Přejít na výpis diskuzí
3D helma Oculus Rift ukazuje, jak se s ní hraje Team Fortress 2
4.4.2013 | Ladislav Loukota
99 příspěvků
-
samozrejme, ze nevykasleme na realitu. ked tak, tak nas nahradia autonomni roboti ktory sa o nas budu starat. Kde je problem? (nehovorim, ze nie je.)
-
Vypada to zajimave, ale co pozoruji tu hru, tak v tom nevidim nic prevratneho, dobre nastaveny 6DOF TrackIR s hrou ktera to poradne podporuje, je v podstate to same, akorat oci mate furt na monitoru, a tady ne.
Ale rozhodne bych si to skusil. -
No samozrejme ze muzes do hospody ale budes pak chtit? V době kdy pride socialni hra kerouz uz muzes prozivat protože tam muzes bejt? A budou tam hospody a podobne? To ceho se bojim je ze realnej svet se zredukuje postupem casu na většinu lidi kery budou porad pripojeny kabelem do jiny vesely pseudo reality a svůj skutecnej život zreadkujou na bunku v cinzaku 2x2 metry kde bude postel komp a automat s nutricni stravou. A tim samozrejme utrpí realny prostředí vsem protože uz nikoho nebude zajímat.
-
Tak třeba tohle je budoucnost, kterou sem vždycky chtěl ... použít mozek jako rendrovací zařízení. On je si všechno schopný udělat sám, jenom mu člověk musí dát správné signály, přes správné nervy. (Hodně zjednodušený pohled na věc)
A to odříznutí od reality ... nejde o to tak trochu při hraní her? Pokud chci realitu můžu jít do hospody, pokud zapínám hry, tak mě většinou o realitu moc nejde. -
ja nevim není uz to trochu moc ? mam pocit ze budoucnost je uz dneska este si veme sluchátka a je kompletne odstrizenej od reality. jak daleko to ma od kabelu do mozku kerej udela to samy, myslim eticky ne technicky.me osobne to prijde zvlastni. nerikam at si kazdej poridi a dela co chce ale na me je to uz pres caru. kde to skonci? je todle opravdu budoucnost jaka by mela bejt?
-
Bolest krku a hlavy zaručena
-
jak rychle se po tom slepne? :D
-
a přesto to pohodlné je - díky velmi nízké váze .. největší problém tohohle developer kitu je především nízké rozlišení a přirozeně neexistence her, které jsou od skreče dělány na něj - existují pouze tech dema a u těch je zážitek násobně lepší, než u přizpůsobeného TF2
-
nemá to skoro žádné spoždění, to co vidíš tadyhle na videu neodpovídá realitě ..
-
Ze by kvuli jednodussi implementaci?
-
Tohle ve spojení s nějakým vesmírným simulátorem bude paráda. Star Citizen by je měl podporovat ... to potom souboje z kokpitu budou parádní. Ale je to jedna z věcí, kterou bych chtěl před koupí zkusit protože bych řekl, že to zrovna levné nebude.
Celkem by mě zajímalo jak nakonec bude vypadat ten jejich finální produkt, protože když si vemu jaké displeje se dneska dávají do telefonů tak jak s velikostí tak s rozlyšením snad nebude problém. -
Proč by někdo odmítal 3D brýle? Já sem dostal dvoje k TV a když si je nasadím, tak po minutě ani nevím, že je mám.
-
ja vam nevim...lide odmitaji nosit 3d bryle a ted by si meli brat na hlavu helmy?
-
Na takové super věci zkoušet takovou blbost jako TF 2
-
Podle mě je to bomba... ještě si zahrát něco jiného než team fortress 2, stejně celkově musí to být super... nějáký horor na to by byl zajímavý třeba *3*
-
Keby ma s tymto na hlave pristihne mama v obyvacke tak si o mne pomysli ze som bud blazon alebo mentalne retardovany jedinec :D
-
hipsterske okulare - mne staci trackIR a hotovo
-
a jste to vypada ze to ma pekny spozdeni
-
Nevypadá to dvakrát pohodlně.