Přejít na výpis diskuzí
3D helma Oculus Rift ukazuje, jak se s ní hraje Team Fortress 2
4.4.2013 | Ladislav Loukota
99 příspěvků
-
Třeba taky lidi, kteří se snaží normálně diskutovat a kretény, jako ty k ničemu nepotřebují.
-
tvůj komentář dokazuje pouze to jak malou slovní zásobu předpubertální děti mají *5*
-
Všichni? To mluvíš za těch pár zbabělců co se s pleskoslavem plácaj po zádech jak dobře setřeli každýho kdo náhodou má jiný názor?
-
a asi jsi nepochopil (použiju teď tvůj styl psaní). Kdyby jsi více přemýšlel, tak by jsi věděl, že by jsi byl ignorovaný jen pro ty, co by si tě do toho ignore listu dali. *3*
-
Ty by jsi si dal do ignore nás, my všichni tebe, a byl by klid ;o)
-
Jako bych viděl scénu protestujících v Deus Ex... Born as human, die as human. Osobně jsem naprosto proti myšlence hrát roli "všemohoucího"
-
Souhlas. Já už se nemůžu dočkat! *1*
-
Pokud by to blokovalo příspěvky hlupáčků co nesnesou cizí názor tak proč ne. To by tady ale kromě mě a pár dalších slušných přispěvatelů nic nezbylo. Obzvláště šaškoslavovy kydy už by si nikdo nepočetl
-
čobol plz
-
Já bych do toho šel hned. Vyjde to levněji než tripple screen a na závodění to bude podle mně úplně masakr. Určitě by na tom byla nejhustší nějaká hra typu Dear Ester, s hodně částicovými efekty, kdy člověk chodí, kouká kolem a kochá se :) Ale po třoše zvyku myslím, že i FPSka se s tím budou hrát parádně. A Pokrok od VFX1 vidím hlavně v tom, že to má fakt rychlé odezvy a dobře nastavenou a vychytanou optiku. Tohle už by mohlo pomalu otevřít dveře do světa VR. Pak nějaké ty rukavice, zavešení v popruhu, no ještě zažijem věci, to vám řikám :)
-
Na toto sa hodi slogan: NO LIFER- preskrtnute a miesto toho napisane NEVER EXISTED
crabik- ty si co za zkurvy syna co uraza ludi a ty dvaja co ti dali plusko to su niaky pdobny ako ty co? Dufam ze odpises ked si taky chytry ty koktko.
P.S. A ak by chcelo tiscali tento comment dat prec, tak ja som tuto valku nezacal :D -
Vypracované krční svaly se stanou jedním z poznávacích znamení hráče *1*
-
A ty si niaky mudry skurvy syn co uraza ludi co?
-
Asi tak nejak. Keď sa človek pohodlne oprie, tak s tým 2 hodinky i viac vydrží, ale keď má pri tom pohybovať hlavou hore-dole a sprava-doľava aby ovládal svoj pohyb...
-
Takéto veci sa už dávno predávajú, problém je, že stoja okolo 1000 eur. A viac.
Mal som možnosť asi pred rokom skúsiť podobné okuliare od sony a poskytuje to neskutočné ponorenie do deja a dokonalé 3d... ale za tisícku som si radšej kúpil 3d projektor. Obraz nie je taký dobrý, to je jasné, ale môj pohyb nebol ničím obmedzovaný, v 2d má fhd rozlíšenie a filmy na tom môže pozerať celá rodina.
No a k tomu snímaniu pohybu a ovládaniu otáčaním hlavy - rovnako to nie je nič nové (trackir) na trhu a je to tá najväčšia blbosť, čo môže byť pri hraní, ak teda nejde od základu o nejakú "pohybovú" hru. Únava pri hraní príde veľmi rýchlo a v tomto prípade nie z "3d efektu." -
HEj ale tohle není špatný nápad ... Games dejte se do toho ... taková jednoduchá ignore funkcička by se hodila. *15*
-
To přece nemůžeš srovnávat.
-
Jo to asi určitě ... Takové zažízení podle mě nebude na dlouhé hodiny hraní ani moc stavěné. Řekl bych, že to bude víc namáhat oči ... přirovnal bych to ke čtení malého textu, člověk to musí dát blíž k očím a když potom zvedne hlavu tak očím trvá, než zase začnou ostřit pořádně. Takže to vidím, na hraní s častýma přestávkama, aby si jak hlava tak oči odpočinuli. Pokud vím tak ani klsické 3D není moc vhodné na několikahodinové hraní.
-
Přirovnal bych to k čelovce. Člověk ji může mít dlouhé hodiny, ale pohodlně se s tím rozhodně cítit nebude. *15*
-
Jsem správně na herním webu? Na co si vlastně stěžuješ? Že hry budou "až moc" pohlcující? Že ta dlouho vytoužená "virtuální realita" je opět o kousek blíž a navíc přístupná široké veřejnosti? *8*
Mimochodem, jaká budoucnost by podle tebe "měla být"? Zastavíme vývoj a už dál nepůjdeme, protože už by to bylo "trochu moc"?