Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Hej počkat ... já s tvým názorem nemám nejmenší problém. TF2 nemám rád ... já sem proti tvojí osobě jako takové.
  • walltar
    Tak ve vesmírném měřítku je široko a daleko celkem dost neprozkoumaného prostoru. *1*

Ale třeba tuhle planetu nezničíme ... teoreticky můžem začít těžit tam, kde se nedá žít. Fosilní paliva jako takové můžou být brzo minulostí a potom všechno co je tady je i na asteroidech takže už nebude potřeba ničit další planety.
  • Hanzales
    Taky si říkám, že jsme chytli zajímavou dobu :) Ad ten náš šutr, pokud ho fakt jednou zničíme, mám trochu strach, že stihneme expandovat do vesmíru a zničíme těch šutrů víc :) O to větší blbost v tom ničení naší planety je, že další tak krásná široko daleko není...
  • Jediny zasadny problem co som si vsimol pocas videa, ze pit pivo s plechovky pocas hrania moze byt problem :D
    Ale celkovo sa mi to paci. Zmensit tie okularie a vyladit a so spravnou cenou by som bol v buducnosti aj mozny kupca. Samozrejme musi byt dobra podpora hier. Ale TF vyzera, ze funguje dobre.
    Uvidime co prinesie buducnost.
  • TheGGG
    Všichni co máte problém s mým osobním názorem že je TF 2 blbost jste is dali tu práci na mě reagovat zcela zbytečně. Jestli je provokac když člověk neodkyvuje a nechválý davem vybrané hry tak budu klidně provokovat. Vaši rodiče by se za vás měli stydět. Nevytrhli tuto zemi ze spárů komunistů jen proto aby tu nějací mladí hejsi zase začali diktovat podmínky. Smůla hoši, zajděte si na sraz UVKSČ a svobodným lidem nechte svobodu.
  • walltar
    Taky se to tak dá popsat .... *15*
  • walltar
    Jo pokud to bereš tak ... ono teď sme celkem v zajímavé části dějin, kdy nás pokrok může zachránit před hrozbou vyhubení, kterou je pokrok. *1*

Pokud se teď zastavíme tak potom co si spotřebujem suroviny na tomhle šutru tak sme v háji a už se budem hýbat tak leda dozadu.
  • Vám jebe :D
  • Hanzales
    Souhlasím, já si vždycky vybavím Wall-E, jak si tam ti lidičci vozí pr*el na těch vznášedelkách a kecají přes interface i když jsou vedle sebe :D Ale pořád si myslím, že by bylo potřeba trošku více vyspělejší inteligence, než je ta lidská, aby svůj aparát na chápání reality pochoplila úplně skrz na skrz, nebo třeba udělat AI, která by opravdu žila a myslela jako člověk...
  • Hanzales
    Ale tak to jo, já vím že neurologie je už na hodně vysokém levelu a že od doby páry jde ta křivka vývoje už skoro kolmo nahoru, ale taky už té naši civilizaci moc nedávám :D 50-100 let, pokud se něco nezačne globálně měnit, právě kvůli tomu extrémně rychle narůstajícímu pokroku a technickému rozmachu.
  • walltar
    Já když si představím Oculus Rift + minecraft tak mě zalije příjemný pocit po celém těle. *1*
  • walltar
    Tak tohle je devkit ... třeba hotová verze bude mít i periferní vidění, ale pokud bude mít klasické rozlyšení 16:9 tak tam moc toho místa na periferní vidění nebude. Pokud by neudělali něco jako 1920x540 pro každé oko.
  • Já s pokrytím periferního vidění počítám, jinak by snad takové brýle neměly smysl *13*
  • Já jsem hrdý no lifer *5*

btw Počkej, až bude Oculus podporovat Minecraft *1*
  • Aby se zabranilo namahani oci kvuli vysoke akomodaci oka diky blizkosti obrazovky jsou tam prave ty cocky, ktere snad posunuji ostrici bod do nekonecna.
    Ohledne klasickeho 3D. Doma hraji na velke 3d panasonic TV a bryle na sobe muzu mit i nekolik hodin aniz bych pocitoval jakekoli nepohodli nebo zavrate.
    Nicmene 300g na hlave/usich a 300g pred ocima asi bude docela rozdil. Pro me je kazdopadne zklamani to, ze dle videa a zkousejiciho obraz vypada, jako by jste se divali do trubky. Trochu jsem doufal, ze pokryji i periferni videni.
  • Výzkum mozku samozřejmě probíhá a není to žádné tajemství. Nevidím důvod, proč bychom jednoho dne neměli 100% rozumět tomu, jak funguje, umět ho replikovat, číst a zapisovat myšlenky, propojit s umělou inteligencí atd... jde o to, jestli bude o co stát - rizika jsou obrovská.
  • walltar
    No tak určitě bych neříkal nikdy ... když se podíváš co lidstvo dokázalo za posledních pár set let ... za slomek naší existence sme se posunuli z doby, kdy se lidi třásli před bohem a církví a na elektřinu měla monopol příroda, do doby kdy štěpíme atom, snažíme se zkrotit energii hvězd a v urychlovačích částic provádíme pokusy o kterých by nikdo před celkem nedávnou dobou ani neteoretizoval. Pokud se vývoj nějak zásadně nezpomalí tak je to jen otázka času než se o to někdo pokusí a než společnost přestanou řídit církve se svýma názorama ze středověku.
  • walltar
    Nejde o hraní si na "všemohoucího" Jde o to se jím stát ... Pokrok by se neměl ničím omezovat, určitě né strachem nebo etikou. Účel světí prostředky a silnější přežije. Historie lidstva je historií násilí, válek a utrpení a našim údělem je si hrát na bohy a buď nás to zničí a nebo nás to vystřelí do další epochy evoluce. Pokud neuděláme nic a zachováme status quo tak příde stagnace, spotřebujeme přírodní zdroje a vymřeme tak jako tak. Můj názor je, že nás čeká buď transhumanismus nebo genetická revoluce. Pokud se chceme pohnout tak to budeme potřebovat ... na to abychom čekali na evoluci nemáme čas.
  • Hanzales
    Mně nevadí jiné názory a už vůbec ne ty rozdílné a odlišné. Ale musí to být názory, a ne kolikrát úplně okaté a průhledné provokace ;o) Spíše mi vadí styl, jakým jsou ty "názory" někdy prezentovány a jak se někteří jedinci tady chovají. To je trošku rozdíl. A ad ta reakce o něco výše, musel by jsi se více snažit, aby jsi mně urazil a donutil na to reagovat ;o)
  • Hanzales
    Též jsem tak nad tím dlouho přemýšlel :) Člověk by si dal pilulku, na hlavu takovou čepku a ta by vysílala do té spletité sítě neuronů signály (řízený sen). Bohužel si myslím, že člověk nikdy svým mozkem nebude schopen ho "rozebrat" natolik, aby ho plně ovládl, nebo ho byl schopný plně duplikovat (vyrobit). Ale dneska jsou schopna zařízení číst myšlenky (myslím ten krám, jak s tím jde chodit dopředu dozadu a třeba skákat soustředěním) a za x let třeba věda pokročí a ty signály otočí :) Nadiktovat ale mozku obraz, zvuk a trošku oblbnout celé jeho vnímání reality a obrazu, to už by chtělo hodně silný vědátorksý tým, ale kdo ví, třeba už se dávno na něčem podobném v tichosti a tajně někde pomalu pracuje :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit