Přejít na výpis diskuzí
38 Studios všechny propouští, Amalur je propadák
25.5.2012 | Adam Homola
72 příspěvků
-
Nééééé *13* *9* Je to skvělá hra a čim dál jsem ve hře tim víc mě to baví.
-
Hra není špatná, ale chybí jí hloubka, která by dokázala vtáhnout. Jedním z problémů je podle mě grafický styl, který neodpovídá příběhu. Nemám nic proti barvičkám, např. prostředí nového Diabla se mi až na nějaké lokace líbí. Příběh Amaluru je temný a navzdory tomu, jaké se v jeho světě dějí věci, tak se hráč pořád kouká na roztomilé a veselé barvičky, potvůrky atd. Tím pádem se příběhu nedá věřit a už je to jen rubačka stále stejných potvor dokola. Druhým problémem je "sociální" vývoj postavy. Splním tři questy a hned jsem "velitel" elfů?... wtf? Občas mi přišlo, že je Amalur pro osmileté děti.
-
-
roztomilé a veselé barvičky, potvůrky? To si hrál jenom začátek? kdy si zam zabíjel ty malé rarachy. Tak v polovině začneš kosit zrůdy jak z hororu. *3*
-
-
Přesně tak. Kdybych některé z niskarů potkal v temné uličce, tak by na mě ani nemusel zvednout pařát, skácel bych se na místě.
-
Hru jsem dohrál celou a žádná potvora mi nepřišla jak z hororu. Možná ten chodící strom by ještě ušel, ale ať už šlo třeba o ty červené "obry", tak pořád vypadali tupě a směšně. Nemůžu si pomoct :) Hlavně se ale v průběhu celé hry potvory opakovaly a bylo jen minimum nových.
Hodně se mi líbilo outro a je velká škoda, že podobně tajemnou a záhodnou atmosféru neměla celá hra.
-
-
-
Hehe, už zbývá jen vyhlásit bankrot a zaplatit firemní vklad.
A jede se znovu od začátku. *1* -
Prostě a jednoduše zde selhal ekonomický plán.
Nechápu jak mohli udělat hru, které se muselo prodat 3M kopií, aby se vůbec zaplatila.
Navíc to byla neznámá firma, neznámá hra a nebyla postavena na známém univerzu.
Pochopím, když třeba Bioware potažmo EA narvali spousty prostředků do SWTOR.
Přeci jen jsou to známé společnosti, SW univerzum přitáhne spousty lidí a také pro nás připravili slušnou mediální masáž.
Krom toho takto velké studio může trochu riskovat a neúspěch ho nepoloží.
Tady to kluci holt trochu přepálili a tým o 300 lidech pro tvorbu akčního third person RPG mi přijde jako hodně přehnaná záležitost.
U Diabla 3 takový tým pochopím, páč 1M předobjednávek zajistí už jen samotné jméno :)
Nemyslím si tedy, že je to špatná hra, ale absolutně to nezvládli po rozpočtové stránce. -
a to vsetko koli drbkom co si stahuju hry cez internet a myslia si aky su sikovni a este to aj ofrflu ze to bola blbost. ktovie ake hry by sa dnes vyrabali keby sa nedali stahovat. v strede 90tich rokov nemali vsetci internet a ani len cd napalovacky a aki sme boli vstci ohureny z tych hier. teraz sa musi vyvojar bat aby koli tomu co ho bavi neskoncil na ulici ako potulny gitarista. potom ze ubisoft vymisla stale nejake ochrany.
-
-
k*k*t
-
Ty jsi dobrá trubka:
- Dnešní distributoři mají piráty někde, spíše jim vadí bazary
- Před dvaceti lety se vyráběly daleko zajímavější hry než dnes, kdyby se hry nedaly pirátit, tak tady máme 3x tolik shitoidních klonů Call of Stupid než dnes
- V 90tých letech se prodalo daleko méně her než dnes, v poměru k platu stály daleko více a originálku neměl skoro nikdo
- Kdyby vývoj každé ptákoviny nestál desítky milionů dolarů, čtyři spisovatelé se nezúčastňovali vymýšlení nadmíru inovativních dialogů typu "I'm out of ammo" a marketing nesežral polovinu nákladů na vývoj, tak se vývojáři nemusejí bát o místa -
V polovině devadesátejch let se warezilo MNOHEM víc než dnes. Třeba ve východní Evropě se skoro nic jinýho než warez ani nehrálo a nikomu na tom nepřišlo nic divnýho.
-
-
Na to jak se ta hra hrála a jak vypadala by 3mil čekal jen optimista, možná dokonce snílek. Soudím dle dema, které mě odradilo. Pokud plná byla o něčem jiném, tak se moc omlouvám. Ale já pokud je demo, tak si hru podle ní kupuji a pokud zvolili šoatnou část do dema, je to jejich problém. Hlavně je vidět asi obrovský rozdíl v hospodaření - CD Projektu stačí 1,5M a jim ani 3M a podoba výsledného produktu se nedá srovnávat
-
skoda
-
Reckoning je parádní hra s perfektně vymazleným soubojovým systémem a stylovým zabitím draka na konci kdy mu vletíte do huby a rozjebete ho zevnitř.:) reckoning kromě side questu, které se po 40cti přestal dělat sem si to užíval od začátku dokonce. Třeba narozdíl od známé značky Elder Scroolls s podtitulem Skyrim, který sem nudou smazal po hodině.. a ten měl velké prodeje. Takže jak se tu píše, když nemá hra velké neprodeje neznaméná, že je špatná.
-
To uz asi zadna GOTY verze (s vsemi DLC) nevyjde ze?
-
-
Ale predpokladam (dufam) ze ju z predaja nestiahnu, takze ked konecne dorazia letne zlavy na Steame, bude zlacnena aj s datadiskami.
-
-
Asi je tu spousta lidí, kterým se hra líbila. Já si ale taky myslim, že ta hra by měla ohromnej úspěch tak před 8-5 lety, dneska takový hry šanci nemaj. Doufal jsem, že kdysy Ghotic II určí hranici....bohužel se stal nepřekonanou legendou. Nevim, kolik z vás si tu vydělává, ale je jen hrstka her, který stojej za mé vydělané peníze.