Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stormangels
    Za všechno můžou piráti.
    A podle dema co jsem hrál mě to nebavilo a asi nejsem sám,bohužel.
    A ano taky si myslím že do toho daly nějak moc peněz a uplně zbytečně.
    • 1LordBlackadder
      Za všechno může lidská iracionalita v rozhodování.
    • Minimálně za jednu neprodanou kopii (tj. můj případ) může kombinace příliš vysoké ceny a přítomnosti sračk* jménem Origin. Hru jsem ani nestahoval, nedohraných klasik mám doma ještě dost.
      • KoA nepotrebuje Origin, staci Steam, sam jsem to tam koupil.
        • Jako sběratel mám na mysli u nás prodávanou krabicovku, ta se obávám obsahuje navíc i GFWL.
          • Neobsahuje, krabicová verze je Origin only (nebo se tak aspoň tváří). GfWL v Amaluru není.
        • To je prašť jak uhoď.
  • Tomu sa hovorí neefektívne nakladanie s výdavkami :D
  • Alex81
    Zapomeň na něj Scotty, kdyby byl dobrej, tak by žil.
  • Amalur je propadák
    .Ooo jaké to prozření.to tu ví každej druhej hráč.
    • Koupil jsem si to, dohrál jsem to, nebylo to tak špatné ... trochu jako WOW grafika pod steroidy, jen bohužel po čase to bylo moc na jedno brdo a konec jsem jel už jen proto, abych věděl, jak to dopadne.
    • No nevím. Přes milion prodaných kusů a metacritic 80 tomu bych propadák neříkal. Spíš to nezvládli po finanční stránce.
  • montatatana
    Jako kdyby to nebylo jasny od prvniho gameplaye... :))

//sry, sem si nemohl odpustit :)
    • Krtecek-GT
      Myslíš, že když se hra neprodává, že je automaticky špatná?
      • Přes milion prodaných kopií.... U Zaklínače 2 se podobné číslo hodně oslavovalo. Spíš bych řekl, že brutálně překročili rozpočet.
        • Jenomže Zaklínač 2 bylo pokračování zavedené značky a borci jej netvořili v týmu o více než 300 lidech za desítky milionů dolarů.
          • No tím spíš je to úspěch, že nezavedená značka udělala prodeje přes milion. Museli drsně překročit rozpočet a pak doufali v zázrak a nebo měli hodně velký oči.
            • Nejde o to, jestli je ekonomický úspěch prodat něčeho milión. Jde o to, jestli je ekonomický úspěch prodat něčeho milión s tím, že na každé kopii vyděláte 20 babek nebo s tím, že díky obrovským fixním nákladům na každé kopii pod tři miliony nevyděláte nic.
      • Ja teda po vyzkouseni dema mel pocit ze je spatna.... dokonce docela hodne spatna ale recenzentum se obecne vcelku libila.
  • Trol.diskuzni
    A to se o tom přitom bavili zrovna v podcastu...
  • Takže stejný osud jako Ritual Games. Sins Emergency se taky zaplatilo, ale bohužel majitelé firmy měli velké plány a holt první epizoda pokračování starého Sins už nedokázalo utáhnout vývoj dalších tří her (Sins Episode II plus dvě další). Autoři si pak si stěžovali na piráty, že kdyby kupovali, tak přežili a byli tu tři další hry. No prostě velké oči a hra zas taková bomba nebyla. A nepomohla ani propagace s modelkou jménem Bianca Beauchamp, která na E3 představovala Elexis (ne, postava ve hře nebyla vytvořena podle modelky, ale modelka měla tak dobrý cosplay obleček).
  • chlapci sa prebocitali ale hra to bola dobra. holt moc cakali od noveho titulu. ale cakat ze sa preda tolko kusov kolko cakaju tvorcovia mass effect 3 je odvazne.
  • hra byla zajimava ale dojela bohuzel na stereotyp mlaceni neni vse i kdyz co treba takove Dark Souls (na to se hodne tesim)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit