam přibylo jen pár vedlejších úkolů navíc, protože už stihli zareagovat na stížnosti na repetivnost.
  • MickeyMutant
    "30fps je pro hru podle Ubisoftu jednoduše lepší, protože to vypadá líp."

"...ale důvody, které slyšíme teď, jsou pořád výrazně lepší a uvěřitelnější, než to, co vypustil z úst Pontbriand na začátku."

Jak může někdo, kdo hraje hry, píše o nich a má slušný přehled, napsat, že je něco uvěřitelnějšího na tom neskutečném blábolu, že 30 FPS je "lepší" než 60 FPS? V jakémkoliv vesmíru. Adame Homolo, není. Je to prostý technický downgrade. Kdyby se ten člověk z Ubisoftu omezil na výrok, že rozdíl mezi 30 a 60 FPS u AC není až tak velký a byl obětován třeba ve prospěch dalších technických aspektů, tak je to věc subjektivní a k diskuzi. Pokud řekne, že 30 FPS vypadá líp a filmověji, je to PR kikot. A už vůbec nevím, co si mám myslet o těch, kteří jsou "od fochu" a žerou mu to.

TLDR: 60 FPS > 30 FPS v naší Galaxii i ve všech přilehlých vesmírech
  • Podle tvojí logiky by mi měl asi vytýct mozek z uší, když hraju CS:GO při 400-500 FPS na 144 Hz monitoru. *15*
  • Pochopitelně bláboly a mazání čehosi kolem huby (med to neni), co zapáchá. Něco podobnýho kdysi blábolili i hoši vývojářský pod tlakem hochů manažerskejch ve "slavný" ÍEJ, když tvrdili, že ten jejich ultra high engine nezvládne žádné PC. No a letos FIFA 15 ejhle s enginem Ignite pro "nextgen" krabičky přišla na PC, nikde žádný problém, hra vypadá snad lépe než na krabičkách... co dodat.

Zkrátka stejný scénář jako snad u 99% slavných herních sérií. První díl vyjde na PC. Přinese něco revolučního, neokoukanýho. Má to zajímavou hratelnost nebo nápad. PC značce série defacto udělá jméno, no a pak se od druhýho, přinejlepšim od třetího pokračování na PC platformu a její komunitu s*ere z vysoka a všichni se jen soustředí na ty rádoby nextgeny.. Kolik těch sérií bylo? AC, COD, GTA, a tuny dalších. smutně vtipná situace *1*
  • Ristoro
    Proboha proč :((((. Tohle je ta největší hovadina, co se rozšířila. Chci vidět toho idiota, co to vyslovil jako první... Pochopím když mi to sem tam dropne na 20 - 30 fps, ale hrát stabilně ve 30fps, jakoukoliv hru, kde je tolik pohybu, to je totální hov4dina.
  • Jack1947
    To ovšem nikomu nelze brát a s těmi exkluzivními tituly více než souhlasím... ted brát konzoli tak akorát ten co neví co s penězi nebo jí potřebuje mít dříve... to před léty sem měl tak PS2 (tuším ještě před vydáním v čr) jenže byli jiné nároky a tedhá jsem neměl pc a bylo mi taky o 10-11let méně.

Takže exkluzivky a hry vůbec mě netrápily...
  • JustinBieber
    30FPS je nuda
  • walltar
    Problém je, že třeba pro mě není těch exkluzivit dost abych vůbec přemýšlel o konzoli. U minulé generace konzolí si vzpomenu tak na 5 her, u kterých mě mrzelo, že si je nezahraju ... Což je cca jedna hra za rok.
  • walltar
    A ty si myslíš, že někdy nové konzole pojedou ve větším rozlišení a z vyšším FPS? Jo možná trošku zlepší kvalitu ale nemají výkon na to aby něco zvedali. Ten systém jako takovej na to prostě nemá. Normální bylo, že nově uvedené konzole překonávali PC ... To co pustili teď nepřekoná nic. Má to horší grafiku už teď. A ještě to jede na 30FPS ...
  • Jack1947
    Jo, protože si zaplatily časovou exkluzivitu že... i tak to hodně lidem nedá spát. *2*
  • megaUltraLOL. welcome in next generation :DD se po*Eru.
  • Jack1947
    Jak jsem psal ty kecy neřeším, a ano třeba jo je to možné uměli to i X360/PS3 u nějakejch her a navíc mne stačí... ano jsem méně náročný takže mi stači třeba i méně no.
  • species
    na druhou stranu maji celkem super exkluzivky, to microsoft a sony zvladani skvele. Sony zaridilo ve svy dobe GTA, Microsoft ted Tomb Raidera.
  • species
    No pockej snad si nemyslis ze se vykon soucasnych konzoli nejak magicky zvedne aby zvladaly 60fps?

Problem je v tom ze X360 a PS3 byly v dobe vydani docela dela, tyhle zaostavaly uz v dobe oznameni!
  • Jack1947
    Tak není určena lidem co mají přehnané nároky no... v tom tkví asi hlavní problém a ne neobhajuji konzole.
  • Pretoze ubisoft. Oni su majstri dristov ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit