Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je aspoň hra co si na nic nehraje. Ne jak ten přehajpovaný Battlefront co po týdnu omrzí.
  • jsi hňup si mysliš že když maš gtx 960 že musiš mit silnej procesor tak seš pia *1* graficke karty utahnou jakej koliv procesor graficka karta ti přida hodně frame rate viš ty hňupe tak proto mam gtx 960
  • Na mem 8K monitoru to video vypada hnusne
  • Hňup jsi ty.Já IT technik nejsem,ale jasně chápu co Prokop píše.By mě zajímalo, která firma zaměstná takovýho "IT technika":))))
  • Píčovina pro děti.
  • hele hňupe amd fx 6300 ma přijatelnou cenu a vykon tak mi ukaž intel za stejnou cenu s 8 jadri ja už ten intel core i3 6100 prodal a koupil fx 8300
  • a proč by neměl utahnout fx 6300 mam 550W ten procak ma jenom 95W radši tady nic nepiš *1* ja netaktuju lepši mit procak hezky v záruce než přijit o zaruku hňupe *1* už mam dost nepiš tady nic
  • ty hňupe kup si i3 6100 a otestuj si to doma a uvidiš sam si mysliš že i3 mam jenom ja ? spousta lidi si ho kupujou na hry atd
  • Prokope, ten týpek se v tom zjevně moc neorientuje. Podle mě ztrácíš svůj čas. Koupit i3 avedle toho GTX 960 je prostě debilita. Máš ve všem pravdu, ale vysvětlovat mu to je na nic, nemyslíš? *1* *3*
  • tak už to konečně ukončime a nebude se hádat *1* a proč jsem si vybral i3 6100 no protože nejsem boháč to bych musel vykrast banku abych si koupit i7 nebo i5 *1* jinak i3 6100 ma fajny výkon a spotřebu a dostačuje na naročne hry když ještě ubereš vyhlazovani hran na FXAA a vypneš par nějakych effektu ktere nejdou poznat tak jeto nebe a dudy *1*
  • Říkal jsem si, že to ukončím, ale začínáš mě bavit ty IT techniku bez schopnosti chápat daný text :D

Nikde jsem neříkal, že je to úplně špatná sestava, nebo něco takovýho. Jen jsem byl zvědavej, proč dá někdo u herní sestavy přednost i3 Skylake + dražší MB s LGA1151 a (dnes zbytečným) 16 GB RAM před výkonnějším opravdovým 4 jádrem s rezervou do budoucna + dostačujících (opět kdykoliv rozšiřitelných) 8 GB RAM za stejné peníze.

No a dozvěděl jsem se, že FX 6300 je horší, i3 4130 je horší a i3 6100 v klidu stačí na Titan X. Recenze z Internetu jsou na nic. Youtube jede a vlastně jsem neslyšel ještě ani jeden logickej argument k věci (ne, proti porovnání i3 a i5 argumentovat porovnáním i3 a FX 6300 není ani logický, ani k věci)...
  • a co kdyby jsis to otestoval osobně sám doma než si divat na nějake recenze atd ja jsem spokojeny s PC a hry mi jedou bez sekani a ten i3 6100 bude klidně stačit do budoucna skylake je lepši než haswell řady i3 skylake urdžuje minimalni fps 38fps v gta 5 a u i3 4130 je minimalni 28fps a toje rozdil mě je 20let a jsem IT technik takže vim coje dobre takže mi tady nepiš kraviny a vubec mě nezajimaji ty recenze z internetu
  • PS: Titan X - jako předimenzovanou kartu použili právě proto, aby měli srovnání s ostatními procesory. Kdyby tam dali něco slabšího, tak by karta zkreslovala výsledky testovaných součástí - procesoru.

Stejně tak, když se testují GK, bývá zbytek sestavy co nejvýkonnější, aby ji to "nebrzdilo".
  • i3 6100 je lepší než FX 6300 (co ho sem furt cpeš?), ale já jsem se jen divil, proč sis pořídil zrovna střední třídu i3 + luxus 16 GB RAM (dokoupitelné kdykoliv později a nejspíš za lepší cenu), když jsi za stejné peníze mohl mít výkonnější i5 s výkonovou rezervou do budoucna.

Ale prostě seš nejlepší a já jenom závistivej ňouma, co tomu nerozumí a informace získává z takových nedůvěryhodných zdrojů, jako jsou odborné recenze a vlastní zkušenosti...

Pokud je ti míň než 17, tak OK, beru. Vyrosteš z toho, pokud je ti víc... Zamysli se.
  • a to jak si psal že procesor muže brzdit grafiku neboco tak toje taky blbost asi proč na youtube benchmarku použivali gtx titan ? toje nejvykonějši grafika současnosti a utahne to i3 6100 takže ja ti vubec nevěřim ani slovo
  • ty se tomu beztak nevyznaš jenom zavidiš že mam intel core i3 6100 a ten benchmark z youtube neni fake *1* tam jde vidět že i3 6100 je lepši ve hrach než fx 6300 od amd takže tady nepiš blbosti a rozdil mezi i3 vs i5 je nulovej možna i5 ma o par fps vic ale to se da obejit i3 je dobra volba
  • ten počitač mam ale mužu prodat procak a desku a koupit amd ale stejně intel core i3 6100 je lepši než amd fx *1*
  • Jakýmkoliv prodejem proděláš. Nebo ty ten počítač ještě nemáš? FX 6300 si výkonově nepomůžeš. Možná po nataktování a bůhví, jeslti ti to utáhne zdroj.
  • A článek jsi četl?

Procesory Skylake tedy oficiálně nepodporují paměti DDR3, jejichž základní napětí je 1,5 V a může být běžně i 1,65 V u výkonnějších modulů. Ve specifikacích nových desek s LGA 1151, které jsou určeny pro paměti DDR3, však běžně najdeme uvedenou podporu DDR3L i DDR3. To se týká také modelů dvou největších výrobců, firem Gigabyte a Asus.

Intel ale nyní varuje, a to bohužel nijak brzy, že dlouhodobé použití pamětí DDR3 s procesorem generace Skylake jej může poškodit, přesněji tedy jeho paměťový kontroler. Tuto zprávu přinesl server Tom's Hardware odvolávající se přímo na Intel, dle nějž bude použitím pamětí DDR a případným následným poškozením paměťového kontroleru zničen celý procesor.
  • https://www.youtube.com/watch?v=6Pg9gvfHIbE fallout 4 s fx 6300 a gtx 960 jede mu to na 60fps a neni to fake tak to mužu rychle prodat i3 6100 a zakladni desku a koupim amd fx 6300

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit